lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2014

Av Elin - 27 juni 2014 12:26


Kommer ni ihåg att jag nämnde för några dagar sedan att jag hade shoppat på Ung cancers hemsida? Tänkte bjuda på lite bilder på det jag köpte denna gång.


Två jättefina tavlor som jag håller på att leta ramar till just nu.


En grå munktröja som det står Fuck cancer på på baksidan, den var utgående så då fick jag den lite billigare oxå!


Deras nya T-shirt som precis kommit ut, sjukt snygg enligt mig! Kommer att bo i den! :D

Av Elin - 26 juni 2014 19:58


Hej hopp vänner. Har kommit hem och satt mig i soffan och planerar att sitta där för resten av kvällen. Är helt slut! Klockan ringde vid 9 idag och jag mådde illa för jag var så trött. Har sovit sjukt dåligt inatt. Ni vet när tårarna inte kan sluta rinna hur man än försöker och så ligger man där på en blöt kudde och hulkar för att man käpmar emot för mycket. Det var länge sedan som jag somnade med en blöt kudde, inatt var det förtvivlan och idag är det mer ilska. Mina känslor för cancern är verkligen en berg och dalbana just nu.


Tillbaka till dagen då, klockan ringde som sagt klockan 9 och vid 10 så åkte jag in mot stan för att hänga med G under dagen. Vi åt lunch på donken och sedan gick vi till bion, idag blev det Rio 2 som vi kollade på. En helt ok film, kanske inte den bästa tecknade filmen jag sett men ändå värd att se på :).




Sedan gick vi hem och spelade lite TV-spel i någon timme. Vid 1730 gick vi tillbaka till hötorget för att möta upp Gs mamma och sedan fortsatte jag på egen hand. Gick en runda för att handla lite presenter till olika personer och sedan åkte jag hemåt. Träffade Bella i Spånga så självklart så blev jag lite senare hem än vad ajg tänkt då vi hade så mycket att prata om (och då sågs vi ändå i måndags haha).


Stockholm i mitt hjärta <3


Nu har jag som sagt satt mig i soffan. Har faktiskt inte ens ätit middag ännu och jag orkar verkligen inte fixa någonting. Håller redan på att somna känner jag. Känner mig fortfarande konstig i huvudet som igår + att jag sovit dåligt, så det kanske inte är så konstigt heller att jag är så trött ;). Imorgon har jag ingenting planerat utan ska bara sova ut och inte göra någonting, ska bli såå skönt!



Av Elin - 25 juni 2014 17:56


Hej på er igen vänner. När jag kom hem igårkväll så låg det passa post till mig som låg och väntade, orkade inte öppna allt då eftersom jag bara ville gå och sova men idag har jag minsann tagit tag i allt. Det har också varit ungefär det jag orkat med idag, jag mår verkligen jättekonstigt! Är lite lite förkyld och har lite ont i halsen efter allt skrikande igår, men mitt huvud känns jättekonstigt, det känns inte som att jag har feber utan som att jag bara är heeeeeelt slut mentalt av någon anledning. Jätteskumt verkligen, jag hoppas verkligen att det bara är för lite sömn eller liknande som spökar för jag orkar knappt gå till brevlådan utan att längta efter att få sitta ned och vila.


Men iallafall, tillbaka till alla mina brev och paket som jag har fått i brevlådan under gårdagen och idag, egentligen så är min inbox full med osvarade mejl som jag borde svara på oxå, men det sparar jag till imorgon. Jag hade en ganska stor hög att gå igenom idag, eller vad säger ni? ;)



Storshoppade ju på ung Cancer förra veckan och igår trillade kläder och tavlor in, men en bild på det får ni om några dagar för just nu orkar jag inte fota allt. Var nyss och hämtade posten i brevlådan igen och då hade de proppat den med ett bokuspaket till mig med min sommarläsning och även månadens glossybox, spännande!



Vad har jag gjort mer idag då? Kollat ikapp mig på en serie som jag spelar in, kollat på Allsång på skansen och sett mig själv på TV hehe och sen så har jag bara suttit i soffan och tagit det lugnt eftersom jag mår så konstigt. Nu hörni så ska jag försöka samla lite ork till att hoppa in i duschen, blir tidig i säng ikväll tror jag då jag ska upp och jobba imorgon. Ha en fortsatt bra dag fina ni!

Av Elin - 25 juni 2014 12:56


Åh, hej på er kära ni. Nu är jag tillbaka efter att ha ägnat förmiddagen åt att redigera de bilder jag tog från igår, har även passat på att  vila upp mig lite, känner mig helt slut idag. Jag hade verkligen en fantastisk dag igår, men att få komma hem efter 14 timmar på Skansen, ta av sig alla proteser och sedan gå och lägga sig i en mysig säng i ett mörkt och tyst rum var verkligen underbart! Tyvärr så känns det som att jag skulle behöva sova i 5 timmar till, men jag hoppas att jag blir lite piggare snart. Tänkte bjuda på en bildbomb från igår, men innan dess så vill jag skriva några rader om hur jag upplevde premiären. Det var GALET bra! Det var så värt att komma dit klockan 9 och spendera hela dagen på skansen för att se alla bra artister och se hur Petra klarade sig på första programmet, tyckte att hon skötte det utmärkt! Känns underbart att sommaren nu är invigd och att jag har tisdagarna att se fram emot nu under sommaren! Världens bästa Allsång på skansen!

 


 

Petra Marklund

 

Ace Wilder

 

Albin feat Kristin Amparo

 

James Blunt

 

Malena Erman och Loa Falkman

 

Niklas Strömstedt och Eric Bazillian

 

Sist men inte minst så fångade mamma Albins keps som han kastade ut i publiken på eftershowen, kul att ha som minne!

 


Av Elin - 24 juni 2014 07:21


God morgon på er fina vänner som är uppe redan nu. Idag är det dagen med stort D! Premiär för årets Allsång på skansen! Det känns helt sjukt att det var 316 dagar sedan som jag stod och grät för att Allsången var slut, vilken tur att tiden går fort och att det nu är dags igen, detta år med Petra Marklund som programledare, spännande! Det är knappt att jag vågar säga att det verkar bli bättre väder idag än vad jag trodde men jag gör det ändå-är ju förbered med massa regnkläder och allt! Väskan är packad och jag är redo för ännu en underbar Allsångssommar med gamla och nya vänner, ha en bra dag och glöm för allt i världen inte att kolla på Allsång på skansen klockan 20:00 på SVT1!


Av Elin - 23 juni 2014 21:49


Gaaah, god kväll vänner! Har haft en dag som har gått i ett så har tyvärr inte hunnit säga hej till er alla ännu. Men nu så, bättre sent än aldrig säger man ju ;). Tänk om dagarna hade mer än 24 timmar, vad mycket mer man hade fått gjort då, idag har jag knappt hälsat på min älskade familj känns det som.


Inatt har jag sovit jättekonstigt, vet inte varför men av någon anledning så rann tårarna igårkväll när jag skulle sova och då lyssnade jag bara på ett gammalt sommarprat som inte alls var känslomässigt eller någonting. Menmen, sov som en stock till kanske 4, sedan så har jag vaknat och somnat om flera gånger fram till 10 då jag tillslut gick upp. Vid vid 1145 åkte jag mot Vällnigby och mötte upp Elin på vägen, vi åt lunch tillsammans på Coffe corner och sedan gick vi runt lite i olika affärer.


Jag åt en jättegod varm kycklingtoast


Köpte mascara och nagellack.


Sedan även ett body butter som jag blev kär i och en parfym på The body shop.


När vi kände oss nöjda och hade gått in i de affärerna vi ville så åkte vi hemåt, precis när jag hade klivit innanför dörren så får jag ett mess från Bella som ville fika nere på Spånga konditori. Sagt och gjort, jag gick på toaletten och klädde på mig alla ytterkläder igen, sedan åkte jag ned mot stationen för att sätta mig på konditoriet och vänta på Bella.


Jag tog lite fika under tiden som jag väntade samtidigt som jag lyssnade på sommarprat och tittade ut på ett regnande Spånga station, väldigt mysigt faktiskt!


Vi satt där i några timmar och sedan blev jag bjuden på middag hemma hos Bella och Dennis, väldigt trevligt måste jag säga! Alltid trevligt att hänga med de två! Tiden går fort när man har roligt brukar man ju säga och vid typ 2030 så knatade jag hemåt i regnet igen för att få lite kvällstid hemma innan man ska gå och sova.



När jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sedan så har jag skrivit skyltar, packat regnkläder och lite annat bra-att-ha-saker för att imorgon är det dags för ALLSÅNG PÅ SKANSEN!!! Längtar så jag dööör! Nu måste jag ta något att äta och sedan är det sängen som kallar, god natt på er finisar!

Av Elin - 22 juni 2014 21:27


God kväll på er kära vänner. Galet vad seg jag är alltså, ni som läste mitt förra inlägg vet ju hur mina sovrutiner har varit de senaste veckorna och klockan närmar sig ju 22 så det börjar snart bli dags att gå och sova tror jag haha. Egentligen så har jag lite ridsports grejer att ta tag i känner jag, typ läsa igenom några mejl lite noggrannare och skriva till styrelsen, men jag orkar verkligen inte just nu. Jag hade hoppats på att få sommarlov från ridsporten också, men det verkar dröja några veckor tills dess tror jag. Jag älskar verkligen att jag får möjligheten att påverka ridsporten så som jag gör, men ibland kan man behöva paus från det man älskar också, eller vad säger ni? :)


Nu ikväll har jag haft finbesök från min fina barndomsvän Johanna, jag och Lisa satt på fiket idag och pratade om hur fort tiden går och att vi firar 10-årsjubileum som vänner, men jag och Johanna har verkligen känt varandra hela våra liv. Galet om man tänker efter, men ändå så otroligt häftigt, hoppas att mina barn får sådana riktiga barndomsvänner också! Jag och Johanna ses ju inte så ofta nu förtiden, hon pluggar i Lund och jag i Stockholm så det blir några gånger på somrarna och under jul varje år. Vi har inte gjort något speciellt mer än att dricka te och prata om allt och inget, vilket har varit väldigt trevligt!


Jag har precis smällt i mig en portion med yakiniku, vet inte varför men jag har typ fått någon slags craving på det de senaste dagarna, är jämt sugen på det haha! Som tr var så kunde jag fixa till det idag då jag åt det till middag igår och det blev lite över. Nu sitter jag och tittar på fotboll under tiden som jag skriver till er, fotboll tycker jag ändå är ganska intressant och spännande! Imorgon blir det lunch hos Elin och sen får vi se vad som händer mer under dagen, tills dess-god natt och ta hand om varandra!


Yummi, konstig vinkel på bilden + något suddig ser jag nu....jajaja! ;)

Av Elin - 22 juni 2014 16:34


Hej på er fina vänner. Allt bra med er? Förutom att jag är sjukt seg idag så är allt bra med mig. Känner mig lite bitter på grund av det dåliga vädret också, men vad gör det om hundra år? ;) Mina sov vanor har blivit jättekonstiga de senaste veckorna, jag är egentligen en riktig nattuggla och kan hur lätt som helst vara vaken till tre på natten, men nu förtiden så är jag helt slut vid 22,23 på kvällarna! Det är inte heller som att jag vaknar vid 9 och är pigg då heller utan jag sover till 11 utan problem ändå, jättekonstigt är det!


Idag har jag iallafall inte gjort så mycket, vid 1330 åkte jag iallafall mot Sundbyberg för att möta upp Lisa, vi har inte sets på jättelänge så idag bokade vi in en en fika för att ta igen den tid som vi inte har sets på. Vi hamnande på Garden bistro, vid Signalfabriken. Har varit där förut och tycker alltid att det är så himla mysigt där med butik och fikaplatser, har ni inte varit där så åk dit, finns på lite olika ställen i Stockholm. Vi satt där i några timmar och pratade och sedan gick vi vidare till H&M för att kolla på lite saker innan vi tog bussen hem till Spånga båda två. En mycket trevlig fika med en av de finaste människor som finns! <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards