lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2014

Av Elin - 14 juli 2014 20:50


Jag skrev ju förrut at jag bara hade maten klar att fixa inför skansen imorgon och nu så är allt klart! Blev en supersmarrig kycklingsallad med vitlökssås som jag lever på imorgon. Längtar redan tills jag får äta den hihi! Nu ska jag titta på Grattis Kronprinsessan, eller om några minuter. Ha en fortsatt bra kväll nu vännar, så kikar jag in här innan jag åker iväg imorgonbitti. Kramar i massor!

 

Av Elin - 14 juli 2014 15:22


Hej på er mina vänner. Idag har jag inte gjort många knop alls faktiskt. Det var varit sjukt tråkigt! Men, det är väl nyttigt att ha tråkigt ibland också har jag hört ;). Det kanske också är lika bra att vila upp sig inför imorgon då jag ska vara på skansen i 14,15 timmar-längtar! Redan i förmiddags så började jag packa och fixa det jag ska ha med mig imorgon, nu är det bara maten kvar att fixa sedan är allt klart, känns skönt, kanske kan sova lite längre imorgon då också om jag har tur hihi. Vad har jag mer gjort då? Typ tittat lite på TV och duschat. Kom faktiskt precis från duschen och passade på att köra hela rubbet med bodyscrub, hårinpackning och allt och som grädden på moset så smorde jag in mig i min persikasmörja från body shop, gosh vad jag älsar den affären alltså! Skulle vilja ha nästan allt som finns där haha. Nu har jag iallafall fått dille på persikasortimentet därifrån och har typ hela serien.


Bodyshrub, shower gel, body lotion. Body buttret får följa med till landet och parfymen står i mitt badrum



Av Elin - 13 juli 2014 16:55


Hej på er vänner. Usch vad jag sov dåligt inatt, det räckte med en natt inne i stan och så har man vårt att sova. Typiskt! Beror nog på att man inte kan slappna av på samma sätt och att det inte är lika lugnt och tyst inne i stan.Igårkväll hade jag iallafall dötråkigt så jag fick lite inspiration och feeling och fixade Allsångsskyltar till de tisdagar som är kvar, så himla kul att få pyssla lite ibland hihi! Nu får vi hoppas att vi får se det i TV-rutan också! :)



Idag sov jag till 1030 och då gick jag upp och tittade lite på TV, lite inspelningar som jag inte sätt ännu och sådant. Efter lunch så åkte mamma och jag en sväng till Bromma Blocks för att handla lite. Både mat och annat. Jag hittade två bikiniöverdelar, en klänning och så köpte jag shower gel från body shop. Redo för att bada på landet med andra ord! :D



Till middag blir det tacos idag och senare ikväll blir det fotboll på TV, det kan man ju inte missa. Nu ska jag fotsätta titta på Rent som går på 5an, ciao!



Av Elin - 12 juli 2014 23:00


När jag hade lärt mig att skriva skrivstil i skolan så började jag direkt klura ut hur min framtida autograf skulle se ut. Det var liksom ingen tvivel om att jag en dag skulle bli så berömd att jag skulle behöva skriva atografer varje dag på den tiden haha. Jag satt i mitt rum och låtsades att jag hade värsta kön av fans som ville ha min autograf, jag hittade på namn och så skrev jag precis så som Carola brukade skriva till mig varje gång jag fick hennes autograf. På så sätt så satt jag och övade på min egna autograf. Vem vet, kanske ger den träningen någonting för mig i framtiden-jag kan fortfarande bli sjukt berömd! ;)


Av Elin - 12 juli 2014 19:12


God kväll på er kära läsare. Håll i hatten nu, men jag sitter faktiskt hemma i Spånga och skriver till er ikväll. Mamma och jag bestämde oss i förmiddags att vi skulle åka hem till stan idag istället för på måndag. Vi har lite saker att göra hemma i stan och halva familjen är ju faktiskt där, så det är bäst att passa på att umgås med dem oxå. Jag var hos familjen A nästan hela dagen. Eller, jag kom vid lunch och blev även bjuden på lunch, lyx! Sedan lekte jag med grabbarna, jag agerade badvakt och hjälpte till att hova småfisk, vi hoppade studsmatta och spelade lite TV-spel. 



Vid ca 1530 så knallade jag hem till mig och hjälpte mamma att packa ihop det sista innan vi åkte in mot stan. Det var otroligt blåsigt på havet idag, men som tur är så behöver vi inte åka allt för långt för att komma till bilen.



Imorgon så tror jag att mamma och jag ska iväg och handla lite, sedan så får vi se vad som händer. Kanske umgås med någon kompis eller något, time will tell helt enkelt :). Nu ska jag iallafall gå och städa upp lite i mitt rum som ser hemskt ut igen, att det ska vara så svårt att hålla rent! Ciao!

Av Elin - 11 juli 2014 22:30


Kvällens efterrätt, mums!

Av Elin - 11 juli 2014 17:23


Hej på er vänner. Idag har jag verkligen haft en riktig sommardag, en sådan dag som iallafall är så mycket sommar som det bara går enligt mig. Trots blåst så har jag faktiskt hoppat i vattnet för första gången i år, jag vet att jag är något utav en badkruka men när småboysen hoppade i och till och med kom och hämtade mig i förmiddags för de ville bada med mig så kunde jag ju inte strunta i det bara. När jag väl kom i så var det ändå väldigt skönt måste jag säga. 


Som sagt, dagen började då med att grabbarna kom och hämtade mig, snäll som jag är så tog jag med mig mina badkläder och gick med de över till dem. Vi badade ingenting innan lunch då tiden sprang iväg, men vi plockade snäckor på stranden och pratade om allt möjligt.



När killarna hade ätit och jag med så gick jag tillbaka till dem och så badade vi som jag hade lovat. Jag passade på att tvätta mig när jag ändå var i vattnet medans killarna hoppade från bryggan och latjade. Vi låg i en stund och lekte sedan gick vi alla upp och klädde på oss kläder för att ta en båttur med mamma och S till Gällnö. Var så himla myisgt att vara tillbaka och se hur allt såg ut efter vintern, älskar Gällnö!



Vi tog en fika och satte oss ned en stund, hatar att behöva skynda sig när man är iväg och det är inte ofta som vi stannar och verkligen chillar när vi är på Gällnö så jag är nöjd att ajg fick med mig alla på min idé hihi, trots de dyra priserna på fikat-jisses vad det kostade!


Jag tog flädersaft och en jättegod kola/kokos/chokladkaka.


När vi hade suttit där ett tag och alla var glada och nöjda så gick vi en liten promenad till vadrarhemmet. De har ju öppnat ett litet hotell, eller ett hotellrum där på övervåningen som jag har läst om och var så himla nyfiken. Så vi gick dit och kollade läget, tyvärr så var rummet uthyrt så vi kunde inte gå upp och titta.



När vi var nöjda där så gick vi tillbaka och handlade det vi behövde, för att sedan åka hemåt igen med varsin glass i handen, sommartradition att alltid få en glass där vi är och handlar för mig hihi.



Nu är vi hemma sedan en tid tillbaka och ikväll kommer familjen A hem hit för att käka en jättesmarrig efterrätt, nu måste ajg hjälpa mamma med middagen innan klockan rusar iväg alltför fort! Återkommer imorgon, kram!


Av Elin - 10 juli 2014 15:23


Hej på er alla fina. Jag hoppas att ni har njutit av den strålande solen idag! Det har jag kan jag säga. Igår eftermiddag så tog mamma och jag vårat pick och pack och drog ut till landet, eftersom det skulle bli ca 30 grader idag så hade mamma ingen lust att sitta inne i stan och häcka och jag hade lovat familjen A att komma ut, sagt och gjort. Vid 16 ungefär så var vi äntligen ute på landet och jag började med ett litet jobbpass över middagen och kvällen. G var här och åt middag med mamma och mig undertiden som hans föräldrar var och handlade. Vi satt ute på altanen och njöt av värmen och sen så gick vi in och kollade på Frost innan vi åt middag. På kvällen gick han hem igen och mamma och jag kollade på fotbollen.



Idag sov jag som en stock till typ 1030, när jag vaknade så var ajg så sjukt trött och skulle bara vända mig om för att se vad klockan var, men jag kunde ju inte somna om när jag såg att klockan var 1030. Det var bara att gå upp och se glad ut ;). Idag har jag utnytjat solen maximalt, har verkligen legat och solat hela dagen. Det var varit så himla najs! Jag har ju dock inte vågat hoppa i sjön än, men om några dagar kanske jag vågar doppa mig hihi. Ja, nä annars så har det ju inte hänt så mycket idag. Legat i solstolen med sommarmusik i öronen och tagit lite vattenpauser då och då för att inte bli uttorkad. Dagen är ju i och försig inte slut ännu, så vi får se vad jag hittar på ikväll. Nu sitter ajg iallafall i skuggan och skriver till er, men ska nog gå in lite känner ajg-har börjat blåsa upp riktigt ordentlgit nu så det är lite kallt i skggan. Fortsätt ta tillvara på sommaren nu vänner, kärlek!



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards