lyckopillerelin

Alla inlägg under april 2010

Av Elin - 19 april 2010 22:05

Har varit en GRYM kväll måste jag säga! Var så skönt att inte vara i stallet och fejka. 


Mötte S i Vällingby vid 17 och vi åt middag-pizza blev det för mig, igen!? HAHA jag tror att jag väntar ett tag med pizza igen, har börjat tröttna. När vi hade ätit middag så passade vi på att gå runt lite i affärer, hittade världens klockrena present till C <3 annars så hittade vi inget spec.....eller, jag tror jag vet vad jag kommer ha på mig på studenten, får se om jag passar i det bara :P.


Efter det så bjöd jag S på kaffe och vi satt och pratade en hel del på waynes älskar våra samtal! <33


Ni vet känslan av att förlora någon? Eller bara känslan av att bli bortglömd. Dom två personerna jag har öppnat mig för, dom som dragit ur mig allt för att det ska kännas bättre för mig, dom som har peppat mig, dom som har varit mitt största stöd, det är dom som har lämnat mig...känns det som, bara poff så är dom nästan ute ur mitt liv. Jag känner mig ensam...jag känner mig som för ett år sedan när jag inte hade dom. 


Jag önskar att jag inte var så feg, jag önskar att jag var en person som vågar be om hjälp som vågar stå för den jag är. Jag förstår verkligen inte varför folk tycker att jag är så stark, vafaan har jag gjort som är så speciellt!!?? Jag bara larvar mig, vill ha uppmärksamhet och kräver för mycket av folk som inte har tid.


Nu ska jag gå och sova-gonatt <3


Lyckopiller <3     

Av Elin - 19 april 2010 16:00

   Alla som har fejjan gå med i gruppen "en grej" så förstår ni vad som är så roligt...........kanske :D


Lyckopiller <3     

Av Elin - 19 april 2010 15:31

Nyss hemkommen från skolan...hade engelska B nationellt prov-taldel idag gick sådär...hoppas ajg blir godkänd annars ger jag upp på riktigt! Slutade sen men V och jag chillade i medioteket medans dom andra hade matte och det blev verkligen dagens skratt där HAHA. När vi hade ätit lunch så fixade jag, S, V och K våran redovisning som ska ske på fredag (då är det föresten bara en vecka kvar till valborg :D). När vi hade chillat en stund så gick vi ner till centrum och kollade på när S åt, sedan när det var klart så åkte S och jag, V och K stannade kvar och kollade lite på skor och kläder...glömde pengarna hemma men det var väl bara bra antar jag :). Köpte glass och pommes på bk satt i solen och stekte en stund sedan jag dom till skolan och jag åkte hem.


Ikväll ska jag äta middag med S, vi ska shoppa lite och om det går något bra på bio kanske vi trycker in en film i schemat :). Känner på mig att det blir en dyr kväll haha.


Nu ska jag gå och göra något annat :)


tjing


Lyckopiller <3     

Av Elin - 18 april 2010 21:51

Jaha, här hemma hände det inte särskilt mycket under kvöllen, åt världens godaste middag och sedan proppade jag i mig både godis och glass-ångeest!! Måste nästan gå och spy ut allt nu, känns som om man väger 40 kilo till haha.


Vad händer i veckan då?

Måndag: Skola, middag med S

Tisdag: Skola, ?

Onsdag: Skola (prov), stallet, rida

Torsdag: Skola, Rida

Fredag: Skola, rååååålis!! :D Tagga!!

Lördag: Sova, träffa M

Söndag: Sova, plugga


Ja....inte så spännande men det är inte så långt kvar tills STUDENTEEEEN! Börjar tagga lite svagt nu asså haha.


Sen har jag ett problem.

Vara med på blåbärshoppningen eller på mösspåtagningen....? Någon som kan välja åt mig? Please <3


Nu ska jag nog fixa mig sovklar sedan får vi se vad som händer


puss


Lyckopiller <3     

Av Elin - 18 april 2010 16:45

Gjorde samma sak som igår, satte på en film när jag låg i sängen-idag blev det Evita, ännu en bra musikal! Har blivigt en riktig musikalfreak nu igen haha. Annars så har jag pluggat idag oxå, lite religion, skrivigt klart min sämsta praktikrapport under hela gymnasietiden, påbörjat Rs uppgift men det är så hopplösa frågor så jag kan knappt skriva ner för jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Har även gjort klart framsidan av sång och lekboken lägger upp bild på den, så ni får säga vad ni tycker :). Under hela dagen som jag har pluggat har jag haft musik på :O brukar typ aldrig få något gjort med musik i bakgrunden...nu spelas Chess för fullt.


 

Vad tycker ni? :P


Lyckopiller <3        



Av Elin - 17 april 2010 19:46

Har inte hänt så mycket idag....bara slappat och pluggat.

Imorse så kände jag att jag behövde piggas upp lite så jag satte på Mamma mia, den filmen går bara inte att tröttna på....var inne på ticknet och kollade biljetter, funderar på att gå och kolla på den igen i höst, det är så dyrt bara. Men jag ska se om jag får med någon först :).



Lägger upp den bästa låten i hela filmen 

Lyssna och njut!!! <3



Lyckopiller <3     

Av Elin - 16 april 2010 22:42

Hade typ den tuffaste dagen idag i skolan....hela tre lektioner men går intensivt och börjar tidigt-slutar sent. Det är ovanligt när vi pratar om Didaktus Jakobsberg. Jag och S slog vad om att skolan inte kommer finnas kvar om 5 år....vi får se hur det blir med det haha.


Mamma hämtade mig i skolan och vi hämtade hennes cykel sedan åkte vi hem....stannade hemma ikväll, funderade på att åka med till bålsta och grilla men jag orkade inte..mådde inte så bra.


Har suttit med Rs ena uppgift under kvällen och får damp på word dom lägger ner hela tiden :(. Har försökt att ge mig på Ms uppgift men jag kom fram till att jag måste prata lite med honom för mitt mål är så krångligt så jag behöver hjälp.


I helgen händer det inte så mycket....ska försöka plugga mycket så jag kommer ikapp lite och försöka inse att jag ska ta studenten och det kommer gå bra. Andas lite lixom...om jag ens kommer upp ur sängen imorgon, men det visar sig.


 

Längtar <3





Lyckopiller <3     

Av Elin - 16 april 2010 19:06

Fler besökare på din blogg? gå in på länken nedanför så är det fixat!


http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=cascarsar


Lyckopiller <3      

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards