lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2014

Av Elin - 20 juli 2014 21:31


God kväll på er alla vänner.Har ni haft en bra dag? Min har varit väldigt lung med tanke på hur jag såg ut i ögat när jag gick upp i förmiddags. Har haft en sådan extrem huvdvärk hela dagen också, men antar att det har haft något att göra med mitt öga, någon slags spänningshuvudvärk liksom. Har inte gjort så mycket idag, suttit med is mot ögat till och från, målat naglarna, lagt patienser av alla dess slag och tittat lite på TV. Har inte orkat mer än så.


Så här såg mitt högeröga ut när jag gick upp, nu ser det mycket bättre ut!


Suttit ute i min hägnstol och bara vilat med en isklamp mot ögat har jag gjort.


Lagt patienser


Efter middagen så gick mamma och jag över till familjen A för att bara säga hej och tack för igår, de var ungefär lika slut som jag har varit idag haha, men de har ju haft gäster hela veckan så det kanske inte är så konstigt ;). När vi kom hem därifrån så var vi så varma så vi tog ett litet kvällsdopp innan vi gick upp och åt hemgjord blåbärspaj med vaniljglass på altanen, det är sommar på riktigt när man vid 2030 måste gå ned och ta ett kvällsdopp, I like!



Nu sitter vi och dricker te och tittar på TV, jag känner mig faktiskt lite trött redan nu så går nog snart och lägger mig. Imorgon ska vi åka in till stan för att käka middag med mormor och morfar, sedan kommer jag ut på onsdag igen ;). Nu ska jag vara lite social med mamma, kram på er!



Av Elin - 20 juli 2014 12:17


Hej på er alla fina. Ber om ursäkt för den sämsta uppdateringen igårkväll, men jag glömde helt bort att titta in här och det kom jag då inte på förs när jag satt och drack vin hos familjen A. För att uppdatera er lite mer om de enaste dagarna då, Lisa åkte ju då hem igår men kvällen till igår var en väldigt bra kväll! Vi hade lite rosé kvar och dukade upp med mango, brieost, vindruvor och lite choklad och hade en väldigt bra kväll med bra samtal!


Till förrätt tidigare så åt vi bakad potatis, mums!


Mys!


och en fin vän!


Igår då, Lisa och jag tog det bara lugnt hemma då vi båda var ganska trötta och strax över 16 så lämnade vi Lisa vid boda. Mamma kom ut på kvällen och hade med sig middag, när vi ätit så gick vi över till familjen A igen eftersom jag lovat det. Det kanske inte riktigt blev som jag trodde att det skulle bli, men vi sjöng högt till Carola och det var det bästa på kvällen hihi.


Idag sov jag ända till 1115, lite för länge faktiskt inser jag nu-kommer få svårt att sova ikväll. Dock så vakande jag med världens mest svullna högeröga. Igårkväll så fick jag något insektsbett vid ögat och hela ögonlocket började svullna upp under kvällen, och idag ser det ännu värre ut. Så nu sitter jag med en isklamp på ögat och försöker få ned svullnaden, ber en bön till Gud att det ser normalt ut imorgon men framför allt till på tisdag! Så idag blir det en dag hemma eftersom jag inte vill visa mig för någon! Nä vänner, återkommer kanske ikväll igen annars så hör jag av mig i morgon, kram kram!



Av Elin - 19 juli 2014 21:25


Hej på er kära ni. Egentligen så har jag inte riktigt tid, ork och lust att titta in här just nu, men vet inte riktigt när jag ska göra det annars. Dagen har gått i ett och det har både varit en bra och dålig dag. Lisa och jag var uppe och redo att äta frukost vid 11, sedan chillade vi ett tag och vid ca 14 så gick vi över till familjen A för att säga hej och fråga om skjuts över till Boda lite senare, chillade på bryggan där ett tag och gick sedan hem för att äta lunch innan vi gick tillbaka för att få skjuts över till Boda. När vi lämnat av Lisa vid Boda så hängde jag med familjen A på deras brygga och deras gäster innan mamma kom ut. Nu sitter vi hemma hos A och dricker vin och har det trevligt, får se hur länge jag blir här, men troligtvis inte hela natten hihi. Nu ska jag vara social igen, kramis!


Av Elin - 18 juli 2014 15:50


Hej på er mina vänner, livet här ute på landet är verkligen underbart. Resan ut hit gick bra, var sjukt jobbigt att bära allt tungt i värmen som var, men jag fick lite kämparglöd när jag visste att vi kunde slänga sig i havet sen när vi väl kom fram. Vi kom väl ut till landet vid ca 1700 ungefär och direkt när vi packat upp så slängde vi oss i vattnet, det var verkligen såå skönt!


All packning


I väntan på att bli hämtade i Boda


Hej landet!


När vi kom upp efter lite svalkning så tog vi ett glas rosé och började laga mat, vid den tiden så hade vi börjat bli riktigt hungriga! Det blev tacos till middag då det gick hyfsat fort att göra.



När vi var mätta och belåtna så tog vi med oss vinglasen med ned på bryggan och njöt av kvällssolen, var verkligen fantastiskt härligt att sitta på bryggan, dricka lite rosé, måla naglarna och prata med en av de finaste vänner som jag har! När solen gått ned så gick vi upp och satte oss och pratade ända till klockan 2 på natten då vi var helt slut efter dagen haha! En väldigt bra kväll med andra ord!



Idag har vi hängt på bryggan typ hela dagen! Det har varit så himla mysigt! Vi tog ned datorn och lyssnasde på musik, läste lite, badade och spelade kort, bara tagit det lugnt och haft det så otroligt soft! Grabbarna grus kom på besök också och jag hade lovat att hoppa från bryggan, så det blev lite bad med en av grabbarna som är mer i vattnet än på land när han är här ute haha. Nu har vi gått up från bryggan då solen försvann, men vi fortsätter att chilla här uppe. Jag ska plocka in disken och sedan ta och läsa min bok tror jag, återkommer säkert imorgon! Puss och kram kära ni!


Brygghäng!

Av Elin - 17 juli 2014 16:00



Petra Marklund


Fredrik "Benke" Rydman


Doug Seegers


The real group


Ison och Fille


Annika Herlitz


Laleh

Av Elin - 17 juli 2014 11:15


Hej på er snyggingar. Gårdagen gick verkligen i ett och jag hade inte en chans att sätta mig ned för att blogga. Men nu så! När jag skrev det senaste inlägget om allsången så satt jag på pendeln på väg in till stan efter att ha stressat hela förmiddagen. Mötte Alice vid centralen, en av mina kära barndomsvänner som är på besök i Stockholm. Sedan gjorde vi stan på några timmar, vi åt dock lunch på Jensens innan hihi.




Jag hittade lite saker till mig själv, storshoppade på body shop, köpte en kavaj och en vanlig vit skjorta-sedan blev det köpstopp för min del! Vi strosade runt lite, gick en del av Drottninggatan, till Hötorget och sedan ned till gallerian. Jag blev helt slut i mina fötter redan efter en timme typ, ingen bra idé att göra stan dagen efter allsången. Menmen, nu har jag lärt mig det och jag hade iallafall trevligt.



Vid typ 1630 så åkte vi båda hem till Spånga då vi även skulle bjuda alice familj på middag, riktigt trevligt! Vi åt gott, drack gott och spelade allsångsspel en del av oss, jättemysigt! Vid 2330 så blev vi själva jag och min familj, tittade på allsången från igår och däckade sedan i sängen. Bilder från allsången kommer i eftermiddag som ett tidsinställt inlägg! Idag ska jag och Lisa åka ut till landet själva och mysa till på lördag, hör kanske av mig ikväll igen. Kram på er!

Av Elin - 16 juli 2014 12:53


Hej på er vänner. Känner att jag har lite mycket att göra de kommande dagarna, så det kanske dröjer med vissa inlägg. Hur var gårdagen då? Helt fantastisk! Elin och jag kom dit vid 9 som vanligt och så tillbringade vi hela dagen på Skansen, denna vecka kunde jag äntligen ta ståplats oxå! Bäst på dagen var Annika Herlitz och såklart Laleh. Det tråkiga är att det inte är samma stämning längre, känns som om SVT har tappat greppet lite faktiskt. Men jag har ändå så fruktansvärt kul så allt är värt det! Extratimmen med Laleh var jättebra, ett sådant sjukt drag och bra musik var det! Vi orkade inte riktigt stanna kvar efteråt så vi åkte hemåt strax efter 22 och så kom jag hem vid ca 2330. Idag känns det nästan som att jag är lite bakis haha, har ont i halsen, är trött och öm i hela kroppen. Men det var en sjukt bra dag igår och det är det som är viktigast! Bilder får ni antingen ikväll eller förhoppningsvis imorgon, så länge bjuder jag på en bild på Elin och mig när vi precis tagit platser och en vild på oss i regncape då det började smådugga lite, men det dog vi inte av ;).


Av Elin - 15 juli 2014 07:23


God morgon på er kära vänner. Allstå, fy sjutton vad dåligt jag har sovit inatt! Tror att jag allt som allt har sovit i max 5 timmar. Men, jag får väl ta en liten siesta på skansen någon gång under dagen hihi. Idag är det ju då som sagt dags igen och denna vecka är det även Allsångsscenen är din-Laleh, ska bli riktigt spännande! Vädret ser också ut att vara på vår sida också, det gillar vi! Nu sitter jag och äter en macka och dricker en halv kopp te, sedan är det dags att klä på sig och möta Elin på Spånga station, tänk om man bara kunde knäppa med fingrarna och så var man där ;)!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards