lyckopillerelin

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2016

Möteshelg 2-check!

Av Elin - 30 oktober 2016 21:38


NU sitter jag i soffan efter några timmars tågresande från Jönköping. Egentligen så borde jag typ vara dyngtrött och nyduschad. Men jag var så himla klantig i förmiddags så jag tappade mina mediciner som jag blir trött av på golvet i mitt hotellrum så allt rullade under sängen och jag hade ingen lust att åla runt på golvet där mitt i all stress när jag skulle checka ut. Så ja, medicinen är iallafall tagen nu och duscha gör jag en annan dag, typ imorgon haha! Så nu sitter jag som sagt i soffan efter att ha svirat om från jeans och kavaj till nattlinne och tjockstrumpor haha.


God (sen) kväll på er alla vänner föresten. Detta inlägg hade jag egentligen planerat att jag skulle publicera när jag satt på tåget på väg hem, men jag hade tyvärr inget internet att använda. Lite drygt, men sånt är livet. Nu är jag i alla fall hemma i Vällingby igen efter en intensiv möteshelg. Har haft det jättebra, det ända jag saknade var att få se lite hästar, men det kommer ju fler chanser om man säger så haha. Istället så har vi varit sjukt effektiva och duktiga i kommitteen och betat av ett helt gäng med stora ämnen och diskussionspunkter. Känner att jag verkligen behövde den här möteshelgen med FU-kommitteen, behövde bli lite påmind om vad jag egentligen brinner för och varför jag jobbar så mycket ideellt. Nä, sjukt kul att få träffa gänget igen och prata funktionsnedsättning och allt möjligt! Kändes som en superbra nystart och det är nästan så jag längtar till nästa gång vi ses i mars haha.


Började iallafall dagen med en god frukost, blev typ inte mätt men kände att jag nog inte ska proppa i mig för mycket. Visste ju om att vi skulle få fika cirka en timme senare haha.


Självklart så var jag ju tvungen att fota hästarna på väggen i mitt hotellrum också!


Lekhörna för barnen vid entren, tänk att få jobba som lektant här om dagarna haha.


Hej då scandic, kanske ses vi igen någon gång.


Har typ massa andra bilder på telefonen på dagen idag, men ska jag vara ärlig så är det typ BARA matbilder haha! Tyckte det var sjukt tråkigt att lägga ut fem olika bilder på lunch, fika och allt. Egentligen fattar jagb inte ens varför jag fotade det, men antar att det bara gick av farten hehe. När vi hade checkat av hela dagordningen så åkte vi hemåt allihopa, jag fick skjuts till Jönköpings station och så tog jag en kaffe under tiden som jag väntade på att första tåget skulle komma in.

Jag lyckades ju tappa min ena öronpropp till handsfreen som jag skrev igår, så jag tackade Gud för att de hade nya lurar på pressbyrån, men jag tänkte inte på nästa problem-hur fan skulle jag få upp förpackningen!? Fattar inte att de ska hålla på att packa in saker så här, efter lite våld och tålamod så gick det tillslut ändå som tur var!


Ganska så fin utsikt från stationen ändå, vem blir inte glad av sjön ;).


Nä vänner, nu är dessa två ridsportshelger avcheckade och det dröjer nog någora månader innan det blir dubbla helger med resande för ridsporten, skönt på ett sätt men konstigt-nu har jag ju precis kommit in i det haha! Men nu borde jag sätta mig och skriva veckans matlista istället för att hänga här, sedan är det dags att sova! Imorgon är det jobb som gäller, spännande!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elin - 16 september 2019 20:13

  God kväll på er vänner! Jag fortsätter denna måndag med en nyhet! Har länge funderat fram och tillbaka på hur jag ska göra, men nu har jag bestämt mig. Det är dags för mig att gå vidare och blogga på en annan portal. Har bloggat här på Bloggplats...

Av Elin - 16 september 2019 15:14

  Inlägg i samarbete med Gocostum.   Hej på er, har ni liksom jag svårt med batteritiden på er telefon? Jag är hopplös kan jag säga och varje gång så antingen glömmer jag ladda en powerbank, glömmer sladd eller något annat. Så då står jag där m...

Av Elin - 15 september 2019 21:47

  God kväll på er mina vänner! Har ni haft en bra söndag? Min har gått rysligt fort måste jag säga! Klockan ringde 09:30 och jag trodde att den var typ 6 på morgonen då det fortfarande var så mörkt i min lägenhet och jag var galet trött. Me...

Av Elin - 15 september 2019 12:34

  Hej på er vänner! Idag är jag riktigt konsertbakis kan jag säga, men vilken kväll och vilken fest det blev hos Carola igår!   Jag kom dit strax efter att de hade öppnat dörrarna och mötte upp Emelie och hennes mamma. Tillslut så kom v...

Av Elin - 14 september 2019 14:28


Idag fyller hon år. Hon som varje gång plockar upp mig när jag faller. Hon som påminner mig om att andas när livet känns tungt. Hon som har gett mig en av mina bästa vänner. Hon som alltid finns där genom att bara vara den hon är. Hon som betyde...

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards