lyckopillerelin

Alla inlägg under juli 2014

Av Elin - 9 juli 2014 21:34


Lovade ju er att visa bilderna från igår, dagen har bara sprungit förbi men nu har jag iallafall hittat kamerasladden, redigerat bilder och slänger in ett helt gäng här till er. Here you go!



The fooo


IJustWantToBeCool


Linda Pira


Björn Skifs


Jon Henrik Fjällgren

 

Elisas

 

Peter och Viktor


Av Elin - 9 juli 2014 11:15


Hej på er vänner,det är lite strul här med kamerasladdar och annat så ni får vänta med bilderna från gårdagens allsång. Men vilkan galen dag det var alltså! Jag hade förväntat mig kaos och det var kaos med stort K! Mamma och jag kom dit vid 9 och redan då var det sjukt mycket folk som stod och väntade på att Skansen skulle öppna. Massa småtjejer, vissa helt ok att ha att göra med men andra helt odrägliga. Jag fick iallafall tag i bra platser åt mamma och mig trots alla människor. Som jag sade tidigare så hade jag förväntat mig kaos, men denna The fooo hysteri som försiggick var helt crazy! Det kändes inte som om man var på allsång på Skansen utan på någon fjortiskonsert haha. Denna värme som också var gjorde att småtjejerna fick besöka sjukvårdstältet en efter en då de varken åt eller drack tillräckligt, obehagligt att se när en tjej låg och skakade i en vakts famn och blev buren till sjukvårdstältet, det verkade iallafall sluta helt ok ändå trots många överhettade tjejer i publiken. Jag tyckte faktiskt att det var lite för varmt, satt ibland och försökte tänka tillbaka på förra året då det var samma värme nästan varje vecka, hur klarade jag det? Haha. Jag klarade mig iallafall igenom gårdagen med hjälp av vatten och paraply som skugga och hade en väldigt bra dag. Dock så hamnade jag inte med i bild under direktsändningen, men under eftersändningen, tråkigt. Men nu taggar jag galet till nästa vecka, då ska jag minsann tillbaka till att ha ståplats! Kan bjuda på några mobilbilder så länge, så kommer de riktiga bilderna förhoppningsvis ikväll!


På plats!


Nya favoriten att ha med sig, gurka och dipp-mums!


Galna The fooo fans!


Kvällssol


Min skylt kom med i eftersändningen.


Två gånger till och med! ;)

Av Elin - 8 juli 2014 07:21


God morgon på er kära vänner. Det är tisdag och då vet ni vad som gäller-Skansen! Ärligt talat så känns det nästan lite surt att spendera en sådan varm dag på skansen, men å andra sidan så ser jag det som en chans att bättra på brännan hihi. 30 grader och sol är mycket bättre än 13 grader och regn som det var förra veckan. Idag tror jag att det blir K A O S på Skansen eftersom The foo kommer dit, men det finns ju ett helt gäng med toppenvakter som kommer finnas till hands hela tiden, så det löser sig nog galant! Nu sitter jag iallafall här med en kopp te och ska snart klä på mig lite bättre kläder. Åh vad jag vill vara där NU!


Av Elin - 7 juli 2014 17:56


Hej på er mina vänner, vilken värme som har dykt upp nu de senaste dagarna, underbart! Idag när jag vaknade så mådde jag illa, jag vet inte ritkigt vad det är men det kommer i vågor hela tiden fram till klockan 16 ungefär, då försvinner det. Idag försökte ajg verkligen med att både äta och dricka mycket, men det hjälpte inte...hoppas att jag inte mår illa imorgon på skansen bara, då blir det bara jobbigt.


Efter lunch så gick mamma och jag över till familjen A för att säga hej och hej då. Vi hade en riktgt mysig kväll igår tillsammans då vi satt hos oss och drack lite vin och hade det allmänt mys. Jag blev kvar där och G och jag byggde lite lego och låg och chillade i hängmattan ett tag, helt ok sysselsättning ;).


Trots mina 22 år så älskar jag verkligen att bygga lego hihi!


Strax innan 15 så gick jag hemåt då mamma och jag  skulle åka hem till stan, känns lite tråkgit att åka hem från landet när det är så fint väder, men vi ska till skansen imorgon tillsammans så då är skönt att ha kvällen hemma i stan innan. Nu har jag precis kommit från duschen och snart ska vi sätta oss och äta middag.




Av Elin - 6 juli 2014 15:43


Hej på er mina vänner. Idag har jag inte gjort många knop kan jag lova. Men å andra sidan så kanske det är helt okej när man befinner sig på landet. Jag har heller inte orkat göra någonting  speciellt då jag mått lite småilla hela dagen, vet inte riktigt varför då jag ändå äter och får behålla allt, men ändå så går jag ständigt runt och mår illa. Bara det tar ju på krafterna liksom. Sov iallafall till 11 och sen har jag i princip läst hela dagen. Igår så satte mamma och jag upp min nya hängstol och denna plats har liksom redan blivit mitt ställe här ute på landet, älskar att bara sitta och läsa eller lyssna på musik, så rogivande! Jag sitter faktiskt i den just nu med datorn i knät och lyssnar på båtar och fågelkvitter samtidigt som jag skriver till er, mys! Annars så har det inte hänt så mycket mer, imorgon åker vi hem till stan igen och sen får vi se när jag åker ut hit igen, fortsätt njut av dagen nu vänner, det ska jag göra trots illamåendet, kram!


Invigning! ;)


Dagens ställning ;)







Av Elin - 5 juli 2014 16:18


Hej på er vänner. Precis när jag skrivit klart förra inlägget så packade jag ned allt jag skulle ha med mig och så åkte mamma och jag ut till landet. Eftersom sommaren nu äntligen har kommit så måste vi ju passa på att åka ut liksom. Med lite stopp på vägen så kom vi nog ut strax efter lunch tror jag, sedan dess så har jag bara chillat galet här ute i sommarvärmen. Har suttit i solen och läst och bara haft det mysigt. Om det inte hade varit så helsikes kallt i vattnet så hade jag säkert hoppat i, men det får vänta lite tror jag minsann hihi. Jag tror nog att jag kommer att spendera dagarna här ute med att läsa i solen om jag känner mig själv rätt, på måndag så åker vi hem mot stan igen eftersom att jag ska till skansen på tisdag, längtar! Nu ska jag gå och tvätta mig, ciao och njut av sommaren som äntligen har kommit nu!


Packningen


Ritkigt najs med en båttur när det var så varmt!


Äntligen så hittade jag en Elincola också!



Av Elin - 5 juli 2014 09:33


Hej på er mina vänner. Härligt att värmen har kommit  nu, den har vi saknat, iallafall jag hihi! Nu har jag vaknat men för att vara ärlig så känns det som att jag fortfarande sover när jag sitter här i soffan, är så trött! Kom inte i säng förens vid 2 inatt. Men jag hade en helt underbar kväll igår. När jag hade ätit middag hemma igår så åkte jag mot Backlura för att ha en liten myskväll med världens finaste Mimmi. Vi möttes vid åkermyntan för att köpa lite glass och sedan åkte vi hem till henne. Egentligen så gjorde vi inget speciellt, vi satt ute på altanen med ett glas vid i kvällssolen och bara snackade hela kvällen om allt och inget. Det är alltid så himla mysigt att träffa Mimmi, trots att vi inte ses så ofta så känns det som att vi bara fortsätter snacka där vi avslutade sist. Vi har också väldigt lätt att prata med varandra då vi båda har samma yrke och är riktiga hästmänniskor, så det blir ju en del snack om det när vi ses hihi. Vid 00:30 så  gick jag till bussen för att åka hem, efter en otroligt mysig kväll med en av de finaste vänner jag har! 


Vin och sol <3



Kaffemilkshake, mums!


På väg hem

Av Elin - 4 juli 2014 12:46


Hon. Hon som alltid finns där när jag behöver någon. Hon som ger mig mod, styrka, glädje och livslust. Hon som alltid har funnits vid min sida sedan över 10 år tillbaka. Orden räcker inte till och tacksamheten är så stor. Allt som hon gör för mig vill jag göra för henne. Allt jag säger och skriver, det räcker inte. Inte på långa vägar. Jag är så tacksam. Tacksam över att hon finns och att hon är den hon är. Jag vet att många runtomkring känner exakt likadant som jag gör. Jag är långt ifrån ensam med mina känslor. Hon har gjort så mycket för mig genom alla dessa år. Det känns som att jag ständigt står i skuld till henne, alla de gånger som hon har lyft upp mig igen när jag varit svag, alla stunder som hon har stöttat, peppat och gett mig vägledning i livet. Hon är en av de viktigaste personerna i mitt liv. Jag vet att det låter klyschigt, men så enkelt är det.

 


Mitt ljus. Min vägledning. Min förebild.

 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards