lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2014

Av Elin - 10 juni 2014 19:59

 

Idag släpptes artisterna som kommer och besöker Allsång på skansen under sommaren 2014, det finns ärligt talat ingen artist som jag blev riktigt riktigt glad över i år. James Blunt ska bli riktigt häftigt att se live, sedan är det massa artister som jag absolut tycker är bra och sevärda! Jag ska verkligen försöka befinna mig på skansen varje program, men vi får se om jag får någon med mig varje vecka. Här kommer sommarens artister iallafall, med resarvation för ändringar. Om två veckor är det dags för premiär, längtar så jag dör!

 


Bild lånad från Allsång på skansens hemsida, foto: Carl-Johan Söder/SVT

 

Program 1, tisdag 24 Juni: Ace Wilder, Niklas Strömstedt & Eric Bazilian, Malena Ernman & Loa Falkman och James Blunt


Program 2, tisdag 1 juli: Nina Persson, Sanna Nielsen, Gunhild Carling, Seinabo Sey och Jany Schella


Program 3, tisdag8 Juli: Elisas, The Fooo, Björn Skifs, Linda Pira och Jon Henrik Fjällgren


Program 4, tisdag 15 Juli: Laleh, Jill Johnson & Doug Seegers, Annika Herlitz, The Real Group och Ison & Fille


Program 5, tisdag 22 Juli: Electric Banana Band, Darin, Titiyo och Vera Nord


Program 6, tisdag 29 Juli: Weeping Willows, Ola Salo, Alcazar, Panetoz, Stefan Nilsson och Anna Stadling & Lidingö Motettkör


Program 7, 5 Augusti: Takida, Orup, Linnea Henriksson, Timbuktu och John de Sohn


Program 8, 12 Augusti: Jenny Wilson, Icona Pop, John Martin och Lise & Gertrud

Av Elin - 10 juni 2014 17:05


Vilken bra dag jag har haft idag. Jag hade egentligen planerat att sitta bänkad framför datorn vid 13 tiden för att se presskonferensen live från skansen, idag har de nämnligen släppt alla artister som kommer att medverka i sommarens Allsång på Skansen, men mer om det senare. Vad hände istället då? Jo, vid 08:20 ungefär så ringer telefonen och jag blir frågad om jag kunde åka in till min VFU-förskola och jobba. Självklart sa jag ja och jag gick direkt upp och kastade på mig kläder för att åka in.


Frukost fick jag i mig på tåget.


Det var fantastiskt roligt att vara tillbaka på förskolan, trots att ajg bara har varit borta i en dag egentligen haha.Ett pluss i kanten är ju också att jag nu får betalt för att spendera mina dagar där, det får jag ju inte när jag har VFU. Alltid bra med lite extrapengar inför sommaren, man vet aldrig när det kan behövas ;). Skönt också att vara på en förskola där man känner alla barn och all personal och de känner mig. Idag hade jag gympa själv med fem barn på eftermiddagen, det har jag inte haft förrut och nu kunde jag verkligen köra på med mitt rejs som jag ville. Riktigt kul! Vid 1530 så slutade jag för dagen och sa hej då till alla. Men jag kommer tillbaka och ska jobba redan imorgon igen, jippi! På vägen hem så kunde jag inte vara något annat än lycklig och jag bad en bön till Gud att han inte skulle ta ifrån mig denna lycka och möjligheten att få leva.


Nu är jag hemma, var tvungen att ta en skön kalldusch direkt när jag kom hem, det är ju så himla varmt ute och det var kokhett på vägen hem på bussarna så jag var helt blöt av svett kändes det som. Riktigt skönt att hoppa in i duschen då direkt när man kommer hem. Sitter och bearbetar dagen lite och dricker lite saft samtidigt som jag skriver till er. Eftersom jag börjar rätt tidigt imorgon så blir det en lugn hemmakväll ikväll, men vad gör det om hundra år ;). Nu ska jag hjälpa till ute i köket, återkommer senare ikväll!


Isbitar var ett måste idag! ;)





Av Elin - 9 juni 2014 23:04


När allt kändes som jobbigast efter middagen idag så tog jag en kall dusch och insåg att jag inte klarade av att bara sitta hemma och inte göra någonting. Som tur var så fanns det en räddande familj som alltid är så gulliga mot mig som lät mig komma över för att må lite bättre. Åkte hem till Elin och fick avsluta dagen med många goda skratt, inte bara för att vi såg en bra film utan för att jag alltid skrattar när jag är med denna familj. Är väldigt lyckligt lottad som har dem i mitt liv när livet ibland känns lite för tungt. Kom hem för ett tag sedan efter en skön promenad från Spånga station och nu ska jag kolla på TV ett tag innan jag går och lägger mig i min säng, passar på att säga god natt redan nu. Godnatt och ta tillvara på livet <3.


Bjuder på en bild på oss två från Allsång på skansen premiären förra sommaren.

Av Elin - 9 juni 2014 18:31


All blogglust försvann just nu känner jag när jag skulle sätta mig ned och skriva till er. Men jag försöker ändå. Gick upp vid 10 idag, jag tror att jag ska börja ställa klockan på 9 om dagarna så jag får lättare att sova på kvällarna. Det räckte med några dagars sommarlov och sömnen blir lidande, min hjärna går på högvarv varje kväll innan läggdags.


Vid lunch idag så knatade jag ned till spånga station, på vägen möttes jag av en väldgit glad nyhet att min fina barndomsvän hade kommit hem till Spånga över sommaren. Det bådar gott inför sommaren, vi har massa att prata ikapp oss om! Mötte iallafall upp de jag skulle möta upp vid Spånga station och lämnade över ett fuck cancer armband som var beställt, sedan var jag lat och tog bussen hem. När jag kom hem så åt jag lunch, sedan satte jag igång med lite ridsport som jag hade lagt lite åt sidan de senaste veckorna. Svara på mejl, planera lite aktiviteter, ringde några samtal och liknande, skönt att ha det gjort. Har också varit duktig och dammsugit hela huset, efter det så behövde jag ta en kall och svalkande dusch kan jag säga haha!


Nu ska jag klä på mig lite bättre kläder sedan ska jag åka till Elin, mitt psyke klarar inte av att vara hemma och inte göra någonting just nu. Återkommer senare, kram!

Av Elin - 9 juni 2014 13:00


Det är mycket som händer under sommaren och hela hösten för mig. Har massa olika konserter och musikaler att gå på och det ska bli så himla kul! Jag brukar alltid se till att ha någon konsert eller liknande inplanerad varje termin för att göra någonting kul på fritiden som inte har med skola eller ridsport att göra och ibland så kan det bli riktigt tjockt med saker. Om vi bortser från att jag kommer att försöka att befinna mig på Skansen varje tisdag nu under sommaren så har jag lite andra saker inplanerade och betalade. Min sommar och höst ser ut så här än så länge, jag kan tänka mig att det kommer att tillkomma någon konsert lite senare i höst också, men det får tiden utvisa.

 

26 Juli-Sommarturné Sarah Dawn Finer på Fjäderholmsscenen

27 September-Jonas Gardell Mitt enda liv på Maximteatern

2 November-Musikalen Chicago på Stadsteatern

22 November-Musikalen livet är en schlager på Cirkus

 

Av Elin - 8 juni 2014 18:48


Hej på er vänner. Nu har jag satt mig i soffan och känner hur seg jag är. Skulle kunna gå och sova redan nu, fattar inte varför jag är så himla trött hela tiden. Under förmiddagen så satt jag bara i soffan och kollade på prinsessan Leonores dop, men som vanligt så ser jag mest på Estelle, hon är så himla charmig!


Vid 13 så åkte jag mot Spånga station för att möta upp Elin, sedan fortsatte vi mot stan för att pärla "fuck cancer" armband tillsammans med Ung cancer. Det var ett bra tag sedan nu, nästan en månad sedan för att vara exakt och det var verkligen på tiden att göra någon nytta igen. Jag har ju sagt tidigare att att det är som terapi för mig och jag står fortfarade fast vid det. Det är som att jag hamnar i min alldeles egna bubbla samtidigt som jag pärlar och när jag sedan kliver ut från hotellet så är det tillbaka till verkligheten som gäller. Idag satt vi ungefär i 3,5 timmar och pärlade, jag hann göra 11 armband till alla som hade beställt genom mig. Ung cancer tackar mig varje gång när jag säger hej då, jag tackar dem!


Jag började med att visa upp mina skills genom att bära två glas jucie med en hand ;).


Förberett på alla bord med allt som behövs.


Redo att börja.


Slutresultatet för denna gång.


Kom hem strax innan 18 och satte mig och åt middag på en gång, tacos blev det idag. Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan blir det soffan resten av kvällen. Hoppas ni också har gjort något roligt idag mina vänner, kram på er!


Av Elin - 7 juni 2014 20:12


God kväll på er vänner. Vilken fin kväll vi har haft idag, eller iallafall där jag har varit hehe. Har varit så otroligt trött hela dagen idag, vid tretiden så funderade jag seriöst på att ta en liten powernap, men jag satte mig i sängen och läste i några timmar istället innan vi åkte på Studentmottagning. N har vi precis komit hem från kusinerna efter en trevlig kväll med god mat. Det känns som att man alltid går upp ca 10 kilo när man är på festligheter där det severas buffé. Är det inte den riktiga maten man käkar mycket av så är det efterrätten haha. Vi satt iallafall ute hela tiden, var väldigt härligt att få lite sol på sig samtidigt som man åt middag och pratade med massa trevlgit folk. Kul att träffa sina kusiner som man inte pratat med på länge också!




Av Elin - 7 juni 2014 13:27


Halloj på er vänner. Har gått runt med ont i magen i tre dagar nu, det börjar bli lite jobbigt känner jag. Har ni tips på hur man kan bli av med magont så tar jag tacksamt emot dem! Bortsett från det så mår jag ändå bra, bättre än vad jag trodde faktiskt. Inatt sov jag i 10 timmar, känns helt sjukt att jag blir så trött tidigt på kvällen och sover till 10 om dagarna. Visserligen så drömmer jag sjukt konstiga drömmar om nätterna så jag kanske inte sover så djupt som jag borde göra.


I morse väckte mamma mig vid 09:30 och en timme senare så var vi på väg in mot stan, jag skulle kolla på lite sommarkläder och så skulle vi köpa en studentpresent. Jag kom hem med tre par skor från Skopunkten och en långkjol och strumpor från H&M, insåg nu att jag har gjort av med nästan alla pengar från denna månad och månaden har precis börjat, eh det var ju inte riktigt meningen. Tur att jag jobbar lite varje månad så jag har lite inkomst under sommaren iallafall.


Fick ballerinaskorna gratis, älskar Skopunkten och deras kampanjer!


Vi kom hem för ett tag sedan och nu planerar jag att bara ta det lugnt till hela familjen ska på studentmottagning i Täby hos mina kusiner. Nu har vi alla kusiner på både mammas och pappas sida tagit studenten, tänk att det var fyra år sedan som jag tog studenten, helt sjukt vad fort tiden går! Nästa studentmottagning har jag ingen aning om när det blir faktiskt. Nä hörni, nu ska jag ta och måla mina naglar. Puss och kram, återkommer ikväll!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards