lyckopillerelin

Alla inlägg den 20 maj 2014

Av Elin - 20 maj 2014 20:10


Hej på er kära vänner. Tänk att dagarna aldrig blir som man riktigt har planerat haha, men jag gillar ju sånt så mig gör det egentligen inget. Dagen har gått fort men den har samtidigt varit väldigt lång. I morse när jag kom till förskolan så fick jag världens beslutsångest om jag skulle ta på mig regnbyxor eller inte, samtidigt som det är varmt så var det fortfarande blött på marken från gårdagens regn, jobbig situation det där alltså ;)! Men när jag väl insåg att jag blev så mycket mer begränsad utan regnbyxor så gick jag in och drog på mig dem istället, mycket friare kändes det haha! Annars så flöt dagen på som vanligt, den ända skillnaden var att idag hade jag ett inplanerat trepartsamtal, alltså ett möte med min handledare och även någon från SU som kommer för att se hur det går med min VFU och hjälper till lite på traven om det är något som jaag eller min handledare behöver hjälp med. Dock så kom läraren från SU lite senare än vad vi hade tänkt, men då passade jag på att ta lite rast i solen istället, så skönt!


mmm, soool!


Trepartsamtalet gick iallafall superbra! Den läraren som kom till oss hade jag i en kurs för ett år sedan ungefär och redan då tyckte jag att han var underbar! Önskar att jag kunde ha honom under hela utbildningen haha, han är så otroligt positiv och pedagogisk så det inte är klokt, typ bästa läraren jag har haft på hela universitetet! Vi pratade iallafall om min utveckling, målen och liknande, kändes väldigt bra och givande! När i var klara och hade tackat för oss så var det bara att gå upp och börja jobba igen, vid 15 hade jag handledningstid också en timme för att prata igenom det som sades på trepartsamtalet och sånt.


Vi har en helt underbar bok inne i personalrummet som ni bara måste läsa om ni får chansen, Jag är din flickvän nu heter den, av Nina Hemmingsson bilden är bara ett exempel på vad som finns i boken :D.


På vägen hem så fick jag ett mess från Bella som ville ta en fika, självklart sa jag ja och vi möttes som vanligt på Spånga konditori för att prata ikapp oss lite. Första gången för i år tror jag som jag satt ute och fikade, mysigt förutom att det tyvärr är lite för mycket trafik vid Spånga station så det är ganska svårt att prata, men det gick ändå!



Efter det så blev det ännu mer spontant då jag var tvungen att låna toalett hemma hos Bella och sen så började ju solen titta fram lite bättre så det slutade med att vi tog ett halvt glas alkoholfritt mousserande, vardagslyx på hög nivå vill jag säga!


Lyx!


Kom väl hem för ca en timme sedan och har smällt i mig lite middag, börjar bli nervös för sjukhusbesöket imorgon också känner jag, så det blir till att gå och sova när jag är riktigt riktigt slut ikväll! Nä hörni, nu ska jag läsa lite bloggar och kolla lite på TV, kramkram! By the way-alla är skyldiga att tänka lite extra på Carola idag, hon har namnsdag! ;D

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards