lyckopillerelin

Alla inlägg den 3 augusti 2019

Av Elin - 3 augusti 2019 18:49


Hej på er vänner! Det var varit lite tomt här på bloggen de senaste dagarna, men har inte riktigt orkat att titta in här så det blev en liten paus. Men nu är jag tillbaka och tänkte skriva om gårdagens konsert! Det var alltså dags för BAO, Benny Anderssons orkester att spela på Skansen, Solliden igår och SOM jag längtat! Jag kom dit strax efter 16 och så var det bara att köa till dörrarna öppnades vid 17:30. Sedan tänkte jag att jag skulle hyra en stol då jag inte skulle orka stå i 4 timmar då konserten var så lång, men det var en jäkla kö där också och jag hade redan så ont så jag gav upp. Hade ringt Skansen innan men de kunde inte hjälpa mig och allt blev bara pannkaka, var så lack där ett tag! Men jag gav upp och så gick jag till resturangen och beställde köttbullar och en cider till middag.


Vid 19 prick så kom de ut på scenen och då var det cirkus 3,5 timmes av bra musik av alla dess slag! Att BAO har kul på scenen går inte att missa! Det är så himla härligt att se deras passion för sitt yrke och att de är så glada och har så kul ihop så det smittar liksom av sig på publiken, så härligt! Jag tog ståplats och så passade jag på att sitta på marken och vila fötterna när Helen Sjöholm eller Tommy Körberg inte var på scen. Det var en grymt bra spelning, saknade typ ingen låt haha och en bra mix av glädje och lite vemod. Jag var ju främst där för Helen och när hon öppnar munnen och börjar sjunga, asså jag får ett sådant himla lugn i mig! Vackrare röst får man leta efter! Men det allra roligaste med att se BAO live är verkligen deras genuina glädje och så är det så fruktansvärt mycket musik, alltså mycket instrument och det händer alltid saker i låtarna vilket är så otroligt häftigt! Har ni inte sett dem live någon gång så rekomenderar jag er verkligen att göra det!

Vilopaus haha.



Så ja, bortsett från fiaskot med sittplats så var det en underbar kväll! Så härligt att få ladda på med lite Helenendorfiner!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards