lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2011

Av Elin - 18 oktober 2011 21:21


Hallå hallå!


Klockan stod på 0700 idag, alltför tidigt enligt mig! Men jag gick ändå upp med ett leende på läpparna, kanske berodde på att jag somnade med ett leende på läpparna? ;) Åkte ner till vårdcentralen för blodprov, blev stucken 3 gånger inte så farligt har varit med om värre, men det är ju alltis påfrestande att ta blodprov, svettas alltid som en gris haha!


Hann till ica och till och med hem en stund innan jag åkte till Emeli för att plugga. Vi i gruppen var där nästan lika länge som igår, fan vad effktiva och duktiga vi är asså. Ibland undrar man ju om vi vill för mycket till och med ;). Kul har vi iallafall och jag trivs jättebra! :) Imorgon är det gruppredovisning, då jäklar!


När jag hade kommit hem och ätit middag så följde jag med mamma och handlade, svängde förbi stallet en sekund oxå för att droppa av lite spön och jackor som jag hade liggandes hemma och behövde ha i stallet istället för på golvet i källaren ;).


Har väl inte så mycket mer att skriva om...kanske återkommer senare ikväll, you never know!


Puss


 

Av Elin - 17 oktober 2011 20:15


Hoppalång!


Idag har jag varit med min kära SAgrupp och pluggat! Satt från 10-17 med matpaus och lite annat tycker vi har varit skitduktiga! :D


Kom ju hem vid 18 så har ju lixom inte hänt så mycket mer under dagen....nu ikväll ska jag bara slappa framför TVn hade jag tänkt. Imorgon är det plugg igen, på Onsdag är det SU, på torsdag plugg och på fredag så åker jag till Växjö! :D


Kan ju faktiskt också tillägga att jag har fått godkänt på mitt första examinationsarbete idag oxå! WOHO :D!


  

Av Elin - 17 oktober 2011 08:03


 


Av Elin - 16 oktober 2011 21:02


 

Av Elin - 16 oktober 2011 17:11


Hej mina fina vänner!


Idag fick jag sova ut, så himla skönt! Skulle ju på lunch idag hos familjen N, men tyvärr blev det inställt pågrund av sjukdom :( riktigt synd!


Istället så åkte mamma och jag till Barkarby, köpte äntligen min tapet som jag ska ha som fondvägg och sen åkte vi till IKEA för att kolla på gardiner till mig. Förhoppningsvis så börjar vi göra om på jullovet :D.


 

Tapeten som jag köpte :D.


Efter det så åkte vi till Vällingby och kollade runt lite, sen träffade jag Lisa där oxå. Satt på Waynes i några timmar och drack kaffe och pratade sedan gick vi runt lite och kollade för att sedan åka hem. Allti så mysigt att träffa Lisa, är så lätt att prata med henne om allt!


Nu måste ja verkligen se till att komma igång med plugget. Återkommer ikväll!

Puss på er.

Av Elin - 15 oktober 2011 23:35




Av Elin - 15 oktober 2011 22:38


För er som missade fina, underbara Sarah Dawn Finer igårkväll.


Av Elin - 15 oktober 2011 21:53


Ber om ursäkt för det dåliga bloggandet idag. Jobbade visst inte bara några timmar, blev en heldag istället. Men jag har haft det jättebra, kollade på Smurfarna, åt och drack gott, mycket prat och till och med lite skola på det ;). Så effektiv jag känner mig...


Imorgon ska vi äta lunch hemma hos familjen N, äntligen så är hela familjen hemma oxå, ser verkligen fram emot det! :D Sen ska jag plugga lite oxå hade jag tänkt.


Återkommer, måste kyla ner min brända tunga med glass!


  

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards