lyckopillerelin

Alla inlägg under september 2010

Av Elin - 9 september 2010 13:11

Tillbaka i Sarah Dawn finers-träsket....drogar två låtar dag in dag ut. Tack Sarah för att du finns <3


Inte gjort så mycket idag faktiskt, slappat...dammsög nyss tvättstugan, skulle hänga tvätten men känner att jag har lite träningsvärk från igår så vet inte om jag kan det haha.


Ska till OT-center på tisdag oxå, skönt att det är bestämt nu! :)


Nu-trycka på replay


Lyckopiller <3

Av Elin - 8 september 2010 23:31


Det känns som om det är dags att amputera bort min ända fot för den tycks aldrig bli bra!!!??? Hela jäkla vänstersidan på foten är uppsvullen och det gör skitont så fort jag tar där :( hoppas det blir bättre med stödstrumpa på imorgon...om jag nu får tillbaka den då...


Nu ska jag göra något annat.


Puss


Lyckopiller <3

Av Elin - 8 september 2010 21:35

Blev ett dressyrpass på Jissa(!?) idag och fy tusan vad bra det gick!


Vi började med att göra halt vid varje bokstav och sen 10metersvolter vid varje bokstav. Halterna gick bra, hon var lite seg bara att få igång efter halten. Volterna gick oxå bra men dom flesta blev lite ovala och det gick för sakta så jag bad om ett spö och då gick det mycket bättre.


Kom in på volterna och började trava, Å sa att hon kunde vara ganska hackig i traven men nu var hon jämn och i en bra takt. Hon kändes faktiskt riktigt bra taktmässigt, och formen oxå för den delen ;) hon stretade emot mycket men det var bara att lätta lite sen komma tillbaka i den rätta formen så det gick bra ändå. Vi minskade och ökade volterna lite, finns väl inte så mycket att säga men det gick bra, men det var lättare att hålla emot med höger, kanske för att ajg red en häst i rätt storlek så jag hittade rätt med skänkeln. När vi hade gjort det lite så började vi med att göra en volt tillbaka fast utåt i trav och det var lite svårt att hålla henne rätt ställd samtidigt som man vände, och ännu svårare var det att hitta tillbaka till den lilla volten igen, men när Å hade sagt åt mig att kolla dit jag skulle så blev det bättre hehehe.


Gjorde några galoppfattningar på samma sätt som vi red  itraven (med volten tillbaka mm) och det gick ok. Det var svårt att fatta galopp samtidigt som jag vände så det blev väl ingen klockren "vändfattning" utan jag vände i trav och fattade galopp när jag kom till spåret igen. I galoppen så glappade tyglarna lite så det var lite svårt att hålla henne rund. men efter några fattningar när jag hade blivigt lite mer bestämd så löste det sig oxå :).


I slutet så red vi lite skänkelvikningar på hörnlinjen och vi började med höger, då var hon lite sne så hon flyttade sig inte riktigt som jag ville. Däremot i vänster så höll jag emot mera och hon flyttade sig klockrent! Kom ut på spåret lite för tidigt men kändes inte som någon big deal när hon hade flyttat sig så fint :D.


Vi avslutade med att låta dom sänka sig lite på volterna och då travade hon bara på med öronen frammåt och bra takt och bra form så jag satt bara och höll kvar henne så och var jättenöjd!


Jag hoppas verkligen att jag kommer få rida henne mer! Hon känns som den rätta hästen för mig och jag tror att jag kommer utvecklas jättemycket om jag fortsätter rida henne, dessutom är hon en stor häst och jag som har så långa ben skulle behöva rida stora hästar :).


Dock så tror jag att jag kommer ha världens träningsvärk i armen imorgon haha, trots att Jissa inte är så hög och är ganska smal så är hon mer häst att rida:).


Lyckopiller <3

Av Elin - 8 september 2010 13:56



För världens bästa Carola Häggkvist idaag!! :D 


Lyckopiller <3

Av Elin - 7 september 2010 23:09

Tittar på den nu, den är så grymt bra! :D


Nu ska ajg bortsa tänderna och lägga mig i sängen :). 


Tänkte bara säga att jag har tagit bort min signatur för det är så jobbigt att ändra den varje gång jag byter design, så gör en annan och börjar med den från och med nu :). Ska gå längre bak i bloggen och fixa resten oxå så ha tålamod ;).


Gonatt


Lyckopiller <3

Av Elin - 7 september 2010 18:28

Jag gör (nästan) vad som helst för mina vänner, behöver dom mig så släpper jag det jag håller på med och koncentrerar mig på dom. Men det tycks inte mina föräldrar förstå. Dom tycker att mina kompisar har ett teget liv, att jag tar för mycket ansvar för dom. Jag fattar inte? Jag älskar mina kompisar, dom är nästan allt jag har och vill inte förlora kontakten med dom. Kan jag göra något så gör jag det.


Men nu till en annan sak. Det är idol iväll! vilka ska titta? Jag ska det, can´t wait :D.


Puss <3


Lyckopiller <3   


Av Elin - 7 september 2010 12:54

Ja, så sa jag och min lillebror när vi var små, men vad betyder det då? Jo, vindruvor haha. Inte alls likt va?


Jag har typ ätit en liter vindruvor....känns som om jag kommer skita på mig under dagen haha, men visst är vindruvor nyttigt? Eller har jag helt fel...aja, vi säger att det är nyttigt för det är för gott för att avstå ;).


Vi höres


Lyckopiller <3



Av Elin - 7 september 2010 11:36


Drogar denna låt på högsta volym :D







 



Lyckopiller <3   

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards