lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2014

Av Elin - 26 juli 2014 18:06


Hej på er alla fina där ute som fortfarande följer mig här. Idag är det dagen med stort D, eller stort S kanske vi ska säga ;). Sitter just nu på kajen vid Nacka strand med mamma och väntar på båten som tar oss ut till fjärderholmarna. Ikväll är det nämnligen dags för Sarah Dawn Finers ända stopp på sin sommarturné i Stockholm och självklart så är jag på plats ;). Vi åkte hit från landet i eftermiddags och vi ska även tillbaka ut efter konserten. Under förmiddagen och efter lunch så spenderade jag timmarna med att läsa ut min bok i skuggan, går inte att sitta i solen idag på grund av värmen, men jag klagar absolut inte! Nu känner jag mig lite störd med allt som pågår runtomkring mig så jag tackar för mig och återkommer imorgon istället. Ha en fortsatt underbar dag nu, kram på er!
**************************************************
**************************************************
**************************************

Detta inlägg skulle såklart komma upp innan jag var på fjäderholmarna, men det gjorde det inte av tekniska skäl, höhö. Nu är jag iallafall här och väntar på att bli insläppt om sisodär en timme, kram!


Av Elin - 25 juli 2014 18:58


Hej på er snyggingar! Inatt sov jag som en stock hela natten, så skönt! Måste nästan bero på värmen tror jag. under förmiddagen satt jag ute på altanen och läste och efter lunch så åkte mamma, pappa och jag på en liten båttur till Svartsö. Dels för att handla lite men först och främst för att passa på att åka lite båt i detta fina väder och för att det nästan var för varmt för att bara sitta på en altan hela dagen. Ett perfekt sätt att bättra på brännan på också hihi. Vi åkte våran lilla specialväg till svartsö, för några år sedan så har vi börjat åka en mycket mysigare väg där det finns lite femknopssund och vackra miljöer, trots att man har åkt den vägen i flera flera år så ledsnar jag aldrig, otroligt mysigt! Det var inte så mycket båtar på havet idag heller som jag trodde vilket gör det ännu mer mysigt hihi. Vi handlade som sagt lite, åt glass och sedan åkte vi hem igen.


                   

 


När vi kommit hem så knallade jag över till familjen A. Vi badade och solade och hade det mys som vanligt! Under ej timme så lyckades jag till och med slumra till i solsängen, eller jag hamnade som i en dvala ni vet, när man hör lite vad som händer runtom sig men ändå inte riktigt är helt med. Jag låg där och hörde grabbarna leka på bryggan, båtar åka förbi, vågor rulla in mot land och fåglarna kvittra-helt och hållet njutbart om jag säger så! Det kanske var därför jag slumrade till ;). När jag återfick orken igen så gick jag faktiskt hem och tvättade mig innan middag. Nu sitter jag på altanen i skuggan och dricker lite cider och är proppmätt efter vår grillmiddag! Tror att jag kommer sova lika gott inatt med tanke på hur mycket msn har badar och hållt igång, njut v kvällen nu alla fina-det ska jag göra, puss!

 


Av Elin - 24 juli 2014 20:26


Hej på er vänner, jag tillbringar dessa dagar med högsommarvärme ute på landet och är galet tacksam över det. Jag befinner mig nästan mer i vattnet än på land när det är så här varmt. Det är till och med sä att det nästan är för varmt för att vara i skuggan, jag vill verkligen inte klaga utan nu när jag är ute på landet så är jag jätteglad att vi har så här varmt! Igår ikväll så åkte jag, pappa och mamma en kvällstur med båten i solnedgången, supermysigt verkligen och det var såå vackert!!

   


Jag njuter till fullo kan jag säga när jag tillbringar dagarna hemma hos familjen A och badar och har det mysigt. Jag har inte vuxit upp när det gäller att bada, jag vill fortfarande ha flytsaker och massa vänner att bada med, blir så mycket roligare då! Idag gick jag över till familjen A vid 14, lite senare än vanligt och så blev jag och Pelle bjudna på fika innan vi badade hela gänget. Mys på hög nivå med andra ord! Nu sitter jag i soffan och har precis ätit hemmagjord blåbärsglass samtidigt som jag tittar på Sommar med Ernst. Ha en underbar sommarkväll nu vänner, puss och kram!


Av Elin - 23 juli 2014 20:30


Hej på er kära ni, vilken fantastisk dag vi har haft ute i skärgården idag! Eller, över hela landet kanske till och med. Familjen förutom mamma som redan var ute kom ut vid ca 12 i dag med ett stopp på vägen för att käka lunch. Är så glad över att jag fick med mig både pappa och lillebror ut, nu är vi hela familjen igen som jag har väntat så länge på! När vi kommit ut så gick jag och Pelle över till familjen A och hängde där ända till 1730, då hade vi badat alla vi barn-ja trots att tre utav oss har vuxit upp lite nu så blir vi ju fortfarande barnen när vi är hela gänget ;). Jag har bättrat på brännan och typ bott mer i vattnet än på land, men det hör ju sommaren till måste jag ju ändå säga, är det 22 grader i vattnet så kan man inte klaga precis ;). Ikväll så får vi se vad som händer. Tyvärr så kan jag inte bjuda på några bilder just nu då jag inte fick igång min dator. Köpte ju en ny laddare på vägen ut men det visade sig att det troligtvis är datorn som det är fel på. Men jag lovar att direkt när jag fått igång datorn igen så kommer bilderna upp! Ser det lite som ett tecken från Gud att jag ska låta datorn vara under några dagar haha, kan nog vara en bra taktik. Nu ska jag gå ut och njuta av sommarkvällen här ute i skärgården! Puss!


Av Elin - 23 juli 2014 10:26


Hej på er sötisar, allt bra i denna värme? Just nu är jag på väg ut till landet och passar på att skriva till er. Eftersom jag inte har någon dator då båda mina datorladdare är trasiga så får ni tyvärr vänta på bilderna från allsången igår, ska köpa en på vägen ut nu så förhoppningsvis så dröjer det inte allt för länge innan bilderna kommer upp. Gårdagen kan sammanfattas med värme, värme, värme och ännu mera värme! Det var så varmt igår så Sofi och jag nästan bara längtade hem, men med vattenkrig och bra stämning så klarade vi oss igenom dagen. Tyckte att det var en grym stämning, det är som att allt börjat lossna nu efter förraveckan-mer humor, en mindre nervösPetra, mycket publik och härlig stämning i allmänhet-allsång när den är som bäst! Nästa vecka är det prideveckan, då åker regnbågsflaggan med och massa nya skyltar, längtar redan!

 

Av Elin - 22 juli 2014 07:45


God morgon på er snyggingar! Uppe med tuppen som varje tisdag, är sjukt trött! Men det går nog över när jag är på väg till Skansen. Idag har jag med mig massor av vatten och saker att göra under dagen, förra veckan blev jag så himla uttråkad vissa perioder av någon anledning. Nä hörni, ville bara säga god morgon och önska er en fin dag, kram på er och njut av sommarvärmen!

Av Elin - 21 juli 2014 22:48


Hej på er vänner, blir en liten sen uppdatering idag då vi blev senare hem än vad jag trott och att jag har haft saker att förbereda inför morgondagen. Middagen ikväll med mormor och morfar var fantastisk mysig! Kommer verkligen aldrig ledsna på skärgården. Vi kom till Vaxholm vid 1715 ungefär och mötte upp mormor och morfar vid kajen. Vi fick vänta lite på båten, men strax efter 18 så fick vi gå ombord och ätta oss på plats för vår middag.



Det var säkert 10 år sedan som jag åkte Vaxholmsbåt så jag såg verkligen fram emot det, speciellt när det var en sådan fin sommardag också!



Till förrätt så tog jag en jättegod löjromstoast, mmmmmmmm!


Till huvudrätt en ångbåtsbiff med potatis och lök, mmmmm på det också!


Till efterrätt glass, grädde och bär, mums det också!


När vi alla ätit upp så gick vi ut, jag hade typ längtat efter att få gå ut redan innan vi satte oss til bords så då var jag nöjd hihi, så därför bjuder jag på en bildbomb då jag inte kunde låta kameran vila när skärgården visade sin bästa sida, en underbar kväll med världens mormor och morfar helt enkelt!






Av Elin - 21 juli 2014 15:02


God eftermiddag på er alla fina där ute. Jusu nu är jag hemma i Spånga och skriver, kom precis innanför dörren och har satt mig i soffan ett tag för att vila. Så då passar det ju bra att titta in här också ;). Inatt hade jag jättesvårt att sova för vi hade massa rådjur på ön som höll på och skällde, blev helt tokig! Men tillslut vid kanske 2 så lyckades jag somna iallafall. När jag gick upp i morse så frös ajg som tusan, men jag sov med myggfönster i hela natten och så blåste det rakt in i mitt sovrum så det var inte så konstigt, men jag satte mig på altanen och värmde mig istället. Vi har haft strålande sol uta på landet, nästan 30 grader varmt i skuggan, så jag solade och badade lite när vi hade plockat ihop det vi skulle ha med oss in till stan.


Grannarna åkte vattenskidor och hade det kul


När vi var klara med allt så åkte vi in mot stan vid 1300. En himla fin båttur med mevind hela vägen så man nästan svettatdes trots den höga farten haha. Nu har vi som sagt kommit hem till Spånga och här hemma så regnar det ochåskar och blixtrar, snacka kontraster! Nu ska jag frsöka hitta lite kläder att ha på mig inför middagen på Vaxholmsbåten med mormor och morfar ikväll ,kram kram!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards