lyckopillerelin

Alla inlägg den 30 augusti 2019

Av Elin - 30 augusti 2019 16:51


Hej på er vänner! Just nu sitter jag i sängen inne på mitt hotellrum och vilar lite efter denna intensiva men sjukt roliga dag!


Jag tror att jag råkade läsa lite länge igårkväll, för när klockan ringde 06:30 så var jag så fruktansvärt trött! Orkade knappt hålla ögonen öppna haha, men jag visste ju att en lång och god hotellfrukost väntade, så jag masade mig upp ändå. Det var ett tag sedan som jag bodde på hotell nu, så har verkligen saknat hotellfrukost insåg jag när jag kom fram och såg allt + att jag älskar detta hotells frukost haha!

Klämde i mig allt detta i godan ro och var så sjukt mätt efteråt haha.


Sedan var det bara att köra igång dagen, taggad till tusen!


Dagen började med lite introduktion och sedan så kom Åsa Llinares Norlin, ordförande för Svenska parasportförbundet och startade allt med en inspirerande föreläsning om att vi är bättre än vad vi tror. Så många klocka ord verkligen! Sedan fortsate dagen med massa information från Sörmlandsidrotten och mycket annat. Vissa saker har jag hört förut under förskollärarutbildningen och andra saker var nytt. Sjukt mycket skratt och vi känns som ett riktigt bra gäng! Nu under sista passet så hade vi ett sådant himla fint ögonblick när vi pratade om vad idrotten har betytt för oss och vad vi vill ge till de barn och ungdomar vi kommer träffa under denna resans gång, så himla starkt på många plan! Det har varit intensivt, men också väldigt väldigt roligt måste jag säga! Har nästan redan separationsångest från detta haha.


Nu sitter jag som sagt här i sängen utan benprotes och vilar efter denna långa dag. Om en timme är det middag, men innan dess tänkte jag faktiskt öppna min bok och läsa lite. Hörs imorgon, kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards