lyckopillerelin

Alla inlägg den 21 juli 2019

Av Elin - 21 juli 2019 19:10


Hej på er vänner! Nu är jag hemma i stan igen efter några härliga dagar ute på landet! Åh vad jag önskar att jag kan vara där mer, men sånt är livet. Det kanske är därför jag uppskattar att vara där, för att jag inte har tiden att hänga där flera veckor i streck (och kanske för att jag inte vill prioritera bort annat som jag också mår bra av hihi). Vi tog det iallafall lugnt på förmiddagen och så började vi packa ihop vid 13 och åkte mot stan! Lite kallare på havet idag måste jag säga, men ändå riktigt mysigt, älskar ju att åka båt, trots att jag inte litar på alla andra som har båt och kör som galningar haha.

Hej då landet, vi ses om några veckor!


   


Efter ett snabbt stopp förbi Max då jag blev brutalt hungrig så åkte vi hemåt. Mamma följde med mig upp för att hjälpa mig att skruva fast bordsbenen på mitt nya matbord. Eller nya och nya, köpte det i början av året om jag minns rätt och så skulle jag bara spraya benen guldiga, men det har tagit sin tid att hinna med det. Så vi tog med benen till landet och så gjorde jag det där som ni säkert såg för några dagar sedan här. Lovar att ni ska få se en före och efterbild sen, men det blir nog imorgon skulle jag tro. Jag blev himla nöjd iallafall, tänk att jag har ett riktigt matbord efter tre år här i lägenheten haha!

Jag hjälpte faktiskt också att skruva!


När vi hade fixat det så fick jag något tokryck och börjae sortera i min förvaring ute på balkongen. Har bara slängt ned allt jag inte vet vart jag ska göra av, så nu har jag rensat och sorterat där också. Efter det var jag genomsvettig och sjukt slut i kroppen haha!


Nu sitter jag och tittar på Wallander, tänkte göra någon middag när den är slut och sedan fortsätter jag väl med att titta på TV hehe. Ha en bra kväll hörni, kram på er!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30 31
<<< Juli 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards