lyckopillerelin

Alla inlägg den 20 mars 2015

Av Elin - 20 mars 2015 14:15


Fredag idag, yey! Idag stod klockan på 6 och när klockan ringde första gången så ville jag bara kasta mobilen i väggen, va så trött! Igår kväll så kom Elin hit då hon skulle sova hos mig i natt så i morse var jag så himla duktig och gick upp tidigt för Elins skull då hon började skolan tidigt, så fick vi sällskap av varandra vid frukostbordet. Trevligt! Kände också att jag åldrades med ungefär 10 år när Elin skulle gå till skolan då jag stod i dörröppningen med pyamas, morgonrock och tofflor och vinkade hej då haha.


Några timmar senare så drog jag på mig kläder och åkte till skolan för det sista seminariet för denna kurs, som också var examinerande. Det vill säga att jag nu har gjort klart alla examinationer i fördjupningskursen för att på måndag börja med den absolut sista kursen i förskollärarprogrammet, sjukt vad tiden går! Minns när jag blev sjuk 2012 och hade jättesvårt att ta studieuppehåll för bara en termin eftersom det betydde att jag skulle bli klar en termin senare, men på vägen till skolan så mötte jag en gammal kursare som gick i samma klass som mig innan jag blev sjuk och nu låg hon helt plötsligt en termin efter mig på grund av kuggade tentor och VFU. De senaste åren har verkligen gått sjukt fort! Menmen, i skolan gick det bra. Vi hade lite gruppuppgifter och sedan redovisningar i slutet av lektionen, sedan fick vi gå hem. Skönt! Nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik, ska snart göra ordning en kopp te och läsa lite bloggar. Kram på er!

Idag rockar många fina människor sina sockor för att stå upp för att alla är olika men lika mycket värdefulla. #rockasockorna 


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards