lyckopillerelin

Alla inlägg den 21 mars 2015

Av Elin - 21 mars 2015 18:24


Hej på er älskade ni. Det är lite hatkärlek jag har för mitt liv just nu. Från det ena till det andra till det tredje och jag hinner vara hemma i ca 30 minuter innan jag måste iväg igen. Sitter just nu på väg hem till Elin efter en härlig dag med delar av min lilla extrafamilj. Förra året så var jag, Sofi och Anna på lakritsmässan för första gången och detta år så fick vi även med Samuel, ju fler desto bättre, right!? ;) vi märkte också att vi nog var lite mer rutinerade denna gång, direkt när vi kom så började vi plocka från alla håll och åt lakrits så det nästan stod ut från öronen. Tror nog att den ända gången man känner sig lite less på lakrits är efter några timmar på lakritsfestivalen haha. Vi var iallafall där i några timmar innan vi alla nästan däckade i sofforna när vi hittade lediga platser. Avslutade det hela med en fika på centralen och satt där i någon timme innan vi skildes åt. En mycket lyckad dag med andra ord! Handlade på vägen hem, hoppade in i duschen en snabbis och nu är jag som sagt på väg till Elin för some serious lördagsmys :). Nu ska jag höja volymen och slappna av lite till Carola, vi får se när jag hinner titta in här imorgon. Har fullt upp även då ;). Kram på er!

Av Elin - 21 mars 2015 10:13


Hej på er vänner. Sitter just nu i soffan och försöker att komma tillbaka till mitt riktiga jag, vaknade upp i morse och har känt mig så låg av någon konstig anledning. Menmen, det blir nog bättre när jag kommer iväg om någon timme och träffar några av mina favoritpersoner i mitt liv. Denna vecka, eller till på fredag alltså så är jag barnvakt åt en viss liten 17 åring, haha nä men Elin och jag håller varandra sällskap nu i en vecka då hennes kära föräldrar har flytt landet för lite sol och egentid. Inte alls avis ;). Igår så hade jag iallafall planerat att umgås med Lisa under kvällen, men hon mådde dåligt så då hoppade vi över det och bokade in en fika på måndag. Så Elin kom hit istället så vi kunde ha lite fredagsmys. Egentligen så gjorde vi inget speciellt igår kväll utan vi spelade spel och tittade lite på TV samtidigt som vi åt chips haha. Sen vid typ 23:30 så tror jag nog att jag sov som en stock, var så trött! Elin gick hem för några minuter sedan så ska vi ses ikväll igen hemma hos henne och ha lördagsmys med singstar och tacos. Men innan dess så är det dags för Lakritsfestivalen med Sofi, Anna och Samuel. Ska åka in till stan och möta de där om en timme ungefär. Så jag kan ju lugna mig med att dagen helt klart kommer att bli bättre hehe. Nu vänner, ska jag försöka flörta till mig några pannkakor, återkommer kanske ikväll. Puss på er och ha en bra dag!


Ni får en bild på denna tokfia! ;)

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards