lyckopillerelin

Alla inlägg under mars 2014

Av Elin - 24 mars 2014 17:41


Ikväll är det dags. Jag som älskar att titta på massa matprogram sitter självklart bänkad varje säsong som Halv åtta hos mig börjar rulla igång igen. Ikväll är det äntligen dags men denna gång med en ny speakerröst, Pia Johansson. Det ska bli riktigt spännande att se hur hon tar sig an uppgiften, jag har ju hela tiden tyckt att Helge Skoog gör hela programmet med sina kommentarer så jag är lite skeptiskt faktiskt. Men det ska som sagt bli spännande att se hur det blir, man slutar ju aldrig förvånas sägs det ju ;). Hur som helst, glöm inte att slå på TV4 klockan 1930!


Av Elin - 24 mars 2014 14:08


Jisses vad tiden går fort alltså! Nu har vi bara denna vecka och sedan måndag och tisdag nästa vecka på oss att skriva resten av examination 2. Jag växlar mellan att känna lugn och känna hysterisk panik just nu haha. Var iallafall galet trött imorse när klockan ringde, det blev nog lite sent hem igårkväll tror jag nog. Menmen, det är smällar man får ta, man lever bara en gång säger man ju. Mia och Veronica kom hit strax efter 9 som vanligt och sedan har vi suttit och skrivit till ca 1330 då de gick. Jag har tyvärr inte fått skrivet så mycket som jag hade tänkt, men jag har verkligen fastnat just nu, det jag har kvar att skriva om fattar jag ingenting av och känner att ajg behövder mer hjälp med. Men imorgon ska jag in till SU för att få lite handlednig så jag hoppas att jag blir klokare efter det. Jag har iallafall haft väldgit roligt idag, har skrattat så tårarna rinner och magen värker haha. Känns skönt att man har så härliga vänner som gör en så glad om dagarna mitt i allt pluggelände. 


Nu har jag precis slängt in en tvätt i maskinen och planerar att sitta här i soffan ett tag innan det är dags att börja laga middag. Ikväll får jag träffa mamma och pappa igen efter en vecka utan dem. Eftersom jag kom hem så sent igår så sov självklart hela familjen när jag kom. Det ska bli mysigt att ses igen men det har ändå varit väldigt skönt att inte ha några föräldrar hemma hehe. Nä hörni, soffläge för ett tag nu då. Ciao!


En random bild från älskade New York

Av Elin - 23 mars 2014 22:36


Hej på er alla fina. Har ni haft en bra helg? Min har varit toppen, synd bara att den är slut nu. Längtar redan till nästa helg haha. Denna dag har gått sjukt fort måste jag säga, längtar tills jag kommer hem och kan tvätta bort sminket och hoppa ner i min mysiga säng. Nu ikväll har jag varit i Täby för att äta middag med DUS-styrelsen. Tror vi kommer bli ett riktigt bra gäng alltså, ska bli riktigt spännande att se hur detta år blir, längtar tills vi kommer igång med arbetet. Men idag var det som sagt bara middag och umgås som stod på schemat, bara för att lära känna varandra lite bättre. Det har varit en jättemysig kväll med hamburgare till middag och trevligt sällskap. Just nu sitter jag på tåget på väg hem med Carola i öronen. Är lite förvånad över att det är så mycket folk på tåget en söndagskväll, massor av ungdomar som sitter och dricker alkohol, ska inte de upp och jobba eller plugga imorgon? Nä hörni, måste nog se till att jag inte missar stationen jag ska av på. Kram på er!


Av Elin - 23 mars 2014 16:15


Idag hade jag sovmorgon, var riktigt skönt faktiskt! Trots att jag vakande vid 9 och hade svårt att somna om haha. Men jag tycker att det är skönt ändå när man vet att man inte behöver ställa klockan och så utan att man i stort sett bara kan sova tills man vaknar. Jag gick iallafall upp klockan 10 ungefär efter att ha legat och slappat i sängen en timme.


Under eftermiddagen så har jag varit i stallet för att bli inspirerad av en clinic. Dressyrdomaren Lina Berglund kom och pratade om hur en dressyrdomare kan tänka och hur man kan lägga upp sin programriding när man tävlar, till hjälp hade hon Simon Åhlstad som bland annat har tagit två SM-guld för ryttare med funktionsnedsättning, han är en sjukt duktig ryttare och typ min förebild i flera år inom ridningen. Det var iallafall jätteinspirerande att höra Simon prata och att se honom rida, är galet peppad nu på att rida haha. Efter clinicen så gick jag även fram till honom för att fråga lite om träning mm så nu ska jag bara komma med datumsförslag och sen när vi har kommit överrens så ska jag få rida ett dressyrpass för honom, sjukt spännande! Jag hoppas och tror att han kan ge mig många bra tips i min ridning.


Nu har jag iallafall kommit hem efter en liten promenad till Vällingby med Becca och Elin, har precis hoppat ut från duschen och planerar att vila lite innan jag ska iväg igen om cirkus en timme. Ibland önskar jag att dygnen var längre än bara 24 timmar haha.




Av Elin - 22 mars 2014 23:10


God kväll på er mina vänner. Har haft en jättemysig kväll med en av världens finaste vänner, alltid härligt med lite kvalitetstid med vänner, haha nu blev det mycket av det ordet. Just nu sitter jag framför TVn med godis och tittar på Forrest Gump. Jag vet inte hur många gånger i mitt 22 åriga liv som jag har sett den filmen och fortfarande så tycker jag att det är en av de mest fantastiska filmerna som har gjorts! Varenda gång så gråter jag på samma ställen, skrattar på samma ställen och ryser på samma ställen. Kommer nog aldrig att ledsna på denna film. Den är till och med så bra att jag först kan se den på DVDn och sen om jag ser att den går på TV när DVDn är slut så kan jag ändå fasta och kolla OM på filmen, det har hänt några gånger hahaha. Nu tänkte jag iallafall göra ordning en kopp te och njuta av resten av Forrest Gump, sedan blir det sängen som kallar. God natt på er finingar!

 


Av Elin - 22 mars 2014 16:22


Nu är jag hemma efter några timmar spenderandes inne på Annexet för att gå på Lakritsfestivalen. Nu känns det som att man har ätit lakrits för hela året hehehe, säge ajg samtidigt som jag sitter och dricker mitt nyköpta lakritste... Det var iallafall helt klart värt de pengarna man la ner på biljetten och som lakritsälskare så kan man ju faktist säga att jag var i paradiset, det kändes som att vart man än gick så sa man alltid åååh eller dit vill jag gå (rimma kan jag också hehe). Jag, Sofi och Anna kom väl dit vid ca 1130 och vi spenderade väl kanske lite över 2 timmar där inne med att provsmaka både supergod och jätteäcklig lakrits, vi köpte hem lite olika saker och sen så gick vi över till donken för att käka. Det var iallafall superspännande att gå och nu har vi nästan bestämt att vi måste ha detta som tradition varje år eftersom vi alla är lakritsälskare. Nu sitter ajg som sagt i soffan och vilar fötterna samtidigt som jag dricker mitt lakritste, än har jag inte ledsnat på detta godis hehe, men det blir nog till att borsta tänderna noga ikväll eftersom det kändes som att man knappt han tugga ur munnen innan man ville smaka något annat.


 

Provsmakade flarnet på dessa muffins och galet vad gott det var, ville gärna ta med allt hem men det gick ju inte riktigt ;)


Ångrade nästan att jag inte köpte några macarons, de svarta var jättegoda!


Chockladfontän, en sån vill jag också ha! Eller ja, kanske en variant mindre då ;).


Strössel i alla möjliga smaker och blandningar, men försäljaren var så otrevlig så vägrade köpa något från honom haha.


Massa gamla tablettaskar, till och med jag fick lite nostalgi med disneyaskarna.


Ja ni ser ju, massor av olika slags lakrits och annat godis, heaven!


Dessa böcker vill jag ha!


Mycket folk efter lunch


Vi var tvugna att ta en liten vilopaus.


Sjukt coolt att de hade gjort så här med riktig lakrits! Klänningen/toppen var coolast enligt mig.


Gick förbi en marsipanhäst på vägen ut och var självklart tvungen att fota, hade nästan velat köpa den och ha som prydnad haha.


Detta fick jag med mig hem!

Av Elin - 22 mars 2014 12:00


Som jag har berättat förrut så har jag uppdaterat min Mellolista på Spotify med årets enligt mig bästa låtar, men en av de låtarna kan jag verkligen inte lyssna på längre utan att bli fruktansvärt provocerad! Låten är Elisa Lindströms låt Casanoca, det i texten som är markerat med fet stil kan ni säkert gissa att det är de raderna som gör mig provocerad. Vadå ringa upp alla 82? Eller ta det som finns i plånboken och se det som ett lån och att det är sånt som händer? Eller att man kör på grund med en båt? Haha jag vet att detta låter helt knäppt men jag måste verkligen få ur mig denna frustration för denna låt!



Jag tog en liten sväng

med din nya bil
Jag borde väl ha vänt
men den stack som en pil oh
Ah Ah Ah  Jag bara körde

Med vinden i håret
och med radion på
På högsta volym och att du
ringde just då oh 
Ah Ah Ah  inget jag hörde


Jag fick visst med mobilen
som du gömt för mig oho
med alla SMS och så
Jag ringde upp varenda en
som drömt om dej
Oh  jag med många säger så
Alla åttiotvå


Du är en  Å – Å –Å
en Casanova
Å – Å - Å  en Gudagåva
Du har allt en man ska ha
fast lite mindre.e


Du är en  Å – Å –Å 
en Casanova
Å - Å – Å  Ingenstans att sova
För jag har checkat ut
från mitt hus ikväll
Men du kan säkert hitta något
bra hotell ina..a.tt


Jag sitter med din plånbok
var kom den ifrån
Jag tar väl det som finns
men se det som ett lån oh
Ah Ah Ah det är sånt som händer


Och båten som du hade
har jag kört på grund oh
Den alla tjejer hälsar på
Från tisdag hela vägen
upp till Östersund
Oh för många säger så
Alla åttiotvå


Du är en  Å – Å –Å
en Casanova
Å – Å - Å  en Gudagåva
Du har allt en man ska ha
fast lite mindre.e


Du är en  Å – Å –Å 
en Casanova
Å - Å – Å  Ingenstans att sova
För jag har checkat ut från
mitt hus ikväll
Men du kan säkert hitta
något bra hotell ina..a..tt


Och om du saknar mej
För att det gick för fort
Så kan du lova dig
Jag skickar dej ett kort


Du är en  Å – Å –Å 
en Casanova
Å – Å - Å  en Gudagåva
Du har allt en man ska ha
fast lite mindre.e


Du är en  Å – Å –Å 
en Casanova
Å - Å – Å  Ingenstans att sova
För jag har checkat ut från
mitt hus ikväll
Men du kan säkert hitta något
bra hotell ina..a..tt

Av Elin - 21 mars 2014 23:05


Alltså jag måste ju bara börja med att säga en sak-ordet fredagsmys måste ju vara ett av de bästa orden som finns! Fredag+mys är ju liksom två bra ord tillsammans i ett ord! Nu till det jag skulle skriva om egentligen, men som jag kanske är lite för trött att skriva om eftersom jag märker att jag redan börjar att flumma runt här. Jaja, är nyss hemkommen efter att ha haft en alldeles helmysig kväll hemma hos Elin och med hennes familj, galet vad fina dessa människor är och deet är alltis så himla kul att träffas. Vi har egentligen inte gjort något speciellt, vi åt pizza till middag, kollade på Harry potter och så kollade vi på Let´s dance, inget mer märkvärdigare än så. En perfekt avslutning på veckan och jag kan verkligen inte umgås med Elin och hennes familj utan att gå därifrån med typ träningsvärk i magen för man har skattat så mycket. Fick skjuts hem, lyx så det bara stänker om det! Så nu sitter jag här i pyamas och äter godis trots att jag redan är alldeles för mätt. Imorgon blir det först lakritsfestivalen och sedan kommer Mimmi hit på kvällen för lite mys. Nu avslutar jag med att säga god natt och bjuda på några bilder från kvällen.


Det var ett tag sedan som jag åt pizza faktiskt, var riktigt smarrigt!


Till efterrätt blev det glass med jordgubbar, nästan lite sommarfeeling!


Och så en otroligt dålig bild på mig och Elin haha.




 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards