lyckopillerelin

Alla inlägg den 24 mars 2014

Av Elin - 24 mars 2014 17:41


Ikväll är det dags. Jag som älskar att titta på massa matprogram sitter självklart bänkad varje säsong som Halv åtta hos mig börjar rulla igång igen. Ikväll är det äntligen dags men denna gång med en ny speakerröst, Pia Johansson. Det ska bli riktigt spännande att se hur hon tar sig an uppgiften, jag har ju hela tiden tyckt att Helge Skoog gör hela programmet med sina kommentarer så jag är lite skeptiskt faktiskt. Men det ska som sagt bli spännande att se hur det blir, man slutar ju aldrig förvånas sägs det ju ;). Hur som helst, glöm inte att slå på TV4 klockan 1930!


Av Elin - 24 mars 2014 14:08


Jisses vad tiden går fort alltså! Nu har vi bara denna vecka och sedan måndag och tisdag nästa vecka på oss att skriva resten av examination 2. Jag växlar mellan att känna lugn och känna hysterisk panik just nu haha. Var iallafall galet trött imorse när klockan ringde, det blev nog lite sent hem igårkväll tror jag nog. Menmen, det är smällar man får ta, man lever bara en gång säger man ju. Mia och Veronica kom hit strax efter 9 som vanligt och sedan har vi suttit och skrivit till ca 1330 då de gick. Jag har tyvärr inte fått skrivet så mycket som jag hade tänkt, men jag har verkligen fastnat just nu, det jag har kvar att skriva om fattar jag ingenting av och känner att ajg behövder mer hjälp med. Men imorgon ska jag in till SU för att få lite handlednig så jag hoppas att jag blir klokare efter det. Jag har iallafall haft väldgit roligt idag, har skrattat så tårarna rinner och magen värker haha. Känns skönt att man har så härliga vänner som gör en så glad om dagarna mitt i allt pluggelände. 


Nu har jag precis slängt in en tvätt i maskinen och planerar att sitta här i soffan ett tag innan det är dags att börja laga middag. Ikväll får jag träffa mamma och pappa igen efter en vecka utan dem. Eftersom jag kom hem så sent igår så sov självklart hela familjen när jag kom. Det ska bli mysigt att ses igen men det har ändå varit väldigt skönt att inte ha några föräldrar hemma hehe. Nä hörni, soffläge för ett tag nu då. Ciao!


En random bild från älskade New York

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards