lyckopillerelin

Alla inlägg den 4 mars 2014

Av Elin - 4 mars 2014 19:41


Okej, jag bjuder på några bilder från när jag red Calle i lördags. Det var första gången jag red honom så ha lite överseende med att han inte går så vackert med mig på ryggen, det kanske kommer nästa gång. Det var iallafall kul att prova rida honom med tanke på att jag rider med mitt handtag, vissa hästar kan ha väldigt svårt att förstå medans andra förstår direkt, med  Calle så upplevde jag att han ändå var med på tåget redan från början, sen att jag inte fick igång honom riktigt är en annan femma-det var lite ovant att sitta på stor häst, Calle är nog den högsta hästen jag suttit på än så länge ;). Kul var det iallafall.


Av Elin - 4 mars 2014 16:23


Idag har jag haft fredagskänsla hela dagen nästan. Solen har visat sig och det har i princip varit disco på Stockholms universitet ;). Började vid 10 idag oxå, denna gång så kom jag inte sent haha, ändrade mig i sista sekunden vilken buss jag skulle ta och tog den som kom lite tidigare så jag skulle slippa stressa till lektionen. Vi hade gestik idag på verkstaden, jag säger samma sak som igår-typ BARA repetition från estetkursen, tycker det är väldigt synd på ett sätt tycker jag då man helst vill utvecklas och veta mer om estetämnena på förskolan, inte bara ha repetition på allt, att hålla varandra i händerna och galoppera som hästar eller att slå på trummor i takt kan vi ju redan liksom. Men det är bara att hålla ut antar jag.


När gestiken var slut så mötte jag Mia och Veronica utanför som tydligen hade varit så snälla och väntat på mig i 1,5 timme, vi gick till södra husen för att jag skulle få äta lunch och sen vänta på föreläsningen. Föreläsningen tyckte ajg var bra, känns skönt att man faktiskt går på dom då jag tycker att dom hjälper väldigt mycket. Man får en bättre syn på alla teorier inför EXA2 sen. När vi hade slutat så åkte Mia, Veronica och jag in till stan för att köpa lite presenter och fördriva tiden lite och sedan så åkte jag hem efter ett tag. Nu ska jag försöka vara duktig och plugga lite, ikväll hoppas jag på att jag får en semla och bara en lugn kväll hemma, har så ont i knäna och fötterna från i helgen. Ska försöka komma ihåg att redigera lite bilder från Göteborg oxå så ska jag försöka bjuda på några bilder när jag och mamma rider på Calle. Ha det bra så länge, ciao!


Eftersom att det är semeldagen idag så hade 7-eleven pyntat så fint på Universitet.


 Radion var på högsta volym och dom två stod och dansade utanför, kändes som att det var fredagspepp typ haha.





 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards