lyckopillerelin

Alla inlägg under november 2011

Av Elin - 15 november 2011 18:59



...eller inte.


Idag har jag känt mig mycket starkare, inte haft samma panik och tagit det lite lugnare. Mötte Melissa vid medis vid 12 idag då vi skulle hitta våra VFUplatser. Min var rätt lätt att hitta så känner mig ganska lugn, när vi hade irrat runt lite så hittade vi tillslut Melissas förskola sen åkte vi till centralen och satte oss på Waynes för att äääääntligen få äta lunch! Vi hade planerat att plugga oxå men det glömdes bort hähä.


 


 


Jag han inte mer än att klä av mig ytterkläderna innan jag kom på att jag var tvungen att handla när jag kom hem, så det bar bara att ta mer lillebror till ica och handla! Eftersom ingen av oss var så hungriga och vi får bestämma själva när vi vill äta denna vecka så satte vi på sista Harry Potter-filmen istället, myys! Den var lika bra som sist och fortfarande så känns det ganska tomt när man inte har något mer att se fram emot längre inom Harry Potter.


Funderar på att börja laga mat nu, sen blir det duschen!


Av Elin - 14 november 2011 21:48


Ångest, tårar, stress, rädsla, uppgivenhet.


ingen bra dag. Ingen bra blogg. Återkommer när jag känner mig stark nog. Är så nära på att ge upp...


Förlåt.


       

Av Elin - 13 november 2011 23:20


     

<3

Av Elin - 13 november 2011 22:45


 


There was a time when I vaguely recall being brave
And I thought being strong meant never asking for aid
I was cocky and bold, stupid and unafraid
Now I´m tired of pretending, now I just wanna be saved

Av Elin - 13 november 2011 21:45


Igår var det en riktig Sarah-dag vill jag lova, först Nyhetsmorgon och sen Robins!


Kollade på Robins idag eftersom jag var upptagen igår. Gillade inte alls det programet förrut, störde mig bara på Robin och hans dåliga skämt. Men programen blir riktigt roliga faktiskt! Känns som om alla blir så glada och avslappnade när dom går in i studion :D.


För er som missade och vill se programet så klicka här.


 

Av Elin - 13 november 2011 20:17


           

Av Elin - 13 november 2011 19:05


Gårkvällen/natten var jättelyckad! Råkade ut för lite missöden som förstörde kvällen litegrann men i helhet så hade jag jättekul! Bilder kommer senare ikväll!


Idag sov jag till 1130, skulle egentligen vara i stallet kl 11 men jag mådde så himla dåligt och sen skulle det bli så grymt stressigt så hoppade det. Mådde som sakt jättedåligt när jag vaknade, ville inte gå upp ur sängen men kände att jag var tvungen. Satte mig i soffan och förde över bilderna från igår och fixade lite här hemma...


Vid 1430 åkte Lillebrur och jag till mormor och morfar för att äta middag med dom och kussarna, som vi aldrig har gjort tidigare! Var en jättemysig kväll och jag hoppas verkligen att vi gör om det snart! 


Nu har jag precis städat huset efter igår, dammsög, torkade golven, diskade mm. NU ska jag försöka plugga lite, sen ska bror och jag titta på film...


Ha en bra kväll!

Av Elin - 12 november 2011 15:41


För er som missade Sarah Dawn Finer i nyhetsmorogn i morse! Själv så lång jag och sov hehe, men nu har jag kollat igenom allt och varje gång jag ser denna kvinna så förstår jag varför jag fastnade för just henne! Ikväll är hon med i Robins, jag är ju kind of busy ikväll så tittar på det imorgon och skriver om det då!




Sarah%20Dawn%20Finer%20om%20sin%20vinterturn%C3%A9


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards