lyckopillerelin

Alla inlägg den 9 mars 2014

.

Av Elin - 9 mars 2014 23:38


 

 

Orkar inte med denna prestationsångest. Vill bara fly från allt ett tag.

 

 

 

Av Elin - 9 mars 2014 17:45


I onsdags under tiden som jag red på kvällen så passade mamma på att ta en sväng förbi IKEA och kolla runt lite. Det jag inte visste var att hon skulle komma hem med en hylla till mig som jag skulle ha på min toalett. Tydligen så tycker hon att jag sprider ut alla mina saker överallt inne på min lilla toalett så denna blev inhandlad för en hundring från fyndhörnan. Jag tycker det blev jättebra och är jättenöjd. Den passade perfekt där bredvid toaletten ;).


 

Av Elin - 9 mars 2014 14:44


Av Elin - 9 mars 2014 11:46


Nu är jag redo för att skriva om kvällen igår. Vilken kväll det blev! Elin och jag kom till Friends arena vid kanske 1830 och var redan då galet taggade. Jag fick en liten chock måste jag ju ändå erkänna när jag såg våra platser, galet vad högt upp vi satt! Men efter ett tag så började svindeln avta och man insåg att det ändå var väldigt bra platser eftersom man verkligen såg över hela arenan. Det tråkiga var väl kanske att ljudet inte var jättebra, men jag tror att det beror på att vi satt så högt upp för förra året så tänkte jag inte ens på att det var dåligt ljud, då satt jag precis vid catwalken. Menmen, vi var nöjda och glada ändå.


Det var sjukt kul att vara där i direktsändning, SVT brukar ju kalla Melodivestivalen för hela Sveriges fest och det kändes nästan som det när vi var 30 000 i publiken haha, var en magisk känsla när alla började jubla. Någotsom var extra coolt var när vi gjorde vågen 5 minuter innan direktsändningen och när alla började få kläm på hur man gjorde, det kändes verkligen så att hela Friends gungade, riktigt häftigt! Resultatet då? Jag tippade redan under dagen på att det skulle stå mellan Sanna Nielsen, Ace wilder och Anton Ewald. Ja, Anton stackarn kom ju sist, men annars så hade jag ju rätt. Jag var galet nervös när Svenskafolkets röster delades ut, jag var helt helt säker på att Ace skulle ta hem allt och det var ju så himla jämnt. Men när Sanna tillslut vann så blev jag riktigt glad för hennes skull, visst så tror jag att Ace skulle lyckas bättre i Eurovision song contest, men när Sanna sjöng sitt bidrag så fick hon så otroligt mycket kärlek från publiken så jag tycker hon är såå värd vinsten!


Ja, nu är det roliga slut. Vad ska man nu göra på lördagskvällarna? Om jag känner mig själv rätt så hänger jag i mellobubblan ända till Eurovisionfinalen i maj. Jag längtar redan.


Taggad till tusen!


På plats, ja ni ser ju varför jag fick en liten chock när jag kom ;)


Coolt när alla på parkett viftade med sina ballonger


När Ellen Benediktsonsjöng så lös hela arenen så himla fint


Tillsist-vinnarkonfetti och bara massor utav jubel, en värdig vinnare!



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards