lyckopillerelin

Alla inlägg under juni 2014

Av Elin - 16 juni 2014 11:15


Hej på er. Har så mycket bilder och olika saker att skriva om som hände under gårdagen. Kom hem relativt sent igår så orkade inte riktigt sätta mig ned och skriva då. Det var liksom full rulle från klockan 7 på morgonen till cirkus 2230 på kvällen. Trots att jag sov som en prinsessa i hotellsängen natten till igår så var det väldigt skönt att sova i sin egen säng inatt, det är ändå något alldeles extra med sin egen säng, eller hur? ;)

Klockan stod på 7 och sedan gick jag upp och duschade, tog en snabb hotellfrukost för att sedan städa och ta det lugnt inne på rummet framför Nyhetsmorgon innan konferensen fortsatte. Vi pratade fokusområden, planerade lite möten och delade ut lite hjärtefrågor till oss alla i kommittén, vid 1030 så hade vi lite fikapaus för att sedan runda av och tacka för denna gång. Har verkligen varit ett intressant dygn med mycket nya intryck och sådant. Kanske lite mycket prat om tävling men någonstans måste vi ju börja. Tror att vi blir en bra kommitté med blandade erfarenheter.


Fikat idag!


Var tvungen att ta ett närfoto av dessa, så sjukt goda var dem!


När vi slutade så knallade jag till centralen och satte mig med en iste under tiden som jag väntade på att Bella skulle dyka upp, efter 12 så kom hon efter lite tågkrångel och vi satt och fikade ett tag innan vi gick vidare på några ärenden. Strax innan 14 gick vi mot radisson hotell för att pärla lite armband till ung cancer, denna vecka hade jag sju beställningar och det var det ända som jag kunde pärla, tyvärr hade det blivit någon miss i beställningarna så det fanns inte tillräckligt med gummiband för alla. Men vi pärlade och fick nöja oss med det vi hann med.


Iste måste vara det bästa som finns på sommaren!


En koncentrerad Bella ;).


En koncentrerad Elin ;).


Mina armband för denna gång. I höst är det igång igen, längtar!


Efter några timmar där så skildes vi åt Bella och jag och jag fortsatte mot Hallonbergen för att möta upp gänget på golfängarna för some serious födelsedagsfirande för Kajsa. Vi hade det mysigt i gräset på våra filtar dock att några fattades som kom senare, när det började regna så gick vi dock upp till Kajsas lägenhet för att fortsätta att umgås. Vi åt middag ihop, jag beställde en pizza med vitlökssås, mmmm! Strax efter 22 så kände jag att jag började ledsna och ville åka hem, Men så började det regna galet mycket precis när jag skulle gå :(. Fast jag hade tur för lillebror hade tråkigt så han var så snäll och hämtade upp mig istället så jag slapp bli blöt. Kom då hem strax innan 2230, pratade lite med mamma som jag inte träffat under helgen och sedan var jag så trött så jag tackade för ännu en dag.



Idag får vi se vad som händer, är kallt ute så jag tror att det lutar åt en filmdag med te och bara ta det lugnt, har ju haft ganska fullt upp i helgen så det kanske är skönt att bara chilla då. Ha en bra dag allihopa, kram!

Av Elin - 15 juni 2014 07:31


God morgon på er vänner. Sitter just nu i sängen inne på hotellrummet och kollar lite på TV innan jag ska knalla ned och äta lite frukost. Har sovit som en prinsessa inatt i denna sköna säng, det var lite svårt att gå upp vill jag lova ;). Gårkvällen blev väldigt lyckad med god mat och bra sällskap. Vi åt på resturangen Amarican table som ligger inne på hotellet.


Jag åt en ungsbakad abborre, blev lite besviken på att den inte smakade så mycket men den var ändå god.


Till efterrätt åt jag en marängsviss som jag delade med en annan. Väldigt god och min del försvann väldigt fort ;).


Vi hittade även en liten havreskopa i miniformat i sockerskålen, så himla söt!


I varje hiss så spelas det massa musik, insåg på vägen upp till rummet att där det spelades rock så hängde det även en gitarr i taket hihi!


Nu hörni, ska jag klä på mig lite kläder och städa rummet litegrann. Idag är det sista timmarna med gänget och sedan är det slut för denna gång. Jag ska dra vidare direkt till Åhlens för att möta upp Bella för en fika, sedan drar vi vidare till Ung cancers pärldag. När vi är nöjda med att pärla så ska jag vidare till sumpan för att fira Kajsa. Ja, nu hör ju att det är en fullbokad dag idag, vi får se när jag kommer hem helt enkelt. Ha en bra söndag nu kompisar, kramkram!

Av Elin - 14 juni 2014 18:21


Hej på er vänner. Galet vad det blåser storm idag, på ett sätt så är jag glad att jag inte är ute på landet i helgen känner jag. Idag vid 12 så åkte jag in mot stan för att möta upp den nya nationella kommittén för ryttare och kuskar med funktionsnedsättning. Nu under dagen och även till 12 imorgon så pågår den första konferensen med den nya kommittén, riktigt spännande! Eftersom att vi alla kommer från olika delar utav landet så befinner vi oss på ett hotell, jag valde att sova kvar här då det alltid är trevligt med lite miljöombyte. Vi bor på ett jättefint hotell, Clarion hotel sign nästan vid centralen.


Kom strax innan 1230 och uder tiden som vi väntade så passade vi på att lära känna varandra i våran egna lounge, lyx haha!

 


Även en helt ok utsikt.

 

Vid strax över 13 så satte vi igång mötet med lite presentationer om oss själva och sedan prata lite om vad vi känner att vi vill driva framåt i ridsportssverige för funktionsnedsatta, var väldigt intressant och även väldigt lärorikt. Alla har ju så mycket olika erfarenheter så det är alltid något nytt man lär sig under sådana här sammanhang.

 


Redo att börja mötet.

 

Vid 1530 så tog vi en fikapaus och vi, eller jag passade även på att checka in, våra rum var inte klara när vi kom så vi fick helt enkelt vänta lite och göra det i samband med fikapausen. Väldigt fräscha och fina rum tycker jag.

 


Så här bor jag, eller sover kanske jag ska skriva ;).

 

När jag hade dumpat alla mina grejer inne på rummet så gick jag tillbaka till får lounge för att fika med gänget, sjukt mycket gott fanns det!

 


 

Efter fikat så fortsatte vi med mötet och pratade lite om uppdatering kring hemsidan, olika broschyrer och annat, sedan var mötet för dagen slut. Nu sitter jag på mitt rum och fördriver tiden lite genom att skriva till er, klockan 20 är det dags för middag här på hotellet och sedan fortsätter dagen imorgon till klockan 12 då det är dags att tacka för denna gång. Nu ska jag fräscha upp mig och smälta dagen lite innan det är dags för middag. Ha en fortsatt bra lördag nu, kramkram! 

 

Av Elin - 13 juni 2014 23:00


Hej på er alla fina. Ber om ursäkt för den sena uppdateringen idag men dagen blev lite mer spontan än vad jag tänkt då jag velat fram och tillbaka hur jag ska göra. Idag när jag vaknade så trodde jag att jag var sjuk, men när jag väl kom upp så mådde jag bättre så det var skönt. Vid 12 åkte jag mot Norrviken för att umgås med denna bruden:


Vi har inte sets sen i april, allt för länge sedan alltså. Men tiden går så fort och vi båda har haft fullt upp under våren. Men idag fick vi iallafall till det. Egentligen så har vi inte gjort så mycket. Legat i sängen och kollat på bröllopsbilder och pratat, vi drack även te och tittade på en film som vi har planerat att titta på i ett år nu ungefär haha. Var riktigt mysigt att träffa familjen Fredriksson igen, alltid så skönt och avslappnat att vara där. När jag åkte hem vid kanske 1930 så kände jag hur trött jag var, konstigt med tanke på hur länge jag sov idag, men har varit seg hela dagen.


22 år och tycker fortfarande om att dopa kex i drickat, hehe. 


Hade tänkt att åka hem till Vånkan i sumpan för att umgås med gänget, men eftersom att jag var så trött så sa jag först att jag inte orkade. Visste att de skulle dricka och jag litade inte riktigt på mig själv eftersom jag har varit lite psykiskt instabil de senaste dagarna, då kändes inte alkohol som den bästa lösningen. Men på vägen hem från Norrviken så velade jag fram och tillbaka och bestämde mig ändå för att åka dit när jag ändå var på vägen, bara för att göra något och för att hälsa på alla. Det var trevligt de 2,5 timmarna jag var där och vatten fungerade alldeles utmärkt att dricka ;).

Nu har jag precis kommit hem och sitter och äter lite, har ätit alldeles för dåligt idag, snart så kallar sängen skulle jag tro, är sjukt trött! Imorgon blir det en intressant dag då jag ska träffa nya kommittén för ryttare och kuskar med funktionsnedsättning. Ska till och med bo på hotell natten till söndag, härligt med lite miljöombyte trots att hotellet ligger vid centralen haha. Kram på er, hoppas ni mår bra!

Av Elin - 12 juni 2014 21:41



Hemma och jag håller redan på att somna i soffan, helt sjukt! Jag blir ju inte piggare av att tänka hur busy jag är i helgen heller haha. Gud vad jag är känslig idag också, känner att tårarna kommer för minsta lilla grej. Det kanske är för jag är så himla trött och att livet inte riktigt är som jag vill för tillfället. Men iallafall, åter till kvällen. Har ju varit på studentmottagning hos en vän till familjen. Var galet hungrig när i kom dit så jag hälsade lite snabbt och sedan högg jag in på maten istället hehe.



Vi satt ute i partytältet och snackade med allt möjligt folk, eller jag var ju lite busy med att slänga i mig maten. Helt sjukt vad man äter när det är buffé haha! Jag hade kunnat äta lika mycket till kände jag när jag var klar. Men när jag hade proppat i mig en tårtbit, lite jordgubbar och godis så kan jag säga att jag var galet mätt! Trodde ajg att ajg gick upp 10 kilo i lördags på kusinens mottagning så har jag nog gått up 15 ikväll så mycket som jag åt haha!


Ingen dålig hög med paket till studenten ;)


För att lämna matsnacket så var det ändå väldigt trevligt, men strax innan 21 så kände jag att jag blev galet trött och ville bara hem och mysa i soffan istället för att vara trevlig haha. Nu är det iallafall slut med studentmottagningar för detta år, vi får se vem nästa student i min vänskapskrets blir ;). Nu ska jag dricka en kopp te och sedan kallar sängen, kramkram och god natt på er!

Av Elin - 12 juni 2014 16:54


Alltså, när jag läste mina blogginlägg från igår så insåg jag att jag nog var en aning trött i huvudet. Kunde varken stava eller skriva sammanhängande. Ber om ursäkt för det och hoppas att ni förstod ändå. Idag har jag också varit trött, fruktansvärt trött psykiskt. sov extremt dåligt inatt. Har haft sista jobbdagen på förskolan idag sen får vi se om jag blir inringd nästa vecka någon gång, tråkigt iallafall att avsluta med en dålig dag, känner att jag inte har gjort ett bra jobb idag tyvärr. Det gick kanske lite upp och ned med humöret men vid lunch och under rasten så började kroppen säga ifrån kändes det som, frös och hade en galen yrsel. Annars så gick dagen i en rasande fart tycker jag.


En dag som denna så är jag så otroligt glad över att jag har hamnat på just Stenkolet och Nyckelpigan. Eller, jag är alltid otroligt tacksam över det men idag blev jag ännu en gång påmind om vilka fina människor som jag får lära mig av och spendera några av mina dagar med. Jag vet att jag har sagt det förr, ni kanske tycker att jag är tjatig men det det bjuder jag på i detta fall. Så många gånger som personalen har lyssnat, stöttat och peppat mig oavsett om det har handlat om personliga saker eller om utbildningen. Jag är så tacksam över att dom finns i mitt liv, finare människor finns inte! Jag hoppas att ni alla där ute har sådana fantastiska människor runt omkring er som jag har!


Jag blev lite sen hem med vid 1630 så var jag äntligen hemma och kunde hoppa in i duschen. Samtidigt som jag håller på att skriva till er så byter jag om och sminkar mig, ska iväg på årets sista studentmottagning strax hos barndomsvännen. Återkommer nog senare ikväll när vi kommit hem, ha en bra kväll alla fina!


Av Elin - 11 juni 2014 21:59


Terminens sista ridlektion ikväll och jag hoppade upp på Billy med en galen ryggvärk, heter det ens så? Haha. Vet inte riktigt vad jag har gjort, men när jag fick Billy fixad så kom det som en blixt från klar himmel. Jag hoppade iallafall upp och försökte så gott jag kunde. Som vanligt så red vi på ängarna fritt. Jag fegade lite och körde med sadel detta år. Travade runt en del och tyckte att han var en aning seg, men när jag hade ridit på lite volter i trav och lite tempoväxlingar så tyckte jag att han började kännas lite bättre. Men jag klarade inte av att rida så mycket mer än så utan fick helt enkelt ge upp och låta Billy beta resten av lektionen. Men jag pratade lite med Åsa som äntligen hade kommit tillbaka efter sin olycka, var väldigt härligt att se henne igen, har faktiskt saknat henne! I höst blir det mitt 16nde år på hästryggen, helt sjukt vad tiden går!


Du och jag <3

Av Elin - 11 juni 2014 16:51


Hej på er kära vänner. Har ni haft en bra dag idag? Dagen är inte slut än men iallafall ;). Själv har jag haft en lång dag och är färdig att gå och lägga mig redan nu, men det är sista ridlektionen för terminen så den kan jag inte missa. Idag började jag 0815 och sedan var jag tvungen att jobba över i ca en timme. Det har varit en ganska hektisk dag idag på förskolan + att två ordinarie personal var sjuka på avdelningen också. Men vi alla klarade igenom oss dagen så det löste sig ;). Är otroligt glad att jag får jobba på stenkolet under dessa dagar, känns som att jag lär mig jättemycket!

Nu sitter jag på tåget på väg hem, känner mig helt slut! Inte nog med att det har varit stressigt under dagen så har jag både ätit och druckit för lite, ingen bra kombo i denna värme! Det blir alltså att kasta sig i maten när jag kommer hem och sedan åka till stallet, jobbar imorgon också, men en betydligt kortare dag har jag! Återkommer ikväll efter ridlektionen, kram!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards