lyckopillerelin

Alla inlägg den 13 mars 2014

Av Elin - 13 mars 2014 22:12


Nu är jag hemma och har äntligen fått sätta mig i soffan och pusta ut lite. Har varit sjukt trött hela dagen idag, fast jag sov bra inatt, men har haft ont i magen hela dagen så jag antar att det har tagit ganska mycket energi. Det låter lite som att jag har haft en dålig kväll-tvärtom! Har varit iväg med några Vällingbyare till Solvalla nu under kvällen för att gå på en föreläsning om tonåringar med Mia Börjesson. Jag var på samma föreläsning när jag precis var i början av tonåren har för mig och jag minns att jag gick därifrån och var otroligt nöjd. Nu när jag är några år över tonåren så var det himla kul att gå och lyssna på Mia igen och jag är minst lika nöjd denna gång. Det var väldigt spännande att höra hur mycket som jag faktiskt läser om på Universitetet som även stämmer överrens med tonåren, jag läser ju till förskollärare och ibland kanske det inte är så stor skillnad på en 3åring och en 13 åring ;). Har ni inte fått chansen att gå på Mias föreläsningar eller liknande så gör det, oavsett vilken ålder du är i-jag kan garantera många igenkänningsskratt! Nu måste jag gå och äta något innan sängen kallar, god natt på er vänner.





Av Elin - 13 mars 2014 16:05


Hej på er vänner. Egentligen skule jag vilja gå och lägga mig typ nu känner jag, men ska iväg om en timme igen så det har jag inte tid med. Idag har jag haft en pluggdag med Mia och Veronica, eller plugg och plugg-vi har iallafall börjat men varken Veronica eller ajg har fått gensvar på våra utkast än så det har varit lite svårt att fortsätta vidare. Jag tror iallafall att ajg är klar med en punkt och till nästa vecka så har ajg fått gensvar så då kan man skriva på hela veckan, ska bli skönt. Längtar verkligen till den 1 april då denna uppsats ska vara inne.


Nu har jag precis sminkat mig lite, har verkligen sett ut som ett spöke idag så kände att ajg behövde slänga på mig lite smink eftersom jag ska iväg. Om en timme ungefär så åker jag till stallet för att möta upp några av personalen för att sen åka vidare på en föreläsning på Solvalla. Har varit på denna föreläsning för flera flera år sedan och den var sjukt bra så jag har höga förväntningar haha. Vet inte riktigt när jag kommer hem ikväll, men det får vi se helt enkelt. Ha en fortsatt bra dag nu kompisar, kram!


Det har varit riktigt varmt och skönt ute idag, så vi fastade ute ett bra tag mitt på dagen. 

Av Elin - 13 mars 2014 12:00


På julafton fick jag en blomma av min farfar som bara var som en rolig grej när han ramlade över den under tiden han handlade annat. Det roliga är att mina blommor brukar aldrig klara sig och typ dö två veckor senare eftersom jag glömmer bort att vattna dem. Jag har typ redan bestämt att det kommer bo plastblommor hemma hos mig när jag flyttar, men denna lilla blomma som farfar gav mig tycker jag har klarat sig riktigt länge, med tanke på att jag typ vattnar den en gång i månaden hehe. Jag kanske klarar av att hålla mina blommor vid liv ändå, får nog börja fundera lite mer kring detta tills jag flyttar hemifrån tror jag ;). Nej, förstör inte min glädje med att säga att den har stått i solljus eller att det är en blomma som klarar sig länge utan vatten eller nått haha!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards