lyckopillerelin

Alla inlägg den 23 mars 2015

Av Elin - 23 mars 2015 22:22


God kväll i stugorna på er alla fina. Helskotta vad det blåser ute, blåser nästan bort när jag är ute och går! Men nu är jag inne i värmen och är på lite bättre humör än vad jag var sist jag tittade in här. Har varit och sjungit nu i 1,5 timme och haft det väldigt kul! Nu när vi alla börjar lära oss texterna och stämmorna så låter det verkligen ashäftigt med denna stora kör. Vet inte hur många gånger jag fick gåshud ikväll haha. Ser verkligen fram emot konserten i maj, vi kommer vara så grymma! Ikväll fick vi även presenter, en representant från Gevalia kom och tackade oss som varit med härom fredagen och sjungit på Sergel och innan vi gick så fick vi varsin påse med massa choklad och kaffe i som tack för hjälpen, lyx! Nu är jag som sagt hemma, eller rättare sagt hemma hos Elin. Sitter i soffan i mjukiskläder och tar det lugnt i tystnad, så skönt! Nä vänner, dags att säga god natt, kram!


Av Elin - 23 mars 2015 17:25


Ja, alltså veckan kunde ju ha börjat bättre om man säger så. Efter en timme på Stockholms Universitet så försvann ALL studiemotivation jag någonsin haft. Jag avskyr Stockholms Universitet, det är till och med en underdrift. När jag har tagit min examen och fåttmin lärarlegitimation så hoppas jag att jag aldrig mer behöver kliva in på detta område igen! Eller, det kanske inte är just hela Stockholms Universitet, utan snarare Barn och ungdomsvetenskapliga institutionen om jag ska vara extra tydlig. Kände mig såå lugn inför mitt och Vånkans C-uppsattsskrivande, men när jag gick ifrån föreläsningen idag så var ajg så arg så jag kokade! De är helt enkelt opedagogiska, respektlösa, sakar förmågan att planera och behandlar studenterna som om vi inte har några känslor alls eller ett liv utanför skolan. Nej, jag är inte arg för att det är för mycket plugg eller något, utan att de inte kan informera om viktiga saker i tid!!


På vägen hem så kunde inte Vånkan och jag hålla oss från att köpa varsinn Ben and Jerry´sglass för att må lite bättre iallafall, så nu ha jag precis tryckt i mig glassen och känner att ilskan börjar avta. Om 30 minuter ska jag styra kosan mot spånga station och åka till kören för 1,5 timmes sång och efter det så är nog allt detta skit glömt. Juste, på onsdag ska jag på arbetsintervju också. Wish me luck! :D Nä vänner, måste fixa lite grejer innan jag åker in till stan. Kram på er!

Godaste glassen!

Av Elin - 23 mars 2015 10:46


Idag är det en ny dag, ny vecka och ny kurs på universitetet. Den absolut sista dessutom, C-uppsatsen. Åker iväg till skolan om några timmar för en introduktionsföreläsning och utdelning av handledare. Jag känner mig ganska lugnt vad gäller det, både hoppas och tror att Vånkan och jag kommer att få den handledaren vi vill ha. Jag önskar att jag kände samma lugn över allt annat i mitt liv just nu. Fick en liten livskris igår kväll då lite olika saker kom upp på tapeten och det hela slutade med att jag satt och sökte några jobb som jag skjutit på de senaste dagarna. Det är egentligen bara roliga saker, men helt plötsligt så gick allt så fort och jag undrar lite hur jag ska hinna med allt och få allt att gå ihop. Men det löser sig, som tur är så har jag två  fantastiska föräldrar som stöttar mig och lugnar ned mig när det går för fort i mitt huvud men kanske inte i verkligheten. Jag vet ju att det egentligen bara är jag och mina hjärnspöken, men det är himla svårt att hantera dem på rätt sätt. Därför hade jag lite problem att somna igår kväll, trodde seriöst att jag skulle explodera av alla tankar som bara snurrade runt.


Idag stod iallafall klockan på 06:45, Elin skulle till skolan och eftersom vi bor här hemma hos mig så var jag ju tvungen att gå upp då med, men det kanske är lika bra egentligen. En timme senare så kom Elin iväg och jag har faktiskt sovit lite, blev så himla trött efter ett tag så jag däckade i soffan och sov i en timme. Nu när jag har skrivt klart detta inlägg så tänkte jag gå och laga lite lunch och sjunga ikapp med Carola, behöver lite pepp just nu. Tråkigt väder är det också by the way, vart tog det där fantastiska vårvädret vägen? Nä vänner, ha en toppendag så återkommer jag nog senare ikväll. Kram!




 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards