lyckopillerelin

Alla inlägg under september 2010

Av Elin - 18 september 2010 22:59

Funderar på att lägga ner bloggen, skriver ändå inget intressant....fast jag tror ändå att jag kommer sakna att blogga om jag slutar...men vi får se :).


Lämna gärna en kommentar innan ni går ;)


Lyckopiller <3

Av Elin - 18 september 2010 16:06

Eller...njaa, inte än :P.


Har införskaffat mig 2 nya filmer...


Sex and the city the movie


     


och P.S I love you


  


längtar tills imorgon eller ikväll då jag ska titta på dom :P.



Lyckopiller <3

Av Elin - 17 september 2010 22:18

Höj volymen, luta er tillbaka och njut! Detta är schlager! Eller vad tycker ni?























Lyckopiller <3















Av Elin - 17 september 2010 19:09


Har väl inte hänt så värst mycket idag....städat rummet och hade ponnylekis i eftermiddags. 


Har precis ätit middag, blev pizza...mums! ;D.


Nu sitter jag här i soffan och känner mig lite deppig....mina ögonlock blir tyngre och tynge, håller på att somna!


Nää....hämta choclad och filt kanske och vänta på idol ;).


Puss


Lyckopiller <3

hm

Av Elin - 16 september 2010 22:01


Okej, så här ligger det till. Jag köpte två par trosor för 2 veckor sedan som var en strl för stora, nu....sitter dom plötsligt bra...jeansen är trånga oxå.


Jag är så himla rädd att gå upp för mycket i vikt, även om jag vet att jag behöver gå upp i vikt så känns det på något sätt som om jag går upp 15 kilo så skulle det inte vara jag. 


Allt det här känns väldigt läskigt....känns som om jag helt plötsligt inte känner mig själv längre...........


Lyckopiller <3

Av Elin - 16 september 2010 20:11

Red Jissapissa :P. Är varken nöjd eller missnöjd....vet inte riktigt har en konstig känsla bara, kanske för att det bara är så kul att rida Jissa ;).


Skrittade en tur till ängen sen red vi inne resten av lektionen. Provade att rida utan gummisnodd idag oxå och i början så var hon lite jobbig, skakade på huvudet och drog lite i traven men efter lite tjat från A så började ajg tempoväxla ännu mera och då kändes det bättre emellanåt och formen var bra.


Vi fattade lite galopp i höger på volterna och då försökte jag även tempoväxla där så hon kunde sänka sig lite men det var lite svårare, när vi efter ett tag fortsatte på fyrkantspåret så gick det lite bättre och emellanåt så sänkte hon sig fint och det kändes lättare. I vänstergaloppen på fyrkantspåret så gick det bra i början, hon sänkte sig och jag klarade av att hålla kvar henne oxå, tyglara glappade lite i galoppen så ibland tog hon upp huvudet men hon sänkte sig direkt efteråt.


I lsutet när vi bara travade av dom så tempoväxlade jag mycket och då kändes hon faktiskt jättefin emellanåt!


Eftersom vi inte känner varandra jättebra än så tar det ju ett tag att hitta alla knappar. Men jag ser ljust på framtiden med henne och jag hoppas vi får chansen att lära känna varandra. Det märks verkligen hur dålig kondis jag har på henne, och hur dåligt jag egentligen rider haha. Men jag hoppas som sagt att jag får rida henne minst en gång i veckan för just nu känns det som om jag kommer utvecklas jättemycket när jag hittar rätt med skänklarna mm :).


Lyckopiller <3

Av Elin - 16 september 2010 13:12


Har tänkt på en sak.....hela det här inlägget ska jag försöka vara positiv och glad, har ingen anledning att vara ledsen och tycka synd om mig själv längre. Detta gör mig lycklig.


Jag har världens bästa kompisar-både skolan och stallet. Utan mina kompisar så hade ajg inte kommit så här långt i livet. Jag klarar mig inte utan dom! Även om jag saknar dom som har flyttat så jävla mycket så finns dom ändå här, dom är inte ute ur mitt liv för gott. Jag hoppas verkligen att alla mina kompisar förstår hur grymt mycket jag älskar dom!! <33


Jag har världens bästa familj, vi har nästan alltid roligt ihop när vi hittar på saker. Man kan inte älska dom hela tiden, men 95% av tiden så älskar jag dom och oavsett hur mycket vi kanske har bråkat och jag för stunden så vet jag att jag aldrig skulle klara av att förlora någon av dom <3


Jag har världens bästa hobby. Hästar/ridning.....behöver jag säga mer? Tror inte det va. Finns inget annat djur som man får så mycket tillbaka kärlek ifrån som hästar. Dom finns där för en i vårrt och torrt när man tycker att alla andra överger en. <3


Jag haft turen att få gå i en skola som Didaktus Jakobsberg i 3 år. Att få chansen att träffa ett helt gäng med knäppa lärare som verkligen gör så man mår bra. Dom ser till så att man trivs, att man blir sedd och att man klarar av skolan. Även om jag hatade min skola i vissa lägen och var besviken på lärare mm så inser jag nu att det är en underbar skola! Saknar didaktustiden grymt mycket! <3


Jag har världens bästa jobb, jag får ta hand om världens finaste, galnaste knäppaste, sötaste kille! Han har en lika härlig familj, dom dagarna jag får träffa honom och spendera tid med hans familj är jag lycklig ! <3


och tillsist. Jag har världens bästa idoler! Carola och Sarah är två helt underbara sångerskor på olika sätt. Båda berör mig så otroligt mycket både deras musik och deras personligheter! <3


Lyckopiller <3

Av Elin - 15 september 2010 22:01

Fick Halla idag.....hade verkligen ingen lust att sitta upp eftersom jag ville ha Jissa, men nu blev det som det blev.


I början så kändes hon ganska stel, stretade emot så gott hon kunde kändes det som när vi red på volten. När vi hade minskat och ökat volten och ställt åt båda hållen så blev hon lite mjukare.


När vi började jogga igång i trav så kändes det faktiskt jättebra! Takten var densamma och jag kunde hålla kvar henne rätt länge, hon tog upp huvudet ibland men det var bara att börja om igen :). 


Första galoppfattningen (vänster) så kändes det bra, jag brukar oftast koncentrera mig på att bibehålla galoppen men idag kändes det som om det flöt på bra, kunde mer koncentrera mig på hur hon var i formen och jag verkligen RED i galoppen, då gick det rätt bra tillslut och hon sänkte sig. I höger så kunde jag inte hålla kvar henne i formen eftersom det är svårare med takten i högerskänkeln så där blev det mest att bibehålla galoppen.


I slutet så var Åsa på mig lite med tygeln och emellanåt så både såg och kändes hon väldigt fin. Blev bara väldigt frustrerad på Å i slutet, meeeeeen får prata med henne på fredag...om jag vågar hehehehehe


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards