lyckopillerelin

Alla inlägg under januari 2010

Av Elin - 29 januari 2010 18:34

JIPPI!! Veckan är slut, skönt då får jag sova, andas och bara ta det lugnt......hoppas jag.


Första veckan på praktilen är som sagt över. YES! Nu är det bara 3 veckor kvar, fast det har blivigt bättre, hade snack med lite fritidspersonal så det kanske löser sig till nästa vecka, barnen har man börjat lära känna lite mer så det hela kanske löser sig.


Känner mig otroligt positiv med tanke på omständigheterna men är fortfarande i chock så allt kanske kommer ikapp under veckorna...det visar sig jag tar en dag i taget och hoppas på det bästa. 



Jaha....vad ska man mer säga då? Är fett peppad på att kvala till landslaget asså haha, jag kan inte rida, kanske inte är så lätt när man inte har någon häst men jag är fast besluten om att jag ska försöka iaf. Har ju inget att förlora....tror jag. Det första steget blir att klassas elr avvakta lite med besked från A.


Nej. gå och njuta av att det är fredag kanske ;)


Bye <3

Av Elin - 28 januari 2010 23:23

Hade teori idag. Fick läsa hästannonser och hitta våran drömhäst och jag hittade MASSOR! Fick även leta upp en passande ridskolehäst och sen pratade vi om vad som är viktigast när man ska köpa häst vad som kan hända om man köper fel osv. Intressant fast jag tror nog att vi i gruppen kunde allt rätt så bra, men det är alltid bra med repetition :D. Är lite peppad att rida nu, det kanske var bra att inte rida idag :).


Av Elin - 28 januari 2010 11:23

Tja, sitter har på praktiken och har rast. Jag vill hem. Jag skulle kunna somna stående, jag tror nästan att jag har gjort det. fan vad trött jag är. Har ont i handen men har ingen aning om vad jag har gjort, ärligt talat så har jag ont i hela kroppen, kanske för att jag är trött...? Jag vill sova, vill att det ska bli helg eller måndag då jag får något gjort. Fan jag hatar detta! Goodbajs på er muppar <3

Av Elin - 27 januari 2010 23:01

Red finaste idag som vanligt. Trodde nästan att jag hade brytit fingret när jag spände sadelgjorden men det gick  bra hehe.


Vi började med lite halter, hon var väldigt seg i början  så jag hjälpte till lite med spöt sen blev det fart på henne ;D. travade lite på kvartslinjen och ökade traven mellan en viss punkt och det gick klockrent! Det var perfekta ökningar men det tog liite tid att ta tillbaka riktigt ordentligt men jag är absolut jättenöjd med det. 


Fattade lite galopp i båda varven på volterna det är lite svårare för mig att SE vart alla andra är i höger så det blir tyvärr lite för mycket avbrott och spring men för väl försöka så gott jag kan.


Sen red vi tre serpentiner på långsidan i galopp, har väldigt svårt med att hålla galoppen hela vägen fram och när jag väl lycktas så tar det för lång tid att ta tillbaka och få henne i lugn trav, men när jag väl har lyckats så gick hon väldigt fint!!!!


I slutet så orkade inte min fot hela vägen, men shit vad fint hon gick! Lugn takt, sökte sig ner och jag bara satt där och log haha.


MEN spärrarna sätter sig i huvudet och jag kan säga direkt att jag kommer inte kunna börja tävla, jag kan inte rida! Jag kan räkna upp tusen saker som gick åt skogen idag och bara två saker som gick bra. Jag försöker hålla mig till dom två positiva sakerna men mitt tålamod är så dåligt, jag har för höga krav på mig själv och jag kommer på så många saker som jag vill träna på, men jag vet inte hur.

Allt hänger på högersidan känns det som och jag vet inte hur jag ska stärka den och försöka använda den på "rätt" sätt.


Jag blir frustrerad! Lägger ner ridningen för ett tag tror jag. Kalla mig feg och att jag inte vill ta tag i dom svåra sakerna, men jag orkar inte....hur jag än gör och kämpar så går det inte tro mig, jag är ett hopplöst fall!

Av Elin - 27 januari 2010 17:22

Ska snart bege mig till stallet....rida idag på finaste Halla förhoppningsvis.


Peppad? nja......såklart att man hoppas på att det kommer gå bra, men vi får se.

önska mig lycka till!

ciao <3


    

Av Elin - 27 januari 2010 15:48

Heej!


Kom precis hem från första dagen på praktiken, trivs sådär. Har typ 4 olika handledare, sitter och tittar på lektionerna som är skrikiga och röriga och är allmänt bitter. Fördelen är att jag känner läraren och rektorn, jag slipper vara rastvakt och så är det bara 3 veckor kvar snart. Jag längtar till måndag då jag får sitta hos I och göra något vettigt.



Saknar C, saknar M men mest av allt så saknar jag I nu.....


Har ont i ryggen, nackspärren vill inte ge med sig, ont i foten och jag ska rida ikväll....lyckat! (jag vet att jag är negativ men det är bara att inse att jag är en sån person!)


Nu ska jag göra annat, försöka plugga lite kanske


bye <3

Av Elin - 26 januari 2010 21:50

För en dålig uppdatering idag. 


Åkte till skolan på morgonen och pluggade lite. Tog hand om Cs och min lilla bebis :D. Fick praktikplats på Backluraskolan, skönt men ändå inte....


C och jag gick ner till centrum och chillade lite, sedan hem till mig :P. Hon lånade böcker, vi kollade på film, åt middag sedan chillade framför datan :P. Hon gick vid 9 och jag saknar henne redan :(.


Imorgon ska jag upp klockan 6 :O, kommer dööö.


Nu ska jag tycka synd om mig själv och sakna tre personer extra mycket!! <33333


bye

Av Elin - 26 januari 2010 00:23

Jag är nog inte ämnad för ridning. Det blir värre och värre.


Ångesten börjar krypa närmre, ingen förstår. Jag är nog ensam på jorden för tillfället när ingen ens försöker förstå.



  

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards