lyckopillerelin

Alla inlägg den 11 mars 2014

Av Elin - 11 mars 2014 19:13


Hej på er alla. Trots att jag har varit hemma hela dagen idag och egentligen inte gjort något speciellt så känns det som att dagen har varit jättelång och att det har hänt sjukt mycket. Skönt med sovmorgon idag, men jag vakande vid 8 och var pigg, så jag låg och halvsov i sängen till 10 ungefär innan jag gick upp.


Idag hade jag planerat att ringa massa samtal till sjukhuset och stå på mig och kräva den hjälpen jag ville ha, men när min läkare från radiumhemmet ringde mig så försvann min pondus litegrann och jag höll på att bryta ihop. Det låter värre än vad det var, min läkare var inte så orolig och alla blodmarkörer ser bra ut så egentligen borde jag inte oroa mig heller men jag gör det ändå. Jag tycker att mycket är jobbigt och tungt just nu och sen när cancerspökerna börjar komma så blir det nästan droppen. Menmen, nog om det. Nu ska jag vara glad över att jag lever istället.


Vad har hänt annars då under dagen? Har pluggat lite, vet inte riktigt hur jag ska plugga just nu bara eftersom att man väntar på sitt gensvar från läraren denna vecka. Efter middagen så gick jag ner till konsum och hämtade upp min jacka från Ellos oxå, är sjukt nöjd-nu hoppas jag att våren håller i sig eller att det snart blir vår igen, har hört att det ska bli minusgrader nästa vecka-usch! Nu har jag precis hoppat ut från duschen efter att ha ringt några samtal till de nya DUS-tjejerna, hoppas på ett bra år med en ny styrelse! Känner att jag bara sitter och flummar runt här nu så ska gå och ta något att dricka och sen klockan åtta börjar äntligen Ryttareliten, jippi!


Bjuder på en selfie som jag tog innan mellofinalen i lördags...





Av Elin - 11 mars 2014 15:00


Ikväll är det äntligen dags för det första avsnitten av SVTs nya program Ryttareliten. Äntligen lite ridsport i TVrutan på bästa sändningstid. Så alla hästmänniskor och alla ni andra också för den delen-slå på SVT1 klockan 20:00 ikväll och följ med våra svenska elitryttare, det ska jag göra!


Av Elin - 11 mars 2014 11:00


Jag vet att melodifestivalen är slut nu, men jag är fortfarande inne i mellobubblan så jag hoppas att ni står ut med ett inlägg idag igen om detta. Jag vet inte om jag har berättat om det här för er tidigare, men Telenor har haft en melloapp (eller har väl fortfarande iofs) där man kan tävla mot Måns Zelmerlöw och tippa på hur man tror att varje deltävling ska sluta, vilka som går till final eller andra chansen mm. Självklart så har ju jag laddat ned denna app och tippat varje vecka på hur jag tror det ska gå för alla artister. Ja, ni ser ju att jag var mycket bättre än Måns på att tippa rätt hehe, den andra deltävlingen ser ni dock att jag inte tippade-appen kraschade ca 10 sekunder innan det var för sent att lämna in sin gissning så ja, det blev inget där tyvärr, men Måns tippade ju inte på finalen så då blev det ju jämnt ändå ;). Jag måste ju få erkänna att jag tycker att jag har varit väldigt duktig på att tippa rätt-på finalen så skulle man tippa på vad man trodde att alla artister skulle komma på för någon plats, det var det svåraste som ni förstår. I övrigt så tycker jag att det har varit ett otroligt roligt initiativ av Telenor men tyvärr så har appen varit ganska dålig med mycket buggar nästan hela tiden, jag hoppas på en bättre men en liknande app till nästa år hihi.


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards