lyckopillerelin

Alla inlägg den 8 maj 2014

Av Elin - 8 maj 2014 20:37

 

Jag trodde att jag skulle ha en jättejobbig dag idag, men den har varit mycket bättre än väntat. Alltid skönt när det är så! Klockan ringde som vanligt vid 7 imorse, var svintrött! Ville bara fortsätta att sova, längtade galet mycket till helgen och var så sugen på sommarlov bara för att få sova. Men jag kom upp och kom i tid till förskolan. 

Vilket pissväder det var under morgonen och förmiddagen! Men det var bara att ta på sig regnkläderna och gå ut för att vara med barnen. Vi bakade tårtor i sandlådan, gick en promenad för att plocka skräp och hade underbara diskussioner under tiden, tänk vad smarta barn är! Kan ärligt säga att jag frös när vi sedan klev in i hallen efter någon timme ute i regnet, men det var bara att värma upp sig! Dagen flöt på som vanligt med samling, lunch, vila och sedan gumpasalen med de yngsta barnen, var väldigt kul och tiden gick väldigt fort! Har mycket reflektioner att skriva ned nu.

Slutade vid 16 och en halvtimme senare började vi avdelningsmötet, eftersom jag vill ha en dag ledigt vid kristi him så har jag lagt upp mitt schema att "jobba" mellan 9-16 och sedan vara med på alla planeringsmöten och liknande, helt ok trots vissa långa dagar. Man lär sig mycket iallafall! Jag känner att mitt självförtroende verkligen växlar under mina dagar på förskolan, vissa stunder känns det som att jag verkligen inte är gjord för att jobba med barn och jag blir jätteosäker på om jag kommer att klara av att bli en bra förskollärare, medans det ibland känns som det mest självklaraste i hela världen att jag ska jobba med barn. Men det kanske är bra att ha dåliga stunder ibland, får hoppas på det. Just idag har jag iallafall haft en otroligt rolig dag och inte tvekat en minut på vad jag pluggar till, jag önskar bara att jag hade fler sådana stunder.

Nu har jag precis kommit hem efter en väldigt lång dag på förskolan och planerar att titta på den andra semifinalen i eurovision song contest och sedan gå och sova. Hoppas att ni också har haft en toppendag! Imorgon är det fredag vänner, det ska bli skönt med lite sovmorgon och lathet, åtminstone under lördagen, på söndag är det full rulle igen. Men mer om det någon annan dag, kram på er!

 


Önskar mig lite varmare väder så förskolegården kan se ut så här istället!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards