lyckopillerelin

Alla inlägg under december 2009

Av Elin - 13 december 2009 23:57

Jag borde sova, jag är trött, men jag kan inte sova.

Tankarna bara snurrar och snurrar, det bränner i ögonen men jag får inte somna med en blöt kudde inatt, det går inte, det måste få ett slut.


Men hur?

Av Elin - 13 december 2009 23:34

Blev riktigt lyckad!! Efter mycket gnäll,oro och stress men eftersom vi är årets ungdomssektion så är vi ju bäst och vi löser alltid allt på ett eller annat sätt :D.


Mamma kom vid typ halv 6 och hämtade mig, då hade vi städat och alla hade bara  lust att åka hem och sova så vi alla var nog gaaanska trötta haha.



Nu ska jag sova

gonatt <3

    

Av Elin - 13 december 2009 20:39

Neeej! Pallar inte mer! STOPP!! Jag ber, jag orkar inte mer!

Av Elin - 13 december 2009 00:20

Pulsen slår fortare och fortare, paniken stiger, kroppen ger upp och man bryter ihop för ingenting, mardrömmarna kommer tätare och tätare för varje natt man somnar klockan 3 och klockan ringer på tok för tidigt.


Så är det för mig nu och jag vet inte hur jag ska bli av med den här känslan, jag vet inte vad är för någon känsla. Jag blir rädd...jag får känslan av......sorg? frustration? det blir värre, jag får för mig dumma saker, jag försöker tänka på dom jag har runt omkring mig och det hjälper bara för en kort sekund. Lika fort så kommer känslan av frustration tillbaka.


hjälp!

Av Elin - 12 december 2009 23:59

Tja!

Mami skjutsade mig till stallet vid kvart över 10, julpyntade hos Atte och sedan möte med usek, tjafs som jag ångrade men slutade ok, genrep med alla banen inför julshowen och sen kom mami och hämtade mig vid kvart kvart över 5, halv 6 typ.


Följde med mamma och hämtade middagen och sedan var det äntligen dags för maaat:D.


Jag blev jätteglad när du messade gumman även fast jag inte visade det! saknar dig <33333


Av Elin - 12 december 2009 19:45

Jag vågar inte inse fakta, jag förtränger det men jag kan ändå aldrig sluta tänka på henne.


Jag inser nu att jag har haft en sån otroligt tur att jag har fått träffa och lära känna dig, nu när du håller på att försvinna ur mitt liv så inser jag verkligen hur mycket jag kommer sakna dig. Jag har aldrig tänkt på att dom här dagarna skulle komma men nu har dom kommit...tror jag...fast jag ska inte ta ut något i förskott jag håller modet uppe och ber till gud att han inte tar dig ifrån mig än.


Av Elin - 11 december 2009 22:02

Jag försöker hålla modet uppe men det är svårt, jag vet inte hur länge jag klarar av det här. Är det meningen att all skit i livet ska komma på en och samma gång? Är det någon som har svar på det så förklara gärna.


All oro för henne, alla tankar som inte går att släppa...hon har klarat det förut men jag vet inte om hon orkar kämpa för sitt liv den här gången. Jag försöker vara positiv men det går inte. 


Ljuset som jag såg för några dagar att livet skulle bli bra igen har försvunnit. Jag klarar inte av allt på en gång, jag är för svag för det, men jag vill! Så jag hoppas att jag orkar mer än vad jag känner nu för.

Av Elin - 11 december 2009 19:51

snälla, klara av den här julen med. Om du försvinner från mig nu så går jag under!

Det blir så tomt utan dig, jag orkar inte med att se dig lida och bli svagare. Inte nu! Det kommer jag aldrig klara av men absolut inte nu, det här får inte hända!


Kämpa! Försök för min skull. Snälla!


Gud, gör henne starkare jag vill inte bli av med henne än. Du kan väl låta henne vara kvar ett tag till?

SNÄLLA!!??

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards