lyckopillerelin

Alla inlägg under september 2010

brr

Av Elin - 27 september 2010 13:25

Jag fryser! Blä, hatar att frysa :(.


Ska klä på mig och sen är det dags att gå mot bussen, ska hämta G vid 15 sen vid 18 ska mamma och jag på någon kurs i närheten, hoppas den är intressant :D.


Återkommer ikväll när jag kommer hem :).


Ha en bra dag.


Lyckopiller <3

Av Elin - 26 september 2010 23:40

Ligger här i min 120 säng och känner mig som en prinsessa, vilken stor säng jag har! :O imorse tyckte jag att en 90säng var stor haha, ska bli skönt att få sova i sin egen säng inatt <3.


Nu ska jag lyssna klart på Barbara Streisand och Celine Dion som sjunger Tell him-underbar låt! Sen ska jag sätta på Aristocats! :D. Fick låna den av G!


Så gonatt mina fina bloggläsare och glöm inte att kommentera mera, blir roligare att blogga då när man får lite feedback :).


  


Puss och gonatt 


Lyckopiller <3

Av Elin - 26 september 2010 18:37

Nu har jag ätit middag och duschat efter dagens äventyr.


Hur gick det att jobba igår då? Det gick helt okej :). G skötte sig alldeles utmärkt, blev dock inte så mycket sömn för min del,inte lätt när man har en G på sig under hela natten haha. Men får sova ikapp mig lite imorgon istället :P. Vaknade iaf med huvudvärk och har haft det hela dagen :(. Har ingen aning om varför....


Vände i dörren när jag kom hem, gick vidare till spånga station och väntade på P, vi snackade ett par timmar sedan åkte vi hem :P.


Har kommit fram till att jag absolut inte ska ha en våg hemma, då vet man aldrig hur detta slutar....


Lyckopiller <3

Av Elin - 25 september 2010 19:11

Okej, nu är jag hos familjen A, har ätit men av någon konstig anledning så fick jag bara i mig en halv pizza sen tog det totalt stopp. kom lite för sent till dom för jag råkade springa vilse i östermalmstorgs tunnelbana hehe men det löste sig.


I Vällingby var det röj idag! Ännu värre blir det imorgon när Darn kommer kan jag tänka mig :P hittade en väska! Yey!! :D äntligen :P. Fikat med J var en höjdare! kul att göra något annat än bara vara hos varandra på kvällarna som vi brukar vara haha.

Här är väskan jag köpte:

    


Har ingen aning om när jag kommer hem imorgon.....det visar sig, men det blir inte allt för sent iaf :).


Nu ska jag plocka undan middagen och ta det lugnt :).


See u


Lyckopiller <3

Av Elin - 25 september 2010 12:57

Vad tiden gick fort helt plötsligt :P. Måste rusa och klä på mig så jag kommer i tid till J, vi ska till Vällingby och fika sen tror jag att jag åker direkt till familjen A ;) beror på hur mycket klockan är...


Får se om jag får sno deras dator en stund ikväll innan jag går och lägger mig, annars kommer det uppdatering imorgon när jag kommer hem :).


Nää, klä på sig var det ja!


Lyckopiller <3

Av Elin - 24 september 2010 21:07

Här är några bloggar jag följer....om man bortser från alla kompisar :).


Katrin Zytomierska -Skriver om sitt liv som nybliven mamma för tillfället, träning och hennes egna åsikter


Charlies syster Lola -Skriver precis vad hon tycker och tänker-en rolig blogg att följa speciellt alla roliga kommentarer och frågor som hon får :P.


Pernilla Sjödin -Skriver om när hennes mamma blev sjuk i bröstcancer och om sitt liv nu...en ganska nystartad blogg men jag fastnade för det direkt på sättet hon skrev.


Carola International - Ja, ni kan ju gissa vad den handlar om :P Uppdaterar inte så himla mycket, bara när det händer något viktigt eller kul :D.




Lyckopiller <3



Av Elin - 24 september 2010 19:36

Tänkte skriva upp för och nackdelar för att jag rider stor häst för att försöka peppa mig själv...


Fördelar:

Jag når med skänkeln

lättare att utvecklas

lär mig vilken skillad det är på ponny och stor häst

Kan tävla lokalt...(måste tävla stor häst då)


Nackdelar:

Jag är för lätt

Om hästen drar så är det kört för mig

Får ont i hela vänsterdelen av kroppen eftersom det är mera häst att hålla ihop

Blir lättare överansträngd



Jaa.....50/50 blev det ju....kanske kommer på mera sen men vad tycker ni? är Det värt att ha ont i kroppen men att man utvecklas? Det kanske går att träna upp vänstersidan så jag inte får lika ont...? Vad tycker ni? :)


Lyckopiller <3




Av Elin - 24 september 2010 12:51

P och jag har varit duktiga och rensat ut i lekrummet/källaren, är typ tomt där nu....haha bara att vänta på att pappa vet hur han vill ha det sen river vi skiten...yes! Vi lyssnade på Gyllene tider sammtidigt och vi var fullt överens om att Per Gessle inte kan skriva låtar...texterna är helt meningslösa haha.


Ska till stallet vid 15 och ha ponnylekis sen får vi se när jag kommer hem :). Imorgon är det jobb hela kvällen, längtar!


Allt for now

hej!


Lyckopiller <3

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards