lyckopillerelin

Alla inlägg under december 2011

Av Elin - 27 december 2011 19:33


Hej mina fina läsare!


Hoppas ni har haft en bra dag och haft en jättebra jul. Jag är rädd för att det kanske inte blir så jättemycket uppdatering under detta lov, har mycket på g + att jag har fått operationstid redan om en vecka typ (rädd är bara förnamnet!) men hur som helst så ska jag försöka titta in lite fler gånger om dagen!


Har iallafall varit inne i stan typ hela dagen, eller från 11-16 iallafall. Tog G idag så han skulle få lite jullov och tar honom även på Torsdag och en dag nästa vecka, vi får se helt enkelt :). Vi har iallafall lekt med julklapparna, tittat på film och haft det allmänt mys! På Torsdag blir det Junibacken eller bio.


    


Imorgon har jag fullt upp i princip hela dagen. På förmiddagen ska jag troligtvis ut och handla en dator, sedan ridlektion och efter middagen iväg till familjen N på mellandagsglögg, mys!


Ska titta på halv 8 hos mig nu hade jag tänkt, så ciao!

Av Elin - 26 december 2011 20:21




(Klicka på bilden för att komma till bloggen)

Jag tror inte någon medlem på Vällingby ridsällskap har missat denna underbara blogg. Är alltid lika förväntansfull när jag ser att dom har uppdaterat! För er som nu mot all förmodan verkligen har missat den, så LÄS DEN, typ NU! :D

Av Elin - 26 december 2011 18:17


             

Av Elin - 25 december 2011 17:27


...för att jag inte har bloggat idag, har haft fullt upp hela dagen, och förlåt för att jag inte har lagt upp bilder från igår som jag lovade. Men jag hinner verkligen inte nu och sen så är ju inte julen över än så bilder kommer nog upp imorgon istället!


Ha en bra kväll, nu ska jag vara social med min mormor och morfar!

Av Elin - 24 december 2011 22:04


Så var snart julafton för detta år över, har haft en lugn dag och inte gjort något speciellt. Det har bara varit familjen här hemma, har hjälpt mamma i köket och fixat med julklappar, annars så har ja mest tagit det lugnt i soffan.


Farfar kommer imorgon på lunch och sen på eftermiddagen så kommer mormor och morfar, så det kanske känns mer som julafton imorgon hehe.


Har iallafall fått mycket fint av familjen! Mamma gick precis och la sig och jag funderar på att göra detsamma...eller så tittar jag klart på sällskapsresen :P.


Hoppas eran dag har varit bra och att ni får en härlig julhelg! Bjuder på bilder imorgon, promise :)


Av Elin - 24 december 2011 14:29


“ It’s harder to talk about, but what I really, really, really want for Christmas is just this: I want to be five years old again for an hour. I want to laugh a lot and cry a lot. I want to be picked up and rocked to sleep in someone’s arms, and carried up to bed just one more time. I know what I really want for Christmas. I want my childhood back." Robert Fulghum

 

“ There’s nothing sadder in this world than to awake Christmas morning and not be a child." Erma Bombeck

Av Elin - 24 december 2011 12:30


 


God jul alla fina bloggläsare! Hoppas ni får en underbar jul med nära och kära!


Följer min egen tradition och lägger upp denna som varje år på bloggen.


Av Elin - 23 december 2011 16:06



Det slog slint i huvudet på mig inatt...igen. Tårarna bara sprutade och jag var tvungen att sätta mig upp för att kunna andas igen efter att ha kippat efter luft så länge. Det är inte så ofta som jag verkligen bryter ihop så där men det händer ibland.


Jag vet ärligt talat inte om det är okej att känna så här, är det ens normalt? Jag är så otroligt tacksam över varje dag som jag slipper cellgifter, men jag kan ändå inte låta bli att tänka på att det inte är helt uteslutet än. Men jag vet att jag inte kan hålla på att tänka tänk om hela tiden, det gör hela situationen värre. Jag måste lära mig att leva i nuet och vara glad så länge jag mår bra.


Jag är inte rädd för själva behandlingen, utan för biverkningarna...hela jag kommer att påverkas och jag är otroligt rädd för att jag måste ta studieuppehåll och pausa i ridningen. Jag behöver rida och jag kan inte tänka mig att ens pausa i några månader ens, hur ska jag kunna klara det!?


"Jag tror ändå att ni skall vara mentalt förberedda på att det kan bli cellgiftsbehandling efter titthålsoperationen. Även om man inte ser något suspekt att ta bort så har tumörmarkörer i blodet visat förhöjda värden och man behöver nog denna gång lägga till cytostatikabehandlingen för att vara säker." Detta var en del av ett mejl jag fick idag ev en läkare på KS.


Jag är livrädd. Jag har förlorat kontrollen över mitt liv! Just nu vill jag bara att allt ska bli som vanligt igen...


 

Snälla?

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards