lyckopillerelin

Alla inlägg den 31 juli 2019

Av Elin - 31 juli 2019 23:28


När viljan är starkare så man orkar för mycket. När man lyssnar mer på hjärtat än på hjärnan. Jag i ett nötskal förutom att jag känner att jag klagar lite för mycket. Måste skärpa mig, sluta tänka och känna efter, för inget eller ingen ska någonsin få hindra mig när jag faktiskt lyssnar på hjärtat och då får jag skylla mig själv om det blir för mycket.

Nä, skärpning Elin, sov nu så du orkar le imorgon också.

Av Elin - 31 juli 2019 13:45


Hej på er mina vänner! Herregud alltså, idag är jag dubbelbakis kan man säga haha. Dels så är det den vanliga allsångsbakisen då man är där så länge och är väldigt intensivt. Men igår hade vi dessutom bestämt att vi skulle ha en vintisdag i familjen. Så sagt och gjort, vi hade massa vin och skumpa med oss att dela på. Vi kom fram till skansen vid 08:30 och så var det bara att vänta på att portarna skulle öppnas klockan 10 som vanligt hehe. Eftersom vi skulle dricka vin så tog vi därför ståplats denna vecka och hade lite picknick med filtar och bara hade det allmänt lugnt, kändes skönt att knalla upp utan brådska undertiden som alla andra sprang som dårar haha.

Begravningsplats för att vi inte satt där vi brukade hehehe.


Bästa Sanna och bästa bandet!


Strax efter lunch så bestämde vi oss för att öppna den första skumpan. Jag hade köpt en päronskumpa som vi alla var sugna på att prova, dock så var det som cider typ, men den var helt ok ändå. Den köpte jag med mig för att vi skulle fira mitt nya jobb och även att jag har namnsdag idag hehe. När jag stod där och de började spela "I know him so well" från Chess, solen sken, jag var på Skansen med ett helt gäng av mina favoritpersoner + nytt jobb, så var det nästan så jag började gråta. En riktigt lycklig stund!


 


Adrian Angelico

 


Maxida Märak



Duncan Laurence

 


Icona pop

 


Orup

 

Dagen gick så jäkla fort tycker jag! Vi hade så himla roligt och satt och skrattade så magen värkte flera gånger! Sedan helt plötsligt så var det dags för genrep och sen middag för att sedan vara redo inför sändningen 20:00.

 

Förstod att vi var med en del då vi hade kameran i ansiktet många gånger och så hör man från andra. Så var tvungen att kolla igenom programmet för att se om jag behövde skämmas eller inte haha. Ja, ni får väl bedömma själva :).

Vi hade sjukt kul iallafall!


Jag stannade efter eftersändningen för att Sofi och jag hade hoppats på att få träffa Icona pop, dock så kom de aldrig eller att vi missade dem. Men en selfie med Årets eurovisionvinnare blev det iallafall!


Idag har jag som sagt extra ont överallt på grund av allsång, alkohol, solbränna och trötthet haha. Så det blir en riktig vilodag i soffan framför någon bra serie tror jag. Hejsvejs!

 


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Juli 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards