lyckopillerelin

Direktlänk till inlägg 25 november 2018

Jul med Carola-Steninge Lada 24/11-18.

Av Elin - 25 november 2018 10:48


Nu ska jag äntligen skriva om hur det var igår kväll. Jäklar i min lilla låda alltså, är fortfarande hör på Carolaendorfiner just nu kan jag säga.


Vilken fantastisk kväll det blev! Jag hade förväntat mig jul överallt och det var exakt så det var, när det handlar om Carola så är det all in som gäller vilket jag totalälskar med henne. Diana och jag kom på plats i lagom tid för att ta en runda för att se hur allt såg ut, det var som värsta lila julstaden med djur, matstånd, en liten julkör som gick runt och sjöng julmusik, man kunde shoppa massa julpynt och bara strosa runt liksom tills man tillsist gick in i träladan för att ta plats på fjärde parkett där vi hade platser. Dock så var det en catwalk i mitten och vi hade platser på varsin sida om den, men vi löste det bra ändå så vi satt tillsammans. Det var heller inte så kallt som jag trodde att det skulle vara vilket var skönt, men hörde att det dock var kallare längre bak så det kanske var ljuset och allt som gjorde att vi på de första raderna hade det varmt och gosit haha.


Vid 19:30 så blev det lite körsång från scenen, gospekören By grace och barnen kom ut och rev igång det hela på ett sjukt mäktigt sätt och sen kom älskade Carola och levererade i drygt två timmar som bara hon kan! Trots att jag vet hur bra hon är live så slutar hon aldrig att förvåna mig och jag blir helt blown away!


Vilken stjärna hon är alltså! Humor så det bara stänker om det, julstämning på hög nivå, bra mix av låtar så man både kan gråta och dansa haha och en sinnessjuk röst som hon visar på alla möjliga sätt. Synd dock att ljudet inte riktigt fungerade ibland, Carola hade säkert hörts utan mick haha men körsolisterna försvann ibland då deras mickar inte var på eller något.


Carola är verkligen som ett årgångsvin, hon blir bara bättre och bättre med åren! Favoriterna var nog ändå när hon sjöng En stjärna lyser så klar, självklart så briljerar hon i gospelnumrera och det blir ännu mäktigare när hon har gospelkören med sig, älskar att hon också bjuder på julklassiker som Hej mitt vinterland, En sockerbagare and so on, hon sjöng också nya låten Let it in som jag tokälskar-tycker den låten är en av de bästa hon gjort under hela hennes karriär och så avslutade hon hela kalaset med att sjunga Oh helga natt som bara hon kan göra! Nu är julen här på riktigt.

 

 

Att läsa julevangeliet och dramatisera Jesus födelse var såklart ett måste och så stämningsfullt!


 


Efter konserten så hade hon ett express meet and greet där de som ville fick prata typ två ord med henne och ta kort. Självklart måste man ju göra det hehe. Jag var lite nervös att jag skulle bli besviken då det blev totalt fel när hon spelade i Filadelfiakyrkan för några år sedan, men det var så bra uppstyrt trots att det blev lite stressigt. Men vi hann iallafall prata några sekunder och kramas och det toppade ju kvällen helt klart!

Hon är verkligen så himla fin varje gång vi ses <3.


Längtar redan till nästa år hihi!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 september 2019 20:13

  God kväll på er vänner! Jag fortsätter denna måndag med en nyhet! Har länge funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare och blogga på en annan portal. Har bloggat här på Bloggplats...

Av Elin - 16 september 2019 15:14

  Inlägg i samarbete med Gocostum.   Hej på er, har ni liksom jag svårt med batteritiden på er telefon? Jag är hopplös kan jag säga och varje gång så antingen glömmer jag ladda en powerbank, glömmer sladd eller något annat. Så då står jag där m...

Av Elin - 15 september 2019 21:47

  God kväll på er mina vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått rysligt fort måste jag säga! Klockan ringde 09:30 och jag trodde att den var typ 6 på morgonen då det fortfarande var så mörkt i min lägenhet och jag var galet trött. Me...

Av Elin - 15 september 2019 12:34

  Hej på er vänner! Idag är jag riktigt konsertbakis kan jag säga, men vilken kväll och vilken fest det blev hos Carola igår!   Jag kom dit strax efter att de hade öppnat dörrarna och mötte upp Emelie och hennes mamma. Tillslut så kom v...

Av Elin - 14 september 2019 14:28


Idag fyller hon år. Hon som varje gång plockar upp mig när jag faller. Hon som påminner mig om att andas när livet känns tungt. Hon som har gett mig en av mina bästa vänner. Hon som alltid finns där genom att bara vara den hon är. Hon som betyde...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2018 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards