lyckopillerelin

Alla inlägg den 5 augusti 2019

Av Elin - 5 augusti 2019 23:08


Hej på er vänner! Herregud vad denna dag har gått fort! Tänkte för flera timmar sedan att jag skulle titta in här, men sedan glömde jag helt bort det haha. Idag stod klockan på 7 och det var dags att åka till jobbet, första dagen efter semestern, alltid lite ångestfylld men när jag väl kom dit och kramade om barnen och kollegorna så blev det bättre. Efter ett samtal med min chef så kom vi fram till att jag skulle ta tjänstledigt redan från och med imorgon (jippie!!) jag har kommit in på de kurser jag sökte i våras och så ska jag ligga lite på och förhoppningsvis komma in på specialpedagogprogrammet snart, vi får se! Men denna termin är iallafall avsedd för plugg och ett nytt extrajobb som jag ser så mycket fram emot! Så numer är jag tjänstledig fram till årsskiftet och förhoppningsvis så kommer min kropp att må lite bättre då + att jag får göra något kul! Känns alltid tråkigt att lämna sina kollegor och barn och särskilt som det ser ut just nu, men nu måste jag verkligen tänka på mig själv i första hand!

Vid 12 gick jag ett varv och tackade för mig och sedan åkte jag hemåt!


Mamma och pappa kom över på eftermiddagen för att kolla lite saker här hemma, sedan gick de efter en timme ungefär. Då var det bara dags att ta tag i det här med att ringa massa telefonsamtal till alla möjliga och sedan så började jag förbereda morgondagens allsång, typ lite skyltar och sånt. Under kvällen så har jag sträcktittat på sista säsongen av Johan Falk, så bra alltså! Så ja, det var väl egentligen därför jag glömde att logga in här haha. Nu vänner så måste jag verkligen sova för att orka med morgondagen, vi hörs då! Kramkram!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards