lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2014

Av Elin - 3 juli 2014 21:44


Trots alla sjukhusbesök jag varit med om eller kursutvärderingar som man har fått fylla i genom skoltidens gång så har jag fortfrande sjukt svårt att fylla i blanketter och sådant. Egentligen så kanske man tycker att jag borde ha lärt mig detta vid 22 års ålder, men icke! Jag avskyr att fylla i blanketter och liknande. det spelar ingen roll om det är en kursutvärdering eller om det är något inför ett läkarbesök, jag vet aldrig hur jag ska svara för att få sagt det jag vill-oftast så vill jag svara både ja och nej på frågor, eller skriva vet ej på allt. Blir irriterad för att en fråga är konstigt ställd eller helt meningslös, detta gör att på sjukhuset så får mamma fylla i dessa himla blanketter, eller så måste jag ha någon att diskutera frågorna med samtidigt för att kunna svara på dem.

 


Av Elin - 3 juli 2014 15:23


Hej på er vänner. Hoppas allt är bra med er alla. Jag känner att det har varit en dag med blandade känslor för min del, egentligen utan några anledningar för att vara ärlig. Det har bara känts tungt idag. Sov länge och har spenderat min dag inne i mitt rum och läst och läst och läst och ätit choklad haha. Det kanske är därför som jag känner mig lite labil nu, från att ha kastas in i bokens värld så kommer jag tillbaka till verkligheten och mitt liv. Det har ändå varit väldigt mysigt att sitta i sängen och läst hela dagen med tanke på det tråkiga vädret vi har här i Stockholm idag hihi. 



Jag har också skrivit skylt till nästa veckas Allsång på Skansen, blev riktigt nöjd med den faktiskt och jag längtar redan tills på Tisdag!



Nu sitter jag och tittar på TV efter att ha läst ut min bok. Imorgon tror jag att jag måste hitta på något, blir nog lite labil av att bara sitta hemma och inte göra någonting.  Nä hörni, återkommer senare. Kram på er!

Av Elin - 2 juli 2014 13:45


Hej på er kompisar. Ber om ursäkt för min frånvaro idag, men jag har helt enkelt behövt ta det lite lugnt idag, vaknade på förmiddagen och låg sedan kvar i sängen ett tag och läste min bok. Men nu är jag här och har även redigerat bilder från gårdagen. Trots regn och rusk så var det otroligt kul som vanligt på Skansen igår. Denna gång fick jag med mig Kajsa och Vånkan och vi kom dit vid 9 som alltid. Jag trodde faktiskt att vi skulle klara oss från det värsta regnvädret, men när genrepet skulle gå av stapeln så öppnades himlens alla portar vill jag lova! Men det var bara att ta på sig regnkläderna och le ändå. Dock så log jag kanske inte lika mycket när jag insåg att regnkläderna jag hade på mig inte klarade så mycket regn, så jag blev väldigt blöt! Hoppas jag inte blir sjuk eller får urunvägsinfektion nu bara, men det är det nästan värt ;). Trotts regn och rusk så slutade allt ändå väldigt bra, dock så syndes jag inte i bild på samma sätt som förra veckan, men jag skyller på tråkiga kameramän som filmade samma människor typ hela tiden och som inte ville se mina skyltar som jag gjort. Avslutade iallafall dagen med kort och autografskrivning med några av kändisarna, innan vi åkte hemåt efter 13 timmar på Skansen. Taggar redan galet mycket till nästa vecka, skyltar har jag redan börjat skissa fram hihi. Nu blir det bildbomb!

 


Väntar på att bli insläppta.

 


Vi tog sittplatser denna gång, helt ok platser måste jag säga! ;)

 


På plats.

 


Det började regna, men lika glad var vi förde´ ;)

 

 

Jag och mina skyltar ;).

 

Petra Marklund

 

Seinabo Sey

 

Jany Schella

 

Gunhild Carling

 

Nina Persson

 

Markus Krunegård

 

Sanna Nielsen

Av Elin - 1 juli 2014 07:14


God morgon på er ni som är vakna redan nu. Med tanke på vädret så kanske man hellre vill ligga kvar i sängen hela dagen och kolla på serier, men icke sa nicke! Idag är det tisdag och ni vet ju vad det betyder-Allsång på Skansen! Jag ber en bön till Gud att det inte blir så mycket regn under dagen, oavsett så hoppas jag att jag får en kanondag med mycket bra musik och många härliga människor. Väskan är packad och jag är mer än redo för ännu en till Allsångstisdag, glöm inte att titta klockan 20:00 på SVT1! Ha en bra dag, kramkram.


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards