lyckopillerelin

Alla inlägg under augusti 2019

Av Elin - 25 augusti 2019 19:50


God kväll på er vänner! nu börjar livet med att försöka klämma in så mycket som möjligt på dygnets alla timmar.


Sov iallafall så himla gott inatt i mitt nyrenoverade rum (som jag lovar att skriva ett inlägg om i veckan som kommer). Jag tog det bara lungt på altanen när jag hade vaknat och gått upp, satt i skuggan och läste min bok och bara sök ut det sista av lugnet för detta år. Mina helger är så proppade fram till november, så jag kommer tyvärr inte ut mer för denna säsong, känns riktigt jobbigt om jag ska vara ärlig. Det finns få ställen som jag bara kan släppa allt och bara vara som ute på ön. Så jag njöt fram till cirkus 13:30 då vi började röra oss in mot stan eftersom jag hade en fotografering i stallet vid 16 (det kommer ett inlägg om det imorgon, lovar!) Njöt av att sitta i båten i strålande sol, vinden i håret och bara andas. Älskar att åka båt, litar bara inte på andra ute på havet tyvärr så ibland kan jag bli lite orolig haha.

Utsikten från vår brygga <3.


 

Hej då älskade Björkholmen, vi ses i vår igen! <3


 

Puttrar in till båthamnen för att lägga till.


Kom hem till Vällingby vid 15 och då var det bara att springa upp och svira om till stallkläder för några timmar där. Men nu har jag precis hoppat ut från duschen och ska spendera resten av kvällen i soffan/sängen. Berättar mer om stallet imorgon när jag är piggare och förhoppningsvis inte har lika ont i huvudet, lovar!

Av Elin - 24 augusti 2019 18:45


Hej på er vänner! Idag har jag haft en lugn dag här ute på landet, precis som det ska vara alltså. Imorse fick jag min säng levererad hit tackvare mamma och grannarna (jag låg fortfarande och sov hehehe). Eller, jag visste att det var på gång, men tog min medicin så pass sent igår så var fortfarande trött trots att klockan var typ 09:30. Gick upp någon timme efter det trots att jag var trött, men kunde liksom inte låta mig själv att sova längre. Mamma och jag fixade i mitt rum, ställde ordning sängen, bäddade och lite sådant. Så nu får jag äntligen sova gott här ute på landet i en stor och bra säng! Jag är verkligen så himla nöjd med allt, lovar att ni ska få en före och efterbild sen i ett annat inlägg!


Resterande av dagen så har jag bara läst och kollat på ridsport. Haft lite dålig koncentration, men tror det har att göra med att jag kollade klockan hela tiden så jag inte missade dressyren haha.

   

Vi fick finbesök av en kelig herre!


När paradressyren och dressyrkuren går samtidigt, då är det bra med fler telefoner haha.


Vid 17 så fick vi besök av grannarna, åt lite förrätt ihop tillsammans med bubbel som tack för hjälpen med sängen. Nu sitter jag och tittar lite på Finnkampen samtidigt som jag skriver detta. Känner att jag redan är grymt trött, men jag brukar vara det här ute i Skärgården då jag verkligen andas och tar det lungt här.

Mums!


Nä vänner, hörs imorgon. Kram på er!

Av Elin - 23 augusti 2019 21:27


Så har även jag startat ridningen för denna termin. Är nu inne på 21 året på hästryggen och det är med blandade känslor.


Jag älskar ju detta samtidigt som jag inte riktigt vet hur jag ska lösa det här med ridning på ridskola för min kropp. Kanske får jag ordning på allt lite senare in på terminen får jag hoppas. Idag var det iallafall bara skritt på schemat, jag passade på att rida barbacka eftersom det inte är så ofta man får göra det + att jag tycker att det är helmysigt att skritta barbacka ute i skogen, precis det jag orkade med idag haha och jag njöt trotts att det var lite halvdåligt väder. Det började klarna upp när vi red så vi hade ju bättre tur än de innan kan jag säga haha, men Billy fixade regn i mängder till mig ändå genom att ta bald från träden som var ovanför oss och reg ned halva grenar så allt vatten rann ned på mig. Tur jag hade regnjacka på mig haha! Trots att jag är helt slut i kroppen nu i efterhand så var det väldigt mysigt att få hoppa upp på hästryggen igen! Nu kommer massa bilder!

     

Hur charmig är han inte?! <3

Av Elin - 22 augusti 2019 22:51


Idag har jag fått koncentrera mig på att andas. Det är så nu, tackvare medicinen. Så jag släcker lampan och försvinner ett tag, så hoppas jag att jag vaknar och orkar rida imorgon. Kram på er!

Av Elin - 21 augusti 2019 22:12


God kväll på er mina vänner. Har ni haft en bra dag? Min dag har gått väldigt fort måste jag ändå säga. Har mått bättre idag än igår vilket varit skönt och jag passade på att sova ut länge trots att jag ändå var sjukt trött efter över 10 timmars sömn. Ska försöka stå ut i några veckor till, sedan får vi se om jag behåller denna medicin eller inte. På eftermiddagen så mötte jag iallafall upp Sofi här i Vällingby och vi gick vidare till biografen för att äntligen få se Lejonkungen! Alltså, den var så himla bra! Trots att man liksom inte ser ansiktsuttrycken på samma sätt som i den tecknade så tyckte jag att de hade filmat så himla fint och gjort det så bra! Har ni inte sett den än så gör det!


Efter bion så gick vi runt lite i centrum. Jag hade lite ärenden att göra och samma med Sofi, så vi handlade lite saker som vi behövde och sedan så gick vi upp till mig och tog det lugnt. Massa prat om bra böcker och allt möjligt. Sofi åt middag här och sedan så åt vi glass till efterrätt samtidigt som vi tittade på Grey´s anatomy (förvånande va? Haha)

Redo för skolan!


Älskar att öppna upp bokpaket hihi!



Nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa, eller om jag lyssnar på ljudbok. Vi får se vad jag orkar med helt enkelt. Kram på er, hörs imorgon!

Av Elin - 20 augusti 2019 22:20


God kväll på er finingar! Fråga mig inte varför jag loggade in här igen idag då jag egentligen borde ha legat i sängen för flera timmar sedan. Alltså, jag mår så dåligt! Har mått dåligt sedan ungefär en vecka tillbaka av biverkningar från min nya medicin men det har liksom gått ändå, har varit hanterbart på något sätt. Men idag, vaknade ju tidigt och mådde sååå dåligt! Trodde att det skulle gå över efter att jag hade ätit, druckit och kommit igång lite, men det har det inte gjort. Är yr så jag mår illa, helt skakis i kroppen och ont exakt överallt! Det har ju inte blivit bättre av att jag har gått från det ena till det tredje idag heller och knappt hunnit vila mellan varven...


Stressade också till mötet ikväll då jag (som typ alltid) missade att gå av i Brommaplan. Alltså, jag vet inte riktigt vad det är med den stationen, men jag glömmer alltid bort att gå av på just den stationen, vet inte om det är för att det är för kort för att kunna slappna av, men för långt för att inte behöva känna att man ska titta ut vid varje stopp. Så jag kom in till mötet med andan i halsen och trodde att jag skulle svimma, på riktigt alltså! Var SÅ yr och skakis! Sedan satt vi och hade möte (ett väldigt bra möte) i cirka 2 timmar i en lokal där luft knappt existerade. Men det gick bra ändå och vi hade bra diskussioner! Härligt att vara igång igen med terminen!


Kom precis hem (efter att ha missat bussen på vägen, såklart....) och sitter med gråten i halsen och vill bara skrika och hulka! Minns fan inte när jag mådde så här dåligt sist och har nog glömt bort att man kan må så här dåligt av medicin. Måste vara i mars eller något när jag började med antidepp första gången som jag mådde så här dåligt när jag tänker efter....nä vänner, förlåt, ska sluta tycka synd om mig själv och försöka orka gå och lägga mig i sängen....får man strunta i att klä av sig och borsta tänderna? Haha. 

Av Elin - 20 augusti 2019 16:00


Hej på er vänner! Herregud vilken dag och än är den inte över alls på långa vägar!

 


Klockan 7 ringde min påminnelse om att ta medicin och efter det kunde jag inte somna om trots att jag sovit oroligt under natten. Låg kvar i sängen och tog det lungt till 9 då det släpptes biljetter till en konsert jag ville gå på, så bokade det och sedan gick jag upp, åt lite och förberedde mig inför att gå ned till provtagningen och ta fästingvaccin. Var sjukt mycket folk och jag hann precis komma in innan det var försent för att proverna skulle bli så bra som möjligt (hade blivit tillsagt att jag skulle ta dem innan 10, men hade väl inte riktigt räknat med ca 40 minuters väntan liksom...). Det gick iallafall helt ok, att sticka mig smidigt är ungefär som att vinna på lotto då jag är så svårstucken, men det blev två stick (wohooo). Efter det så hade jag bara ett stick kvar, fästingvaccinet. Blev också påmind om att jag närmar mig 30 (tack, det behövde jag inte veta!!) så jag måste fylla på stelkrampsspruta snart också! Tur att hon var trevlig, annars hade jag kanske slagit henne hehehehe.


När jag var klar med alla stick så gick jag till espresso house för att köpa kaffe och macka, det tyckte jag att jag förtjänade efter så många stick på kroppen haha. Så jag satte mig i förmiddagssolen på balkongen och drack min frappe och åt min macka samtidigt som jag lyssnade klart på min ljudbok jag lyssnar på. "Väck mig när det är över" så bra, men sorglig, grät floder emellanåt haha!


När jag hade ätit, druckit, bytt om och tagit ett viktigt samtal med min arbetsterapeut så åkte jag mot Farsta till Trafikverket för att förhoppningsvis få körkortstillstånd. Efter att ha irrat runt i området ett tag så kom jag till rätt port och det blev ett bra möte. Allt blev som jag ville och förhoppningsvis så kommer mitt körkortstillstånd på posten inom nästa vecka, sen är det bara att tuta och köra!


Nu kom jag precis hem, sitter i telefonkö och ska ringa lite andra samtal, sedan ska jag vila lite! Är helt slut redan och är färdig att gå och sova, men vid 18 ska jag vara i Solna för terminens första styrelsemöte med distriktstyrelsen! Kul och så spännande blir det, men jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte vill lägga mig och sova haha. Nä vänner, hör av mig ikväll när jag kommer hem!

Av Elin - 20 augusti 2019 11:24


Tisdag idag mina vänner och första tisdagen efter förra veckans allsångsfinal. Känns extremt tomt kan jag säga och jag saknar min älskade allsångsfamilj och stämningen uppe på Solliden så enormt mycket! Men det är också lite skönt då det är så mycket planering och förberedelser inför varje vecka och så långa dagar. Men det är inte riktigt över ännu gott folk! Ikväll klockan 20:00 på SVT (eller närsom på SVTplay) så visas det ett extra program om Allsången eftersom det firar 40 år i år! Jag har scrollat igenom programmet supersnabbt då jag varit så nervös för att vi i familjen skulle göra bort oss, men det blev bättre än vad jag tänkt jämfört med hur det kändes och hur det gick till (förutom att mitt efternamn tydligen är svårt att skriva rätt hehehe). Så kolla klockan 20:00 ikväll eller när ni vill på SVT play om ni vill frossa i massa allsångsminnen under dessa 40 år på SVT! 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2019 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards