lyckopillerelin

Alla inlägg den 7 augusti 2019

Av Elin - 7 augusti 2019 21:37


God kväll på er! Allsångsinlägget blev NÅGOT senare än vad jag hade tänkt haha, men har inte riktigt haft tiden förens nu om jag ska vara ärlig.


Vilken härlig dag det blev igår! Tog lite sovmorgon och kom in till Skansen vid 9 denna vecka, var så himla trött när klockan ringde så ställde om den och somnade om för att ta några tåg senare hehe. Vi var väldigt kort om folk på morgonen, men platser och allt sådant löste sig väldigt bra. Vi säger varje gång att vi ska ta det lugnt och att det inte spelar någon roll om vi sitter, står eller så, men det blir alltid ett litet samtal om platser ändå av någon konstig anledning haha. Det var så många gultkorn denna tisdag så jag kan knappt välja haha. Jag hade ställt in mig på att det skulle regna typ hela dagen, men vi fick en liten skur vid lunch och sedan så blev det en väldigt fin dag med växlande molnighet.

Bästa Sanna!


Janice


Så som i himmelens ensamble var på plats och det var HEEEEEELT magiskt! Lyssnar på låtarna på repeat sedan igår haha. Vi pratade en del med kostymansvarige och tackvare honom så fick jag min ena skylt signerad av alla som var på plats, så otroligt stort och jag var redan då nöjd med dagen kändes det som haha. Jag satt och skakade när de sjöng för att det var så bra och jag var så lycklig att jag fick se dem igen! Längtar sååå till nypremiären nu!




Lycklig stund! <3


Oscar Stembridge, sååå himla duktig och charmig!

 


Miriam Bryant, från sin egna timme :).

 

Det var också lite nya saker som vi märkte när vi kom upp, storbildskärmar och text som rullade vid orkestern. Första intrycket var ÅHNEJ! BARA det inte blir som på Lotta på Liseberg! Tycker dels att Lotta är jobbig, men att ha skärmar så folk glömmer att sjunga och bara vinkar till kameran när de är med i bild är så tråkigt! Plus att jag var riktigt orolig att häftena skulle försvinna. Vi fick reda på att det var på prov denna vecka och nästa, så vi får se hur det blir nästa säsong. Nu är det iallafall bekräftat att häftena ska vara kvar ändå som tur är och då känns det lite bättre haha.

 


Soundcheck på allsången pågår haha!

 


Lizen och jag tog några öl/cider och satt och pratade och hade det så himla trevligt!

 


SÄNDNINGSDAGS!

 

Många missar tydligen mig och säger att jag visst inte är med i TV när de faktiskt sitter och tittar. För mig är inte det det viktigaste, jag är där för att träffa min allsångsfamilj, sjunga och få fina musikaliska minnen, men här kommer lite bevis på att om man tittar så kan man råka se mig i bild haha. Plus en screenshot på Philip Jalmelid och min skylt :).

Det som är extra roligt faktiskt är att jag typ varje år har fått inleda Allsångsscenen är din med en sån här skylt. Gör de likadana varje år, samma text fast byter såklart ut namnet haha och bilden på artisten gör jag likadan med svart.

 

Tog en cider till med delar av familjen igen efter sändning och sedan åkte jag hemåt. Idag är jag fruktansvärt allsångsbakis haha. Nu måste jag gå och dricka vatten, see you, kram!

 

 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards