lyckopillerelin

Alla inlägg den 18 mars 2015

Av Elin - 18 mars 2015 16:05


Hej på er kära ni. Idag hade jag bokat dagen för plugg, därmed den kassa uppdateringen som ni då kanske förstår. Klockan stod på 08:30 imorse, men en timme tidigare så vaknade jag av oväsen ute, solen som strålade in i rummet och att jag faktiskt var relativt pigg för en gång skull! De senaste dagarna så har det känts som om jag har kunnat sova i flera dygn, men nu verkar det som att energin börjar komma tillbaka, men tyvärr så har jag istället fått dras med denna yrsel som varit ganska märkbar idag. Jaja, är det inte det ena så är det det andra säger man ju :). Åkte hem till Vånkan då vi kände att vi kunde behöva lite hjälp av varandra, så ar varit hemma hos henne och pluggat i x antal timmar samtidigt som vi har haft det väldigt trevligt och skönt i solen under våra pluggpauser. Hörde att det skulle komma snö i helgen, åh vad man är opepp på det alltså! Nu har vi iallfall lyckats lämna in en restuppgift och skrivit klart en del av den sista examinationen på denna fördjupningskurs innan C-uppsatsskrivandet börjar. Samtidigt som vi inser att det inte alls ä mycket kvar, så känns det ganska så motigt just nu i skolan, men jag hoppas att det blir bättr när vi väl sätter igång med C-uppsatsen! Nu har jag kommit hem för ett tag sedan och om en timme ungefär så ska jag iväg igen på årsmöte. Jag hoppas på att det inte tar allt för lång tid utan att det går snabbt och smärtfritt! Nu ska jag ta något att äta och sedan ta en liten powernap så jag orkar med kvällen. Kram på er!

gammal bild

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards