lyckopillerelin

Alla inlägg under maj 2014

Av Elin - 7 maj 2014 09:45


Åh, vet ni vad jag gjorde igårkväll? Förutom att titta på eurovision song contest ;). För cirkus en månad sedan så gick Blixten & co och Sarah Dawn Finer ut med att Sarah skulle ut på en sommarturné nu i sommar. Som en tok så har jag suttit varje dag framför hemsidan för att se när biljetterna släpps, jag har till och med mejlat för att försäkra mig om att jag inte har missat det. Igår, efter en lång tids väntan så kunde jag äntligen boka biljetter till Sarahs Stockholmkonsert den 26 Juli ute på Fjäderholmarna. Behöver jag säga att jag längtar? Nä, trodde väl det ;). Jag tror att jag får mamma med mig och om solen vill titta fram just denna dag så har vi planerat att käka och ha det allmänt trevligt där ute. Eh, sommar nu tack!


Av Elin - 6 maj 2014 20:21


Jag lever vänner! Har inte haft tiden att sitta vid datorn förs nu, pjuh vilken lång dag jag har haft idag! Som tur är så gör jag det jag tycker är som roligast om dagarna så det gör inget. Men just idag så kanske det inte var världens bästa dag att ha fullt upp, jag vaknade imorse och mådde så himla dåligt! Hade världens mensvärk och mådde illa som tusan! Trots detta så tvingade jag mig till förskolan på morgonen trots att jag var rädd för att svimma eller spy på vägen dit.


Men när jag hade kommit fram, bytt om och pratat lite med barn och fått lite friskluft så började det sakta sakta vända och tillslut så mådde jag ändå helt ok, tröttheten har legat i hela dagen men yrseln och illamåendet gick som tur var över. Dagen på förskolan gick iallafall bra trots omständigheterna, dagarna går så sjukt snabbt bara! Känns som at perioden snart är slut när jag ändå bara har varit där i två dagar haha.


Vi fick gofika i personalrummet, lyx!


När jag och min handledare hade avslutat vårt handledningssamtal på eftermiddagen så var det bara att säga tack och hej och åka mot Solna för att ha DUS-möte. Gick väldigt snabbt och smärrtfritt idag tycker jag. Vi var kanske inte jättemånga, men ändå tillräckligt för att vara beslutsmässiga och kunna styra upp saker och ting. Nu har vi några saker inplanerat innan sommaren och även efter sommaren, blir nog bra detta tillslut! :)



Kom hem från Solna vid ca 1930, ätit lite middag och nu sitter jag här i soffan med myskläder och väntar på att klockan ska bli 21, jag kan ju inte missa eurovision semifinalen när Sverige är med ;). Är inte lika trött idag som igår känner jag, men jag tror ändå att jag kommer att somna tidigare och sova bättre inatt. Nä hörni, nu ska jag gå och göra en kopp te och smörja in mig, kramar!

Av Elin - 5 maj 2014 19:05


Oj oj oj. Får man gå och sova redan nu? Minns inte när jag var så här trött sist vid denna tid. Nu sitter jag i soffan med myskläder och känner hur jag redan håller på att nicka till här haha. Idag var iallafall första dagen på förskolan. Känns otroligt kul, men samtidigt lite läskigt att vara tillbaka. Har bara ett år kvar av utbildningen och det känns som att jag skulle behöva flera år till på mig för att bli säkrare, men det kommer nog med tiden och förhoppningsvis så känner jag mig mycket säkrare redan efter denna period. Som alltid så blev jag så himla fint mottagen av personalen, det går verkligen inte att tycka illa om dessa personer! Dagen gick väldigt fort som vanligt tycker jag, men jag märkte att man var lite ringrostig då jag var lite seg att komma igång på gården och hur allt fungerade, det var ju ändå ett år sedan som jag var där senast. Nu på första dagen så har jag bara försökt att komma in i allt igen, glömde ärligt talat helt bort alla uppgifter jag har från skolan och sånt, men det kommer nog så småningom ;).



Slutade vid 16 efter en lång dag på förskolan, sa hej då till barnen och åkte direkt mot spånga för att ta en spontanfika med min fina vän Bella, älskar våra spontanfikor, vi satt och snackade i någon timme innan vi handlade för att sedan gå hemåt, mycket trevligt var det som alltid!



Nu är jag som sagt hemma och måste svara på några mejl och fixa lite inför DUS-mötet imorgon,  fast jag egentligen inte orkar. Har haft fullt upp med att försöka styra upp inför mötet imorgon samtidigt som jag har varit på förskolan så jag tror att mycket energi gick åt där också, många bollar i luften liksom ;). Nä hörni, äta lite middag och sen se till att få iväg dessa mejl och allt. återkommer, kram!

Av Elin - 4 maj 2014 19:45


Yes yes, dagen blev som jag trodde. Massa serietittande och annat mys. Nackdelen med att titta på serier hela dagarna är att dagarna går så otroligt fort! Känns som att man bara hinner titta på 10 avsnitt och sedan är dagen slut haha. Men bortsätt från att jag tittat på Grey´s nästan hela dagen så har jag hjälpt mamma med att sortera ut vår ena byrålåda i hallen. Blev en riktig nostalgitripp när vi rotade bland alla grejer. Vi hittade massa kort på lillebror och mig från typ 3an till gymnasiet, jag hittade min samling av ridsportsnyckelband (hade en period för många år sedan när jag samlade på de nyckelbanden haha), sen hittade vi även min första mobiltelefon! Inget klår ju nokia 3310, men denna var ju inte fy skam den heller när man aldrig hade haft en mobil innan, snacka om nostalgi! Annars så har det inte hänt så mycket mer idag faktiskt. Nu ska jag nog kila ned och ta lite glass, see you!


Haha! minns ni dessa tegelstenar? 

Av Elin - 4 maj 2014 13:30


God eftermiddag på er kära läsare. Jag ska ärligt säga att jag helt har glömt bort att titta in här under dagen. Fastnade framför So you think you can dance under förmiddagen och inte förs nu när jag satte mig i mitt rum för att läsa igenom några bloggar så kom jag på mig själv att jag faktiskt inte har bloggat sen igår. Kanske dags att sätta igång igen med uppdateringen...har lite bloggtorka känner jag, eller lusten finns inte riktigt där för att skriva roliga och bra inlägg, men förhoppningsvis så kommer det upp några ideér snart som jag kan skriva om :).


Kvällen igår då? Den blev hur mysig som helst! Mötte upp Veronica vid sumpan och sen så åkte vi vidare till hallonbergen för att möta upp Kajsa och Carro, vi gick och handlade middag och sedan så promenerade vi hem till Kajsa för att påbörja vårt lördagsmys. Blev tacos till middag, mums! Det bästa var att jag inte missae något hemma då eftersom de skulle äta tacos där också haha. Vi alla var iallafall jättehungriga när vi väl hade fixat klart all mat.


Kvällen bestod iallafall av mycket prat och skratt, har alltid så himla trevligt med dessa tjejer! Är så glad att vi fortfarande håller kontakten efter gymnasiet och allt.


Eftersom vi blev så sjukt mätta efter maten så väntade vi ett bra tag innan chipsen och dipen kom fram på bordet, men ungefär lika snabbt som det kom fram på bordet så var det uppätet haha.

 

Tror att började röra oss hemåt allihopa strax innan 1 Veronica och jag tog sällskap till sumpan där jag tog sista pendeltåget hem till spånga.

 

Idag ska jag njuta av min sista lediga dag innan praktiken sätter igång på allvar imorgon. Ska lyssna lite på eurovisionbidragen som ska tävla i semifinal 1 på tisdag, jag ska titta vidare på Grey´s anatomy, umgås med familjen och sånt där som man kan göra på en helt ledig dag. Men nu ska jag fixa mina naglar som ser förskräckliga ut, återkommer!





Av Elin - 3 maj 2014 15:25


Har inte gjort någonting nyttigt idag, bara frossat Grey´s anatomy i min mysiga säng. Så därför låter jag bloggen vara för idag eftersom jag inte har något mer att uppdatera er om. Ikväll ska jag iväg och käka middag med tjejerna hemma hos Kajsa, ska bli mys. Nu ska jag återgå till Grey´s, återkommer imorgon!

Av Elin - 2 maj 2014 20:39


Jag har väldigt svårt för Justin Bieber och jag faktiskt aldrig lyssnat på en hel Justin Bieberlåt. Jag vet såklart några låtar som han sjunger men jag har aldrig lyssnat helt på dem. Det är nästan också som att det är en principsak, eftersom han är så otroligt populär så känns det som att jag verkligen inte kan lyssna på honom, stå emot trycket liksom ;). Fast sen har det också såklart att göra med att det helt enkelt inte är min musiksmak + att jag nu tycker att han verkar helt knäpp i huvudet.


Bild lånad från google.

 

Av Elin - 2 maj 2014 14:56


Teknikstrul, känner att jag börjar få lite PMS för att jag litar för mycket på vår teknik hela tiden haha. Blir irriterad på att mejl inte kommer iväg, att mejladresser inte fungerar, att vårt internet här hemma strular och att jag inte får tag i de personer jag måste få tag i via telefon. Menmen, det löser sig nog tillslut! Idag är det fredag hörni! Dagarna går så fort och redan på Måndag är det första dagen på VFUn, ska bli spännande.


Inatt låg jag i min säng och tände mina ljus samtidigt som jag låg och kollade på Grey´s, var så himla mysigt. Så skönt att få nörda in sig i en serie ibland när man vet att man är ledig i några dagar och kan kolla nästan oavbrutet.



Idag vaknade jag vid 11 ungefär och en timme senare så drog jag, mamma och lillebror till Vällingby för lite shopping. Jag köpte lite nya sommarkläder, håller på att rensar ut min garderob lite sakta men sägert och jag inser att jag knappt har några tunna snygga och sköna sommarkläder, dags att skaffa sådant nu va? ;) Passade även på att köpa lite saker till mitt badrum också, gick in på presenTErian och jag bara älskar den affären! Har ni inte varit inne i dessa affärer så gå in där, blir typ aldrig klar när jag är där. Finns ständigt nya saker och titta på och om jag fick bestämma så hade jag typ tagit hem allt haha. Just nu så är det skärgårdstema med massa skärgårdsprylar att frossa i, I like!


Hittade den snygga burken för alla mina bommulspads, perfekt!


Även en för tandborstar. Förut hade jag min eltandborste i en ljuslykta haha, blev mycket bättre nu enligt mig!


Nu har jag satt mig i soffan efter att ha provat kläder och fixat badrummet efter vår lilla shoppingtur. Kanske sätter på ett avsnitt Grey´s när jag ändå har tid. Återkommer! Njut av fredagen nu vänner, kram!



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards