lyckopillerelin

Alla inlägg under december 2009

Av Elin - 11 december 2009 19:06

NEEEEEEEEEEEEJ!


Jag blir seriöst galen! nu får jag den här konstiga känslan i kroppen igen, med blandning av frustration, ångest, oro och sorg!


Jag klarar inte mer skit, jag orkar inte, jag ger upp!

Av Elin - 11 december 2009 17:38

Tja!


imorse var det ju luciafirande i skolan, mamma skjutsade mig och vid 9 var det vårat första där BF och NV kollade. Jag var väldigt nervös då fast det lättade efter ett tag, när jag väl fick sjunga lite själv hehe.


Sen efter typ en halvtimmes paus så var det dags igen då det var SP och OP som kollade, det var betydligt mycket mera folk då men som R säger, det är läskigare med en mindre publik än med en publik på över 20 personer så jag var faktiskt inte ett dugg nervös hehe.


Jag älskar verkligen att gå luciatåg det är så mysigt och man känner stämmningen så väl! :D.


Efter det så fick jag åka hem och ja, mamma och jag har varit och handlat inför julshowen på söndag. KOM TILL VÄLLINGBY RIDSÄLLSKAP PÅ ÅRETS JULSHOW, BILJETTER FINNS ATT KÖPA VID INGÅNGEN INSLÄPP 1430 :D:D:D:D


Nu är det mat och jag är sjukt hungrig!!


ciao


  

Av Elin - 10 december 2009 22:13

Det är så gryymt frustrerande att jag inte kan rida den finaste längre. Fick sitta på Eloge idag och det gick inte bra alls! sJag fattar inte vad problemet är, det är som om vi inte fungerar ihop längre. Han förstår inte mig och jag förstår inte honom. 


Vi tränade på öppna idag och lite galopp för att komma igång. Det är verkligen skitsvårt för mig att rida öppna och sluta jag har nog aldrig ridit en RIKTIG bra på Eloge, jag kan inte hålla emot så det blir jättevinglit och han ökar då kan inte jag lugna ner honom för då tappar jag honom, det är svårast i höger jag har inte riktigt hittat rätta tekniken för att ställa och så i höger samtidigt som jag ska kunna hålla emot på ytter, men det tar nog tid eftersom jag inte rider Eloge så mycket längre. 


Han brukar ju komma igång efter lite galopp så vi galopperade några varv i både höger och vänster, och seriöst så är vänsterfattningarna katastrofala! Jag tror tyvärr att det bara är mitt fel för jag är så van att rida på Halla då man verkligen måste överdriva fattningarna och Eloge är ju rätt så känslig så det kanske är jag som sitter och klämmer för mycket för han hoppar alltid tre meter i luften när jag har fattat. Fy skäms på mig!


Efter galoppen så red vi några öppna i trav oxå och det gick väl sådär, han ögade inte lika mycket som i skritten men han blev lite förböjd. Sen så jobbade jag på att försöka sänka honom och bli lugn och det gick som det gick, tog tid men han blev betydligt lugnare iaf och det är alltid något.


Så ja, jag tror inte att den finaste och jag fungerar ihop längre. Jag får nöja mig med att pussa och borsta på honom så får jag försöka jobba mera framåt med Halla istället.


Bye <3 

Av Elin - 10 december 2009 17:32

Tja!


Det var en rätt jobbig dag i skolan idag, men jag åkte hem och då blev det bättre. Har insett att jag snart kommer förstöra min röst. Jag lovade att jag inte skulle sjunga och prata så mycket idag för att spara på rösten men det gick väldigt dåligt.


Ska snart upp på hästryggen och rida för A. Håll tummarna att det går bra, jag tror nog det gör det.


fruktar för imorgon! Hur fan ska man försöka kämpa när man inte orkar!? Jag börjar tappa tålamodet det går för långsamt! Dom sa igår påvägen hem att jag är duktig som håller modet uppe om dagarna men hur länge orkar man det!? :(


Av Elin - 10 december 2009 00:16

Dagens citat:

T: Vad vill ni att jag ska säga? Att jag har praktiserat på alla skolor i Sverige?

P: Va?! Har du det!? :O (fullt seriös)


Dagens skratt: När T asgarvar HÖGT när M sjunger staffan var en stalledräng.

Dagens lyckligaste: Kvällens hopplektion på Halla

Dagens sorgsna: Alla #/¤%& tankar

Dagens irritation: Academedia som ljuger och förstör för skolor

Av Elin - 9 december 2009 23:18

Det är där jag trivs, det är där jag lär mig nya saker, det är där jag känner mig bra.


Jag har inte ridit på en vecka typ och jag märkte idag att jag verkligen har förändrats, att jag har mått så sjukt mycket sämre när jag inte har ridit. Hur fan ska jag klara mig utan VRS sen!? 


Hur gick ridningen idag då? Asså fan vad bra det gick!! :O. Vi skuttade lite hinder idag och jag hade blivigt lovad Halla.


Vi tar det från början, jag var skittaggad att hoppa, vi började med lite bommar och jag körde lite egna tempoväxlingar som gick bättre och bättre. Efter det så hoppade vi några låga hinder och i början så var jag inte riktigt säker,tror nog att jag fega lite :P. Men vi kom över alla hinder fast med lite för lite fart. Sedan började det roliga, banan dert var iofs bara tre hinder men jag kämpade, den första rundan så var jag lite feg och tappa henne och takten men andra rundan så blev det full fart framåt! Då kämpade jag verkligen, jag SKULLE över alla hinder med galopp emellan så jag inte tappar henne och fan vad bra det gick! jag kände även att jag följde med och fick igång både henne och mig.


Red lite självständigt för att lugna ner henne och det kändes riktigt bra! red utan stigbyglar dels för jag hade ont i benen och sen för att känna att jag satt rätt, det kändes! haha.


Jag hoppas att det går lika bra imorgon är riktigt taggad för dressyr nu :D.

Av Elin - 9 december 2009 10:25

Tja!

Gick upp för ett tag sen, ska snart åka till skolan och sjunga och måla på tröja, kulkul :P.


bye ska dricka te och värma upp rösten nu <3



Av Elin - 8 december 2009 23:25

mina tankar gör mig svag, jag blir galen

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards