lyckopillerelin

Alla inlägg under april 2010

Av Elin - 3 april 2010 23:03

Tänkte bara slänga in ett sista inlägg innan jag lägger mig i min sköna nya säng och läser lite....alarmet går 0845 imorgon då jag är funkis i stallet igan på lokaltävlingen :). När jag har stått klart mitt skift så blir jag hämtad av familjen och vi åker till farfar på typ lunch.


Nä, nu blir det till att läsa lite gossip girl.


Gonatt <3

???

Av Elin - 3 april 2010 19:30

Tillbaks på ruta ett.


Är nära botten igen, har svårt att andas och ta mig upp till vattenytan kanske inte har lärt mig simma riktigt bra än eftersom jag sjunker mer och mer...?


Jag tror jag lägger ner ridningen....åtminstånde för ett tag. Jag orkar inte kämpa utan resultat, jag orkar inte engagera mig det känns bara värre då.


Skolan har jag redan gett upp, har ingen aning om hur det blir med studenten men jag hoppas på det bästa! JAG HATAR ATT GÅ I 3:an!


Det värsta är att det inte finns någon som förstår hur jag känner som förstår när jag försöker förklara. 


GER UPP!



Av Elin - 3 april 2010 17:18

Se mig för här är jag

låt mig få komma nära

till era hjärtan så som den jag är

den jag försöker vara

ge mig min morgondag

min enda önskan nu och här

älska mig för den jag är

 

Se fjärlisvinges slag

i alla himmlar fara

se alla ögon

blinka stjärneljus

låt livet komma nära

se mig för här är jag

min enda längtan nu och här

älska mig för den jag är

 

Av Elin - 3 april 2010 00:01

Förlåt för en dålig uppdatering. Det blir en kort uppdatering om dagen för jag är så grymt trött!


Från 0830 till ca 1330 så var jag i stallet och var funktionär alla vrsare var superduktiga!! Men som sagt, börjar lessna på stället nu....



Mamma och jag åkte och handleade i vinsta sen där jag träffade Es familj-det var verkligen länge sedan och dom sa att dom hade precis pratat om mig(!?) haha men det är ju kul att dom uppskattar mig iaf fick världens kram av Es mamma.


När vi kommit hem mamma och jag så duschade jag och sedan kollade jag på lite långfilmer. Vid 18 så kom Min kära kusin med familj så det blev till att sitta barnvakt nerne i källaren och sedan slappa i vardagsrummet resten av kvällen. Dom åkte precis med båda barnen i famnen som var helt utslagna haha.


Nä...nu ska jag nog ta och borsta tänderna sedan blir det hopp i sängen (kanske läser något :P).


Gonatt alla som läser min blogg :D <3


Av Elin - 2 april 2010 16:03

"Det är inte hästen som har något fel, det är ju jag"

sagt av mig xD


Pelle: vart ska du?

jag: ingenstans.

Pelle: men du klär ju på dig!?

Jag: HAHA ska jag gå naken eller?

Pelle: jag vet inte......

Av Elin - 1 april 2010 22:11

Skärtorsdag, 1 april och påsklov, har ni blivit lurade idag? Det har jag.


Dagen började med att E och E kom till mig och vi "pluggade" lite sedan åkte vi till skolan. C och jag gick till centrum och hämtade ut pengar sedan tog vi bussen vidare till skolan :P.


Den andra och sista lektionen så inledde våran kära mentor med ett aprilskämt!? Det hela började med att hon sa lite oroligt hur hon skulle säga den här nyheten för hon var så rädd hur vi skulle reagera. Jag hängde inte riktigt med men vårat datum för utspringet hade blivit förskjuten en vecka pgr av betygen. Alla i klassen började bli sura och protesterade (i Didaktus Jakobsberg så har vi lärt oss under dom här tre åren att verkligen ALLT kan hända så det förvånade oss egentligen inte att detta hände). Jag sa till C att det säkert var ett aprilskämt men eftersom det är så typiskt skolan så gick jag nog på det ändå. Det slutade med att våran mentor vänder sig om och ska skriva det nya datumet och hon skriver 1 april på tavlan!!! Fan vad sura vi blev HAHAHA. Men en eloge till henne att hon klarade av att hålla skrattet inne för det har hon svårt med i vanliga fal haha.


När vi hade slutat så stannade jag och S kvar en timme i skolan typ och mamma kom vid 16 och hämtade mig. Vi åkte och handlade (som alla andra människor) i vinsta och kom hem vid 17. 


Nu ikväll har jag bara varit hemma och slappat. Famíljen tittade på bröllopsfotografen (för mig var det adra gången) och nu sitter jag här i min säng. Alarmet står på 0645 då ska jag till stallet och vara funktionär för vi har påsktävlingar! Heja VRS!! :D.


Innan jag lägger mig ner och läser så måste jag bara kolla om det var någon som kollade på premiären av Sandhamn igårkväll!? Vad tyckte ni?


Jag höll på att dö av skratt under hela jäkla programmet!! HAHA det är fan det bästa programmet som har visats på länge!! Jag verkligen älskar det där grabbgänget med båten som typ drack som fan och sedan körde båt, då menar jag inte att jag tycker att det är bra att dom kör båt när sdom har druckit utan deras stil. Glada, nördiga och allmänt jobbiga och ibland idioter men fan asså jag höll på att dö av skratt! Bäst var det när dom hade kört vilse på havet och det stod fel på GPSen eller så var den trasig, efter ett tag så säger han berättarrösten att dom tillslut hittar till Sandhamn när dom inser att det ska skrivas in med ETT ord i GPSen. Hahahahahaha undra hur mycket öl dom hade fått i sig redan då. Så kolla på onsdagar klockan 2200 på 3an, det kommer jag göra!!!

 Bjuder på trailen :D



Gonatt <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards