lyckopillerelin

Alla inlägg den 4 maj 2014

Av Elin - 4 maj 2014 19:45


Yes yes, dagen blev som jag trodde. Massa serietittande och annat mys. Nackdelen med att titta på serier hela dagarna är att dagarna går så otroligt fort! Känns som att man bara hinner titta på 10 avsnitt och sedan är dagen slut haha. Men bortsätt från att jag tittat på Grey´s nästan hela dagen så har jag hjälpt mamma med att sortera ut vår ena byrålåda i hallen. Blev en riktig nostalgitripp när vi rotade bland alla grejer. Vi hittade massa kort på lillebror och mig från typ 3an till gymnasiet, jag hittade min samling av ridsportsnyckelband (hade en period för många år sedan när jag samlade på de nyckelbanden haha), sen hittade vi även min första mobiltelefon! Inget klår ju nokia 3310, men denna var ju inte fy skam den heller när man aldrig hade haft en mobil innan, snacka om nostalgi! Annars så har det inte hänt så mycket mer idag faktiskt. Nu ska jag nog kila ned och ta lite glass, see you!


Haha! minns ni dessa tegelstenar? 

Av Elin - 4 maj 2014 13:30


God eftermiddag på er kära läsare. Jag ska ärligt säga att jag helt har glömt bort att titta in här under dagen. Fastnade framför So you think you can dance under förmiddagen och inte förs nu när jag satte mig i mitt rum för att läsa igenom några bloggar så kom jag på mig själv att jag faktiskt inte har bloggat sen igår. Kanske dags att sätta igång igen med uppdateringen...har lite bloggtorka känner jag, eller lusten finns inte riktigt där för att skriva roliga och bra inlägg, men förhoppningsvis så kommer det upp några ideér snart som jag kan skriva om :).


Kvällen igår då? Den blev hur mysig som helst! Mötte upp Veronica vid sumpan och sen så åkte vi vidare till hallonbergen för att möta upp Kajsa och Carro, vi gick och handlade middag och sedan så promenerade vi hem till Kajsa för att påbörja vårt lördagsmys. Blev tacos till middag, mums! Det bästa var att jag inte missae något hemma då eftersom de skulle äta tacos där också haha. Vi alla var iallafall jättehungriga när vi väl hade fixat klart all mat.


Kvällen bestod iallafall av mycket prat och skratt, har alltid så himla trevligt med dessa tjejer! Är så glad att vi fortfarande håller kontakten efter gymnasiet och allt.


Eftersom vi blev så sjukt mätta efter maten så väntade vi ett bra tag innan chipsen och dipen kom fram på bordet, men ungefär lika snabbt som det kom fram på bordet så var det uppätet haha.

 

Tror att började röra oss hemåt allihopa strax innan 1 Veronica och jag tog sällskap till sumpan där jag tog sista pendeltåget hem till spånga.

 

Idag ska jag njuta av min sista lediga dag innan praktiken sätter igång på allvar imorgon. Ska lyssna lite på eurovisionbidragen som ska tävla i semifinal 1 på tisdag, jag ska titta vidare på Grey´s anatomy, umgås med familjen och sånt där som man kan göra på en helt ledig dag. Men nu ska jag fixa mina naglar som ser förskräckliga ut, återkommer!





 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards