lyckopillerelin

Alla inlägg den 27 augusti 2019

Av Elin - 27 augusti 2019 22:12


God kväll på er! Att jag ens är vaken vid denna tid är ett under. Vaknade vid 5 imorse och kunde inte somna om då ångesten fortfarande var så brutal. Mår verkligen inte bra av att vara själv och inte ha så mycket inplanerat just nu! Har fått ta varje kvart i taget hela dagen och på något sätt så har jag orkat mig igenom en dag till. Ställde mig och gjorde pannkakor till brunch vid 10 då jag var så hungrig och behövde något att göra, så satte mig i soffan som nu är min säng fortfarande framför idol och kollade ikapp på veckans avsnitt samtidigt som jag åt, mysigt ändå.


Sedan försökte jag få timmarna att gå genom att läsa och lyssna på poddar för att skingra tankarna tills jag helt plötsligt fick bråttom iväg till Spånga för middag hos Bella. Var typ ett halvår sedan som vi sågs sist, så det var VERKLIGEN på tiden haha, men så är det när livet kommer emellan helt enkelt. Blev bjuden på middag som sagt och vin och så tog vi det bara lungt hemma hos henne tillsammans med barnen. Vi hade ju massor att prata om så tiden gick fort kan jag säga!

Bästa efterrätten, rosé och vitlöksbröd haha!


Nu har jag kommit hem och är helt slut, men mår lite bättre efter några timmar med en fin vän! Men har tagit min kvällsmedicin och tänkte försöka sova nu, så vi hörs imorgon!

Av Elin - 27 augusti 2019 12:42


Två veckor har gått sedan allsångsfinalen 2019 och herregud vad jag saknar min allsångsfamilj och stämningen, saknar musiken, saknar känslan av att vara lycklig på ett sätt som jag inte kan vara på något annat ställe, min fristad. Mitt syre.


Denna sommar har verkligen gått galet fort! Tänkte att jag skulle bjuda på en bild på alla mina skyltar jag gjort detta år. Som ni säkert redan vet så älskar jag att göra skyltar, mest för att det får mig att peppa igång till nästa vecka och för att det är som terapi. Brukar lyssna på en podd eller kolla på gamla avsnitt av allsången eller liknande samtidigt som jag skissar, färglägger och får använda fantasin och jag kan sitta i flera timmar! Några kanske ni känner igen från tidigare år, några kanske ni känner igen från TV-rutan och andra kanske ni glömt bort. Jag själv inser att jag nog glömt bort några av dem nu när jag har samlat ihop alla haha. Två av skyltarna hamnar på min hedersplats ovanför sängen, Carola och Så som i himmelen som har autografer på. Resterande ska jag försöka få in i min allsångslåda nere i källaren, den är redan väldigt full så vi får se hur det går haha!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards