lyckopillerelin

Alla inlägg den 4 augusti 2019

Av Elin - 4 augusti 2019 18:09


Hej på er vänner! Gick och la mig redan strax efter 21 igår kväll då jag var heeeelt slut efter två dagar med intensivt gående och stående haha. Men nu kommer uppdatering av priden igår! Blev väckt isch av Svenska ridsportsförbundet idag så har också haft fullt upp med det tidigare idag. Men tillbaka till igår, jag pimpade min rulle och så åkte jag in till Rålis för att möta gänget vid 12. Sedan var det full rulle (hehehe, göteborgsskämt) till klockan 18 ungefär då jag klev innan för dörren igen här hemma. Vilken lyckad dag det blev ändå! Ungefär 30 glada ridsportare gick paraden ihop för att visa att ridsporten är en sport för alla-hela livet! Jag hade ju rullen med så när jag kände att det blev för mycket ont så satte jag mig ned och tjoade och tjimade i den samtidigt som jag blev påputtad, så skönt haha! Känns nästan som att tiden går fortare och fortare varje år, men det kanske är för att man vet vägen från start till mål och att man har roligare och roligare! Tror att vi alla är taggade till nästa år redan haha! En lyckad dag iallafall med bra väder och härligt med lite ridsport igen! Nu är det snart dags att dra igång allt igen så detta var verkligen en bra start för terminen! Heja ridsporten! Här kommer massa bilder!

 


Nu måste jag gå och klä på mig lite bättre kläder och hänga en tvätt, kram på er!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards