lyckopillerelin

Alla inlägg den 11 augusti 2019

Av Elin - 11 augusti 2019 19:41


Hej på er vänner! Vid 17 så tänkte jag att det svåraste uppdraget för mig var att inte somna på soffan när jag kom hem till Vällingby, det har ändå gått bra måste jag säga! Idag sov jag som en stock till klockan 7 då medicinklockan ringde, sedan somnade jag om och sov till 11, helt sjukt alltså haha! Mamma och jag fortsatte med lite småfix i mitt rum, typ satte fast spegel, krokar, klaffbord och sådant, så det var fixat och klart. Nu är det i princip bara sängen som ska ut på något sätt. Jag har ju bestämt mig för att köpa ny säng hemma och ta ut min gamla till landet. Det kommer bli så himla bra i mitt rum alltså, kommer nog mest hänga där eller på altanen när jag är ute på landet haha. Vid 14 så packade vi ihop och så åkte vi in mot stan.

Hej då landet!



Vi stannade till på Mio och kollade lite, sedan åkte vi till IKEA en snabbs för att kolla säng, nu har jag bestämt mig vad jag ska köpa för säng allafall så får vi se när vi får ut min gamla till landet helt enkelt! Efter några timmar ute på vift så blev jag så himla slut och fick så sjukt ont i fötterna, så vi var tvungen att åka hemåt. Här hemma har jag typ tittat på några avsnitt av Orange is the new black, tvättat och nu tänkte jag faktiskt städa lite, ser ut som ett bombnedslag här hemma! Imorgon börjar en intensiv konsertvecka och sedan får vi se om jag orkar åka ut till landet på lördag morgon till söndag! Vi hörs imorgon, tjing tjong!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards