lyckopillerelin

Alla inlägg den 2 maj 2014

Av Elin - 2 maj 2014 20:39


Jag har väldigt svårt för Justin Bieber och jag faktiskt aldrig lyssnat på en hel Justin Bieberlåt. Jag vet såklart några låtar som han sjunger men jag har aldrig lyssnat helt på dem. Det är nästan också som att det är en principsak, eftersom han är så otroligt populär så känns det som att jag verkligen inte kan lyssna på honom, stå emot trycket liksom ;). Fast sen har det också såklart att göra med att det helt enkelt inte är min musiksmak + att jag nu tycker att han verkar helt knäpp i huvudet.


Bild lånad från google.

 

Av Elin - 2 maj 2014 14:56


Teknikstrul, känner att jag börjar få lite PMS för att jag litar för mycket på vår teknik hela tiden haha. Blir irriterad på att mejl inte kommer iväg, att mejladresser inte fungerar, att vårt internet här hemma strular och att jag inte får tag i de personer jag måste få tag i via telefon. Menmen, det löser sig nog tillslut! Idag är det fredag hörni! Dagarna går så fort och redan på Måndag är det första dagen på VFUn, ska bli spännande.


Inatt låg jag i min säng och tände mina ljus samtidigt som jag låg och kollade på Grey´s, var så himla mysigt. Så skönt att få nörda in sig i en serie ibland när man vet att man är ledig i några dagar och kan kolla nästan oavbrutet.



Idag vaknade jag vid 11 ungefär och en timme senare så drog jag, mamma och lillebror till Vällingby för lite shopping. Jag köpte lite nya sommarkläder, håller på att rensar ut min garderob lite sakta men sägert och jag inser att jag knappt har några tunna snygga och sköna sommarkläder, dags att skaffa sådant nu va? ;) Passade även på att köpa lite saker till mitt badrum också, gick in på presenTErian och jag bara älskar den affären! Har ni inte varit inne i dessa affärer så gå in där, blir typ aldrig klar när jag är där. Finns ständigt nya saker och titta på och om jag fick bestämma så hade jag typ tagit hem allt haha. Just nu så är det skärgårdstema med massa skärgårdsprylar att frossa i, I like!


Hittade den snygga burken för alla mina bommulspads, perfekt!


Även en för tandborstar. Förut hade jag min eltandborste i en ljuslykta haha, blev mycket bättre nu enligt mig!


Nu har jag satt mig i soffan efter att ha provat kläder och fixat badrummet efter vår lilla shoppingtur. Kanske sätter på ett avsnitt Grey´s när jag ändå har tid. Återkommer! Njut av fredagen nu vänner, kram!



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards