lyckopillerelin

Alla inlägg under mars 2017

Av Elin - 12 mars 2017 20:52


God kväll på er vänner! Vaknade upp idag och var så himla trött då jag sovit jättedåligt inatt. Har typ inte gjort någonting idag då jag valde att ställa in det jag hade bokat för att vila mig i form istället. Min kära lillebror var här på eftermiddagen och hjälpte mig med min tavla som jag inte fick ihop igår och sedan så blev kvällen ännu mer mysig då det blev spontanhäng hemma hos min kära extrafamilj! Sofi och jag facetimade och så blev jag helt plötsligt bjuden på tacosmiddag och fick skjuts både dit och hem, kan typ inte bli bättre och jag är så tacksam över att jag har denna fina familj i mitt liv. Saknar dem redan och det har inte alls gått lång tid sedan jag blev avsläppt utanför mig haha.

Yes, som vanligt så kan vi knappt vara seriösa framför kameran hehe!


Nu ska jag titta på Innan vi dör som strax börjar och sedan är det sängen som kallar, hejsvejs!

...

Av Elin - 12 mars 2017 15:03


 

 

 

När man vill skrika men inte får någon luft. När man vill gråta, men inga tårar kommer.

Av Elin - 12 mars 2017 12:24


Igår kväll så var det dags för Bullets over Broadway igen. Dessa biljetter bokade jag supertidigt då jag trodde att det skulle vara sista föreställningen, men ack så fel jag fick. Det var faktiskt Johan Raubeus som berättade för mig att de skulle förlänga, jag brukar ha koll, men tydligen inte denna gång haha. Fick med mig Jeppe och innan så åt vi middag på Oh leary´s här i Vällingby för att sedan åka in mot Göta Lejon.

Inte lätt att ta en selfie med denna tokstolle i lägenheten haha :).


Redo!


Efter god mat (som jag proppade i mig innan jag kom på att jag kanske skulle ha fotat hehe)


Vi hälsade på orkesten där nere, det är ju ett måste när de vinkar åt oss! Delar från gamla allsångsorkestern spelar så vi kände igen varandra haha :).


PEPP! På första parkett!


Det var sjunde gången för min del. En helt ok publik var det ikväll, många var med på tåget redan från början så det blev massa skratt och applåder. Lisa Stadell som spelar en viktig roll i musikalen var inte med denna gång utan hennes roll spelades av Ulrika Ånäs, så sjukt positivt överraskad! Jag tycker att Lisa Stadell är som klippt och skuren för denna roll och hon kommer alltid att vara den "riktiga" Ellen, men Ulrika som inhoppare var så himla bra hon med! Kul ibland med lite nytt.

<3.

Av Elin - 11 mars 2017 11:37



God förmiddag på er vänner! Nu har jag och Jeppe njutit av en riktig sconesfrukost och jag har precis satt på en full diskmaskin. Vi är fortfarande lite saliga över igår kväll tror jag, det var en helt magisk kväll på massa olika sätt. Jag var så taggad när jag höll på att fixa mig hemma innan jag åkte in mot stan!

 


Jeppe och jag möttes vid 19, vid Oscarsteatern och sedan började kvällen på riktigt! Självklart satt vi längst fram så alla i ensambeln såg oss och vi skrattade så vi fick ont i käkarna! Lite nytt, mycket inprovisation och massa saker som hände. Bäst är det ju faktiskt när det är så roligt så att till och med de på scenen tappar fokus och skrattar haha.


Efteråt så fick vi inte bara krama om Sanna, utan Vanna kom ut en snabbis för att säga hej. Eftersom det var min sista gång så började jag att gråta redan innan sista finalnumret och sedan grät jag och grät lite till. Jag kunde inte sluta gråta och att få krama om Vanna och Sanna var så pricken över it.

Bästa! <3


När vi hade sagt hej då så gick vi och tog lite bubbel/cider. Det behövde jag då jag var så himla ledsen samtidigt som jag var (och är) så himla tacksam över kvällen och alla fina minnen. När jag dessutom sedan lägger upp bilden här ovanför på instagram och tackade alla inblandade och skriver precis det jag känner så får jag ett sådant himla fint svar från Edward...och tårarna kom igen haha!


Fina fina! <3

 

Sedan blev det bubbel som sagt, mysigt avslut på kvällen!

En gladare Elin :).

 

Nu ska jag vara social, ciao!

 

 

Av Elin - 10 mars 2017 16:07


Hej på er vänner, glad fredag på er! Hur många har längtat?! Typ alla kan jag tänka mig :). Trots att min jobbvecka har varit kort så är det alltid extra skönt med fredagar! Jag har precis kommit hem efter en dag på jobbet. Det har gått ganska så långsamt idag tycker jag samtidigt som det känns som att det har hänt så mycket, konstigt det där haha. Skönt iallafall att sitta hemma i soffan nu och njuta av tystheten. Ikväll blir det kulturupplevelser igen, denna gång Oscarsrevyn för  femte gången om jag inte har räknat helt fel. Det var ett tag sedan nu så det är verkligen dags att se den igen, längtar så mycket tills jag sitter därpå första parkett! Nä vänner, nu ska jag vila lite innan duschen kallar, kram på er och njut av fredagen!

Är det någon mer än jag som är less på snön nu?!

Av Elin - 9 mars 2017 20:53


Åh vilken mysig kväll jag har haft idag! Att det dessutom går massa bra på TV nu ikväll gör den ju ännu bättre! Jag som aldrig brukar titta på TV typ och nu säger jag att jag inte kan svara i telefonen om det ringer bara för att jag inte vill missa alla bra program haha. Har haft Sara och A hemma hos mig på fika under kvällen, det känns som att vi knappt hann med att prata om nått, men tiden går så himla fort när man har roligt, man blir nog aldrig "klara" med att prata med varandra haha. Blev lite bebismys också såklart, ååååh han har blivit så stor nu!


När man har småbarn på besök haha!


Sleepingtime!


 

Tittut!! :D


Nu ska jag titta på Tillsammans med Strömstedt!

Av Elin - 9 mars 2017 15:33


Hej på er vänner! Sitter just nu och lyssnar på lite musik samtidigt som jag försöker gå igenom lite mejl och skriva en att-göra-lista för jobbet. Jag hinner liksom inte alls med under de sex timmar jag jobbar varje dag att göra allt och just nu så känns det som att jag ligger väldigt mycket efter då jag varit på semester förra veckan och sjuk denna. Det var härligt iallafall att komma tillbaka och få träffa alla barn igen! Jag försöker verkligen tänka på dem hela tiden, det är ju därför jag är på jobbet. För att göra barnens barndom till den bästa. Alltså, är det någon mer än jag som har ledsnat på denna snö nu?! Jag vill ha vår NU, helst för några veckor sedan haha. Nä hörni, nu måste jag ta tag i mitt kök innan mina kära gäster kommer hit, köket som ser ut som ett bombnedslag! Återkommer senare!

Snö....

Av Elin - 8 mars 2017 19:52


Imorgon är det jobb som gäller igen, känner mig mer redo nu än i måndags! Nu börjar jag få så mycket ångest och tänka jobbiga tankar, så det börjar bli dags att göra något vettigt om dagarna istället. Är jag hemma i över två dagar så blir jag så himla uttråkad och och deppig. Imorgon efter jobbet så blir det fika med en god vän och lite bebismys. Har multitaskat nu de senaste timmarna och lagat middag, bakat hallonpaj och jobbat lite med ridsporten-allt samtidigt som Fances spelades på högsta volym på Spotify! Nu tittar jag ikapp på lite program och sedan är det sängen som gäller. Kram på er!


Håll tummarna på att den är god! :D

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Mars 2017 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards