lyckopillerelin

Alla inlägg den 7 mars 2014

Av Elin - 7 mars 2014 20:00



Fick ett informationsmejl igår från SVT, förstår ni hur galet taggad jag är!? Ett dygn kvar till direktsändning!!

Av Elin - 7 mars 2014 17:17


Hej på er vänner. Sitter just nu i soffan med handduken på huvudet efter en lång och varm dusch, så skönt! Egentligen så hade jag tänkt att hoppa in i duschen redan när jag kom hem, men var så seg så orkade inte just då haha. Idag fick jag iallafall sovmorgon till 0930, lyx! Fast eftersom jag varit uppe runt 7,8 varje morgon den senaste veckan så vaknade jag vid 7 ändå och var pigg, men låg kvar i sängen ett tag och helt plötsligt så ringde klockan, jag somnade visst om hehe.


Drog till SU vid 1030 ungefär för en föreläsning, men den var urdålig så jag, Veronica och Mia gick i pausen istället, det är nog den första föreläsningen på ett år som jag gick ifrån. Vi åkte till systemet istället för att handla lite inför kvällen och sedan åkte vi hemåt. Nu de senaste timmarna så har jag bara tittat på TV och försökt att inte tänka så mycket på skolan, har väldigt mycket ångest över den just nu. Så nu sitter jag här i soffan igen och väntar på att middagen ska bli klar, när jag har ätit ska jag bara klä på mig och sminka mig sedan ska jag iväg till Kajsa för lite fredagsmys med tjejerna. Ha en bra fredag nu kompisar, kram!

Av Elin - 7 mars 2014 14:00


Det var inte mycket jag köpte på mässan i Göteborg förra helgen, men en av sakerna som jag sprang på var ett jättefint armband som jag bara var tvungen att köpa trots att det inte hade något med hästar att göra.


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards