lyckopillerelin

Alla inlägg den 6 mars 2014

Av Elin - 6 mars 2014 18:18


Äh ja, känner mig lite vimsig idag måste jag säga. Vimsig och låg. Har precis satt mig i soffan med mjukiskläder och planerar att sitta här ända tills sängen kallar lite senare ikväll. Är så trött! Hur har dagen varit idag då? En riktig riktig berg- och dalbana faktiskt. Men bara det att det har varit sol nästan hela dagen gör ju att man blir lite piggare och gladare iallafall. Vi började med gestik på första lektionen i förmiddags, jag satt som jag skrev i morse och bara tittade på, kunde knappt gå imorse och att gå från bussen till tunnelbanan och sen från tunnelbanan till klassrummet var en riktig kamp, tog till och med en buss tidigare för att jag skulle kunna gå sakta och ändå komma i tid haha.


Vi fick som tur var sluta tidigare på gestiken vilket var skönt. Efter lunchen så var det en föreläsning, tror nog att det var terminens sämsta föreläsning. Hon som föreläste var jättenervös och tittande ner och oftast läste på sina papper innantill, hatar sånt! Så jag kunde verkligen inte koncentrera mig på att lyssna på vad hon sa och det jag lyssnade på förstod jag knappt så ja, hade gärna tagit en powernap istället om man säger så.


Lunch på föreläsningen.


Efter föreläsningen så hade vi musik men vi hade en paus på en timme mellan så några utav oss i klassen satte oss och fikade lite. Musiken var rolig, jag satt mest och plinkade på pianot och sjöng, åååååh vad jag vill ha ett piano! Ska fan skaffa mig ett när jag flyttar hemifrån! Men iallafall, det var skönt att få ägna sig lite åt musik med tanke på att vi fick betygen innan lektionen på EXA1, jag blev inte godkänd. Är sjukt besviken på mig själv och känner mig sämst, men lovade att jag inte skulle tänka så mycket på det och att inte deppa ihop så ska inte göra det-allt löser sig! Skönt att musiken finns som hjälp när man känner sig låg :). Nu är våra verkstäder klara för några veckor, sen är det mediaverkstad som gäller-ska bli spännande.


<3


När jag kom hem vid 1815 så möttes jag av att jag var på framsidan av Tidningen Assistans, dock så hade jag tydligen bytt namn till Emma haha. Det kommer upp ett eget inlägg om tidningen senare så ni som vill kan läsa artikeln, typ samma som i Eurohorse men ändå inte ;). Nä, nu ska jag kolla vidare på Vänner, puss och kram skumbanan!

Av Elin - 6 mars 2014 11:45


I tisdags bjöd jag pånågra bilder från när jag red Calle, idag blir det på när mamma red. Andra gången som hon sitter upp på hästryggen-om manbortser från skansenridningen.


Av Elin - 6 mars 2014 08:23


Hej på er alla vackra, eller god morgon kanske man ska säga. Jämfört med igår så har jag haft sovmorgon idag, men jag skulle göra vad som helst för att få gå och lägga mig under täcket igen. Helt sjukt vad trött jag är! Längtar så galet mycket till helgen då jag kan sova hur länge jag vill. Att bro på sova så somnade jag nästan i soffan igår kväll, var så himla trött efter en skoldag i 7 timmar och sen en ridlektion på det. På ett sätt så älskar jag att jag kan vara så trött, det känns verkligen som att man har gjort någonting bra under dagen typ som att gå i skolan eller nått under hela veckan och då ser man mer fram emot helgen . Idag är det skola igen en heldag, 10-16. Eftersom jag har sinnessjukt ont i fötterna idag så planerar jag att vila under lektionen, alltså inte delta utan observera mer, har belastat min högerfot allt för mycket de senaste dagar så den behöver vila lite nu känner jag. Annars så är det väl inte så mycket mer som händer idag, har inget att göra efter skolan mer än att åka hem och ta det lugnt tror jag. Ha en bra torsdag nu allihopa, kram!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards