lyckopillerelin

Alla inlägg under december 2015

Av Elin - 18 december 2015 18:27


God kväll på er vänner. Sitter just nu i soffan och tittar på Musikhjälpen. Dock inte hemma hos mig, åkte från heltidsjobbet till timjobbet om man säger så. Kommer alltså ha jobbat i cirkus 15 timmar när jag kommit hem. Efter det är jag så redo inför en lugn helg! På förskolan idag hade vi julbord, så mysigt! Slutade vid 16 och åkte sedan direkt in till stan för att hänga hos G undertiden som hans kära föräldrar är på julbord. Vi har precis ätit sushi till middag, var brutalt hungrig så kastade i mig maten och nu trycker jag i mig godis som efterrätt, kommer nog bli tjock snart haha! Nä vänner, nu ska jag slappa framför TVn, klockan 20 är det Svenska hjältar där Sarah medverkar, självklart missar jag inte det! Kram och ha en bra fredagkväll!


...

Av Elin - 17 december 2015 23:39


Idag för exakt ett år sedan så satt jag på ett flygplan på väg till USA. Till släktingarna. Då ville jag inte alls åka, hade så mycket att göra hemma i Sverige och ville inte lämna all trygghet. Men detta år så vill jag inget hellre än att åka iväg. Vill träffa släkten, vill krama om dem och säga hur mycket jag tänker på dem, vill bort från Sverige. Från kylan, från stressen. Från mitt vanliga liv. Skulle göra allt för att kunna backa bak ett år och ta tillvara på tiden jag hade där. Nu ska jag försöka sova och förhoppningsvis känna att jag får lite ledigt från livet. God natt fina ni!

Av Elin - 17 december 2015 16:28


Hej på er vänner. Denna dag har gått sjukligt fort! Det känns som att jag precis åkte till jobbet i mörkret, trött och frusen. Precis som det är nu, mörkt och trött. Har typ byggt pärlplattor tillsammans med mina barn idag, öppnat den 17onde luckan och fixat lite annat på avdelningen. Mer än det har jag liksom inte gjort. Känns som ingenting, sjukt! Det har varit en lugn dag med andra ord känns det som. Nu är jag hemma i någon timme innan jag drar ut på vift igen, mot Globen faktiskt! Bokade biljetterna till Jonas Gardell, mitt enda liv i somras och nu så är det äntligen dags, jippi! Nu sitter jag i soffan och tittar på Musikhjälpen samtidigt som jag skriver till er, borde väl kanske kolla gaderoben och lite sådant, men jag var dum nog att sätta mig i soffan...känns som om jag aldrig kommer ta mig upp haha. Nä vänner, ska skriva på en annan sak nu när tiden finns, så jag återkommer imorgon. Kram på er!


När barnen fick välja vad vi skulle pärla.

Av Elin - 16 december 2015 20:10


Hej på er vänner. Är så trött! Ligger redan i sängen, nyduschad och i pyamas. Redo att gå och lägga mig typ. Är verkligen sjukt tråkigt att jag är så här trött hela tiden, men vad ska man göra liksom? Igår kändes dagen på jobbet tyngre, idag gick allt i en rasande fart och hade många goda skratt. Nu bråkr jag med mitt internet och äter choklad i sängen. Känner att ångesten kryper närmre och närmre, så kanske lika bra att försöka sova nu tänker jag. Orkar liksom inte vara vaken med denna ångest. Eller så slappar jag bara i sängen framför musikhjälpen tills jag somnar, låter ganska så skönt det med hihi. Nu ska jag iallafall försöka sluta flumma här och så får vi se vad jag gör. Kram på er och ledsen för ett sjukt dåligt blogginlägg!


Tänk om det vore så väl...

...

Av Elin - 15 december 2015 22:10


Just nu är det vissa specifika saker som gör att jag orkar. Orkar andas. Jag vågar inte riktigt känna och tänka. Det är som om någon har tryckt på paus och allt jag gör för att fortsätta vara på paus är att jobba så mycket jag kan, göra saker efter jobbet och sedan bara sova. Jag är rädd att när jag väl börjar känna så kommer jag inte sluta gråta. Så kommer allt kännas övermäktigt. Det är så mycket lättare att låtsas som att allt är bra. På det sättet slipper jag svika människor jag älskar.

Av Elin - 15 december 2015 15:00


För några veckor sedan så släpptes biljetterna till Eurovision song contest som hålls i Gloden i maj 2016, tack vare Mums Måns. Fick reda på detta under måndagen och på torsdagen skulle de släppas. Alltså, helt ärligt så kunde jag inte sova på nätterna, var så fruktansvärt nervös att jag inte skulle hinna få några biljetter och att allt skulle strula. På torsdagen så multitaskade jag, samtidigt som jag jobbade så köade jag för att få köpa några biljetter till finalen. Jag kan säga att jag hade all rätt att vara nervös. Ett skitdåligt system! Det blev kaos, jag köade i TVÅ timmar och såg hur biljetterna bara försvann, hur det fanns mindre och mindre valmöjlgheter för platser. Helt plötsligt så var allt slutsålt. Var så fruktansvärt besviken och arg! Detta är ju en barndomsdröm, att få sitta i publiken under eurovision! Jag vågade inte chansa på att få biljetter om de skulle släppa fler till finaldagen, därför så blev det istället biljetter till den första semifinalen. Lite surt, men jag får nog vara glad för det lilla. Ska trots allt biljettkaos bli sjukt häftigt att få se detta live. Den 10 maj är det dags, tagga!


Av Elin - 14 december 2015 20:55


Hej på er vänner. Haha hade planerat att slänga in ett inlägg här i eftermiddags, men glömde såklart helt bort det. Har helt klart för mycket i huvudet! Var inte alls sugen på att gå upp imorse när klockan ringde klockan 7. Sov så sjukt dåligt inatt, ångest deluxe om man säger så. Mådde såklart bättre när jag vaknade imorse, men var sjukt trött. Ny vecka på jobbet och vedckan tyckte jag började helt ok. Inte allt för mycket personalkris, kom ut från gården lite på morgonen med barnen och en sjukt lyckad samling med lucköppningen i adventskalenden! Slutade 16:30 och åkte till centralen för årets sista medlemsträff med Ung cancer. Blev inte en så jättelång fika idag eftersom jag öppnar imorgon, men mysigt var det! Det bör också tillägas att jag älskar att strosa runt inne i Stockholm när det är jul med all belysning! Nu har jag precis hoppat ut från duschen, ska svara på lite mejl och sedan är det nog sängen som gäller. Kram på er!


Av Elin - 13 december 2015 19:09


God kväll på er vänner. Kom precis hem efter en dag inne i stan med en av mina finaste vänner. Sov ut även idag och vid 11:30 så var jag inne istan och mötte upp Julia. Vi köpte blommor, tog en fika på Espresso house, jag lämnade tillbaka en klänning på Zara och sedan var det dags för ännu en föreställning av Cabaret på stadsteatern. Min 7de gång hihi och på första parkettplats, superbra platser! Föreställningen var lika bra idag som i onsdags, Robert Fux var tillbaka som konfransier och glänste i den rollen och Sarah är helt briljant på att förmedla känslor! När hon sjunger så står tiden verkligen still.



Efter Cabaret så gick vi vidare till Jensens för att äta middag. För mig blev det ribs och potatis, mums! Äter man på Jensens så är det bra att man har gott om tid så vi satt där och åt och snackade i några timmar innan vi var mätta och belåtna.


En helt ok Luciadag om man säger så + att Julia och jag faktiskt kunde fira att idag för ett år sedan så pratade vi med varandra för första gången haha, Sjukt att vi har kommit så pass nära varandra under året och nu kan vi inte ens tänka oss att leva utan varandra. Bara det var ju något att fira! Nu är jag som sagt hemma, lite frusen, proppmätt och trött efter denna dag. Imorgon börjar en ny jobbvecka och jag längtar redan till nästa helg. Kram på er!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards